Türk Telekom‘Dan Yeni ADSL-VDSL2 Hızları Ve ADSL-VDSL2 Fiyatları
-
geçen hafta tam 5 kez netlimitsiz 8 gb ye geçirmek için aradılar. en sonunda pes ettiler :)
-
Ben yeni 8 mbit sınırsıza geçtim 33 tl dediler bana , tüketici olarak anlaşmaya vardığım tarihten sonraki fiyat artışı ya da azalışlarından etkilenmiyorum değil mi ? Şimdi 63,92 gelmesin fatura. Bu arada hız limitim 4 mbit gözüküyor modem programında , ttnetle iletişime geçmem lazım mı ? Bana taahhüd edilen 8 mbite kadar hızdı yani 6 mbite kadar indirme imkanım varken limit 4 mbit olarak belirlendiği için o hıza ulaşamayacak mıyım ? Yoksa 4 mbit limiti merkeze uzaklık falan fişman sebeplerden ötürü ttnet tarafından otomatik olarak mı belirleniyor ?
-
kaynak ne peki ?
ttnetin sayfasında fiyatlar böyle değil
http://www.ttnet.com.tr/web/229-1204-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
kaynak ne peki ?
ttnetin sayfasında fiyatlar böyle değil
http://www.ttnet.com.tr/web/229-1204-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri
-----------------------------yeni fiyatlar yılbaşından sonra açılanacak
-
ttnet
girsin g.tüne internet.hızlarına hız katıyormuş elemanlar. deli oluyorum bunlara
-
e hadi bakalım iyi o zaman fiyatlar.bekleyip görcez.
-
telekom gibisini görmedim şimdi açtıracaklar ağzımı küfür edecem şurda ama gidip birde mahkeme vermesinler daha önceki konulardaki gibi :( neyse arkadaşlar fiyatlar kanmayın KDV ve ÖTV dahil değil diyor millete kazık atmaya çalışıyorlar o fiyatlara toplam 15-18 TL KDV ve diğer giderleri ekleyin :(
-
UyduNet'e başvurun :) Daha bugun geldiler bağladırlar elveda ttnet :D Bu arada uydunet'De kampanya var. 3 ay boyunca net parası ödeme yok + kablosuz modemde hediye 3 ay boyunca sadece kablotv parası 7 lira sonra ise 29+7=36Lira
-
Focal bunu yazdı:
-----------------------------
UyduNet'e başvurun :) Daha bugun geldiler bağladırlar elveda ttnet :D Bu arada uydunet'De kampanya var. 3 ay boyunca net parası ödeme yok + kablosuz modemde hediye 3 ay boyunca sadece kablotv parası 7 lira sonra ise 29+7=36Lira
-----------------------------5mbps e kadar 69
10mbps e kadar 100 tl
yok kalsın hoca 69 yerine 53 veririm 5mbps imi ttnetten alırım
-
Kota koymayın kardeşim.Madem kota koyuyorsunuz o zaman sınırsız demeyin.Salak yerine koymayın adamları.Bizim buraya 8 mb gelmiyor, gelemiyor.En fazla 2 geliyor.Adamlar orda 100 den bahsediyor.Dünya para ödüyoz hizmet sıfır...