Türk Telekom‘Dan Yeni ADSL-VDSL2 Hızları Ve ADSL-VDSL2 Fiyatları
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar myblackworldweb ile benim gözümüz mü bozuk?
myblackworldweb evinde 2mb internet kullanıyor. 4 Tl TiviBu üyeliği ile beraber 71 tl civarı para ödüyor toplam.
yukarıdaki tabloda kdv ve diğer vergiler dahil 53 tl ye filan ödemek gerek 2 mb tarifede???
-----------------------------4-5mbps kullanıyorum ayda 200 300gb download yapıyorum 53TL ödüyorum
-
vay koduklarım ya. Limitsz diyolar adil kullanım diye kota koyyolar. kodumun şerefsizi niye limitsiz diyon limit koyacaksan?
-
PanxeR bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
myblackworldweb evinde 2mb internet kullanıyor. 4 Tl TiviBu üyeliği ile beraber 71 tl civarı para ödüyor toplam.
yukarıdaki tabloda kdv ve diğer vergiler dahil 53 tl ye filan ödemek gerek 2 mb tarifede???
-----------------------------4-5mbps kullanıyorum ayda 200 300gb download yapıyorum 53TL ödüyorum
-----------------------------hocam neden ona 71 tl fatura geliyor hocam? sınırsız onunki de ?
-
Türktelekom kadar yavşak bir şirket görmedim şimdiye kadar. Şuanda fiyatlarla zikiyorlar imkanları olsa eve gelipte zikecekler.
Adil kullanım sınırı nedir? 100mbps nete 100 gb kota koymuşlar. Adalet mi lan bu?
-
aLcoLiq bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------hocam neden ona 71 tl fatura geliyor hocam? sınırsız onunki de ?
-----------------------------netlimitsiz kullanıyorum hız sabit kota aşımı yok hız düşmesi yok
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------netlimitsiz kullanıyorum hız sabit kota aşımı yok hız düşmesi yok
-----------------------------Sizin hızlar neden düşmüyor? / Bizimkiler neden düşüyor?
Kotayı geçtiğim için daha ilk hafta düşürdüler. 0,80 takılıyorum 3 haftadır.
Edit: Kota aşımı yokmuş :)
-
2011 e girerken halen 512k nın pazarlamasını yapıyorlar.
süperonline rulz. 10mb sınırız 49tl
site içerisindeyseniz yöneticinize söyleyin başvursun ücretsiz hatçekiyorlar. telekom tekeline son verebilecek en azından güçlü bir alternatif olacak tek şirket süperonline
-
FOXXLY bunu yazdı:
2011 e girerken halen 512k nın pazarlamasını yapıyorlar.
süperonline rulz. 10mb sınırız 49tl
site içerisindeyseniz yöneticinize söyleyin başvursun ücretsiz hatçekiyorlar. telekom tekeline son verebilecek en azından güçlü bir alternatif olacak tek şirket süperonline
-----------------------------@super online
10Mbps Limitsiz 99TL
20Mbps Limitsiz 199TL
50Mbps Limitsiz 399TL
100Mbps Limitsiz 599TL
-
ttnet e kafam girsin
-
netlimitsiz 8 mbs 63 lira mı oluyormuş?