Türk Whois Siteleri Log Mu Tutuyor?
-
Bundan 2 sene önce çok sağlam bi domaine whois çektim ertesi gün alındı tesadüf dedim geçtim. 2-3 ay önce yine çok güzel domain buldum whois çektim dün baktım alınmış benim aklıma türk whois sitelerin log tutuyor olma ihtimali geldi. Genelde whois için kullandığım site w.h.o.i.s.c.o.m.tr dir. Belkide böyle birşey yok tavsiyem tr sitelerinden domain sorgulamayın.
-
Aslında dediğin mantıklı. Olmayacak gibi değil, beklenir böyle bir şey. Yazılan her girdiyi muhtelemen loglar. Basit bir Joomla hazır sistemi bile search kısımlarına girilen girdileri kayıt altına alır.
-
bu benimde aklıam geldiği için yabancı siteden sorgulama yapıyorum, oda tutuyordur belki çakal olmanın ırkı milliyeti yokta en azından anlamıyorlardır belki :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------bu benimde aklıam geldiği için yabancı siteden sorgulama yapıyorum, oda tutuyordur belki çakal olmanın ırkı milliyeti yokta en azından anlamıyorlardır belki :)
-----------------------------Benimde demek istediğim zaten oydu. Detaylı yazmadım o yüzden pek açıklayıcı olmadı yabancı siteler log tutsa bile türkçe karakter olduğu için birşey anlamıcaklardır. ingilizce domain sorgulucaksanız birşey diyemem : )
-
şüpelendiğin sitelerde küfür yaz domain olarak :D
-
cok mantıklı ya :D
3-5 projem vardı.
domainleri sorgulatıyorum 2-3gün sonra gidiyor sedoparka oraya buraya düşüyor.
hani gidip öyle çok belli bariz domainlerde değildi onlar
okulla ilgili blogla vs. ile ilgili. ben olsam bende yapardım :|
-
www.budomainidereglersenananinaminagirsinorospuevladi.com
sdfgjksdflg
60 harf'den fazlamı oldu saymadım, şayet olduysada emonational yazarsın olur biter sevgili müridim.
-
domainleri merak ettim...
-
bilginolsun.com
veriyorum.com :D -
ersn bunu yazdı:
-----------------------------bilginolsun.com bunu mcse eğitimi gördüğüm zaman alıcaktım 2009 senesinde ozaman reglenmiş düşmüş gene reglemişler . Ben domaini düşürmezler diye hiç bakmadım kaçırmışız gene
Birde veriyorum.com var :D
----------------------------- -
ersn bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------bilginolsun.com bunu mcse eğitimi gördüğüm zaman alıcaktım 2009 senesinde ozaman reglenmiş düşmüş gene reglemişler . Ben domaini düşürmezler diye hiç bakmadım kaçırmışız gene
Birde veriyorum.com var :D
-----------------------------
-----------------------------veriyorum.al boş hocam al hemen :D