Türk Whois Siteleri Log Mu Tutuyor?
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------bilginolsun.com bunu mcse eğitimi gördüğüm zaman alıcaktım 2009 senesinde ozaman reglenmiş düşmüş gene reglemişler . Ben domaini düşürmezler diye hiç bakmadım kaçırmışız gene
Birde veriyorum.com var :D
-----------------------------
-----------------------------veriyorum.al boş hocam al hemen :D
cıx tam olmadı o. şey olsun: uzattim.al :D -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------bilginolsun.com bunu mcse eğitimi gördüğüm zaman alıcaktım 2009 senesinde ozaman reglenmiş düşmüş gene reglemişler . Ben domaini düşürmezler diye hiç bakmadım kaçırmışız gene
cıx tam olmadı o. şey olsun: uzattim.al :D
-----------------------------tuttumtam.am
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------ucenmi bunu yazdı:
cıx tam olmadı o. şey olsun: uzattim.al :D
-----------------------------tuttumtam.am
albunu.al -
Hocam sadece Türk whois siteleri değil yabancı whois sitelerininde ÇOĞU kayıt tutuyorlar. Gerek paralı whois geçmişi bilgisi yayınlamak için gerekse kaliteli domainleri kapmak için.
-
mesela burada filan soruyorsunuz ya su domaın nasıl dıye hosuma gıdenlerı hemen reglıyorum ben
-
cin sitelerinden sorgulayin
-
whois.sc de log tutuyor markmap.com alacaktım boşmu diye baktım 1 gün sora bi domain firması aldı markmap.net ide ben alınca bana mail attılar satmak için :))
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------mesela burada filan soruyorsunuz ya su domaın nasıl dıye hosuma gıdenlerı hemen reglıyorum ben
-----------------------------bundan sonra domainde sormayacağız anlaşılan... herkes pm ile gondersin diyeceğiz demekki en güvenlisi o. sorgulamayı da http://www.internic.net/whois.html
adresinden yaparsanız log tutulması gibi şeylerle karşı karşıya kalmazsınız...
-
Yoksa siz loglamıyor mu sanıyordunuz?
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------mesela burada filan soruyorsunuz ya su domaın nasıl dıye hosuma gıdenlerı hemen reglıyorum ben
-----------------------------bundan sonra domainde sormayacağız anlaşılan... herkes pm ile gondersin diyeceğiz demekki en güvenlisi o. sorgulamayı da http://www.internic.net/whois.html
adresinden yaparsanız log tutulması gibi şeylerle karşı karşıya kalmazsınız...
-----------------------------pm lerde okunabılıyor :)