folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Türk Ve Erkeksen İşin Zor Aga

Türk Ve Erkeksen İşin Zor Aga

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    bana da abaza yabancılar denk geliyo. asl? yazıyo m yazınca sorry I am look like girl yazıyolar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

hocam oynadimiz silkroad online böleydi ezik insanlar oyun silah için abi allah rizasi için ver abi baba dicem babam olcaksin

lütfen ver annemi vereyimsana lütfen ver dedikleri için fckturks adli bi guild açmişlardi serverin %97 destekliyordu

birisiyle konurken türküm dersen konuşma bitiyordu seni blockluyordu kapışma sirasinda türkler hep 10 kişi dalar 1 kişiyeşerefsizlikleri belli tüm türklere demiyorum

ondan sora adamlar kapışmadan tüm serveri çağırıp yine oyundan biktirirlardi hayvan keserken türklere yine saldirip öldürürlerdi türklerden nefret ederlerdi bu fckturk guildi klani bende üyeolmuştum çakma ing idare ediyordum öle şerefsizler varki ülkemizda türklüğü bilmeyen onu yerele düşüren netlogda yabancı ülkedeki kizlara msj atip lütfen addme pls ekle pls ekle diyen salaklar çok mevcut oyuzden türkler net alemi olsun dışariyi bilmem ama nette nefret edilir oyüzden yabanciyla konuşurken belli etmem türk oldumu

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek
    bulgar bi kızla  konuştum kız beni soyundurmak istedi:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    nie abicim .. ben bi ilk girdim hemen bayan geldi :D japon du :W baya bi konuştuk ettik :D sora msn istedi verdim halada konuşuorz :W japonlar sver türkleri bea :F sıcakkanlı insanlr

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

türk kızlarının göster ama verme yapmalarından dolayı + başka ülkelerde kızlık zarı yok bizde var o yüzden böyle şeyler çekiyorz malesef..

abaza olur millet tabiki 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek
    Aynısını bende yapmıştım terörist deyip cikmislardi konuşmadan. Bence abazalikla fazla alakası yok onlar bizi öldürücü bi robot gibi görüyo. Ben bu şekilde düşünce sahibi birine gerçekleri anlatınca hiçte bize anlatılan gibi bir millet değilmişsıniz demişti bana. Bizi yamyam olarak görüyorlar resmen.

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

Genel anlamda konusmak gerekirse,Evet Türkiye dedigimiz zaman kaciyorlar..

fakat fazla alinmamak lazim.

Bkz:

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Haklısın daii aynen öyle.Mesela ben bir ingiliz sohbet sitesine takılıyordum bir ara oraya bir Türk geldi direk ana kanala ben Türkiyeden bilmem ne şu yaşdayım sex istiyorum falan filan diye o yamuk Ingilizcesiyle direk yazmaya başladı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

yaa arkadaş et ete değmeden ne bileyim ortada bi koku olmadan(hani koduum kenan doğulusunun havada aşk kokusu var dediği koku :| ) ne sexi biladerler ya.. böylelerini sallandıracan bak bi daha yapıyolar mı.. şimdi geri kafalısın işte oğlum diyebilirsiniz..

evet ben geri kafalıyım.. fakat şöylede bişey var.. abi nette düşürdüğün kamereda koltuk bi yerine bata bata sevişmeye çalıştığın gaciyle, birebir gözlerinin içine baktığın zaman zaman ben bunun için canımı veririm dediğin hatunla aralarında fark olması lazım.. alışmış kudurmuştan beterdir diye bi laf var..

ya bunu yapan sapkın vatandaş bu mevzuya alışırsa rte amcanın dediği min. 3 bebe olayı nasıl gerçekleşecek :| ülkenin nufusu tehlikede boşa gidiyo zaman ve..

sanırım hala geri kafalıyım.. ben okula gidiyom..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Stranger: hello
    Stranger: asl
    You: 21 g holland
    You: u?
    Stranger: 23 m usa
    Stranger: g for girl or guy?
    You: guy
    Stranger: ah