Türk Ve Erkeksen İşin Zor Aga
-
arkadaşlar bildiğnz gibi son zamanlarda populer olan www.omegle.com adlı sitede takılıyorum tabi doğal olarak insanların ilk sorusu asl?(age sex location) ben sadece turküm dedikten sonra bir şans daha verip cinsiiyeti soruyorlar sonra erkek dediğim anda aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi sohbet sonlanıyor. şidi gelelim soruma
Türk erkekleri yabancıların gözünde abazamı?
cevabını bekliyorum
not:LAN ABAZA İBNELER MADEM ABAZALIK YAPICANIZ NİYE ÜLKENİZİ SÖYLÜYOSUNUZ?

-
Haklısın sanırım, ben chat sevmediğimden bunları yaşamadım ama çok duydum benzer olayları.
Millet sohbete değil de afedersin sex yapıcak hatun aramaya giriyo, hadi ayıp sayılmaz karakterin elverir yaparsın ama yöntemini de bilmiyo dangalaklar.
Sonuç böyle....
-
Antikky'nin geçen gün hortlatılan konusunda açıkca belirtilip, abeci olarak nitelendirilen erkek cinsiyetindeki insan formları internet alemindeki sosyal ortamları keşfedip, oraların da içine edip, "Location" : Turkey yazmalarından dolayı, yabancı insanlarda Türk erkeğini abaza olarak nitelendirmeleri mümkün gözüküyor.
Saygılar.
-
abazalık yapanlar el kaldırsın
-
buraqgo sol elini kaldırsana :P
-
abi işi bilceksiniz inceden gireceksiniz tamam abazayız kabul ama direk heyyy asl? do u like sex??? gibisinden olmaz :P
may i ask ur name diceksn
what a lovely name diceksn
how is life there diceksn
bi şekilde msne geçeceksin sonrası gelir zaten :P
-
mq benim de şansıma turkey'i duyan cool,nice,u are so lucky falan diyo :D olayın abazalıkla ne alakası var ki hem vakti zamanında tüm kekolar toplanıp msnde yabancı kızları soyma hayalleriyle tutuştu diye yabancı arkadaşta mı edinemeyeceğiz.Hem sonra eğrioturup doğru konusmak lâzım abazalık tam olarak nedir ki ? her insanın cinsel ihtiyacı vardır abazalık gerçekten gerçek anlamından sapmış insan dışı bir davranış olarak görülmeye başlamıştır bahsettiğim kekolar sayesinde yoksa abazanlık anormal bir gereksinim değildir.İstesenizde istemezsenizde insansınız ve sevmek,sevilmek,abazalık gibi ihtiyaçlarınız var ya bunu kabullenin biraz delikanlı olun arkadaş gibi ya da kendinizi kandırın o zaman kekolardan ne farkınız kaldı ?
Hoşunuza gitmeyen yada toplum normlarınca hoş karşılanmayan ihtiyaçlarınız olabilir bu ihtiyaçlarınızı saklamanız gerekiyor anlamına gelmez edebiyle adabıyla bu ihtiyacın açılması gereken kişiye açılması gerekir karsı taraftan red cevabı alıncada hayvanlaşmamak şansı başka yerlerde denemek gerekir.İnsansınız içinizde her an bok taşıyorsunuz,her saniye vucudunuz bok üretiyor bunu da mı kabullenmeyecek yada insan dışı,horlanması gereken bir davranış oalrak mı göreceksiniz ? Ben şahsen böyle bir ihtiyaç vuku bulduğunda bir kızı süslü püslü hayallerle kandırıp yatağa atmaktansa sanal ortamda nefsimi köreltmeyi tercih ederim buna abazalık diyenler ve bunu nabazalık anlamı dışına çıkmasını sağlayan kekolar utansın ! konuyla alakası yok ama içimi dökmek istedim kendinizi sevmeyi öğrenemezseniz toplumun yaratmak istediği birşey olursunuz ve öylece yaşayıp gidersiniz kendinizden b'haber..
al iki enter çektim senin için kaptırınca yazmaya unutuyorum walla :) -
yau snnde yazdığın yazıların hiçbirinin sonunu getiremiyorum :|
bi enteri çok görme bizlere be hoca.
bütün dağarcığını fışkırtıyon sayfaya sağol eksik olma ne bilim nese öle işte.
-
Hocam sende birşeyler var :P
Bende hiç olmuyor böyle birşey. Hatta bulgaristandan bir hatunla konuştuk yakında gittiğimde görüşücem onunla :P
-
vay aq bir banamı denk geliyor
-
abi banada denk geldi :)