Türkçe Sözlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sadece türkçe sözlük arıyorum online çalışmıcak program. ingilizce türkçe çeviri programı gibi MTU kısaca. türkçe sözcüğü yazıcaz karşılığında kelimenin anlamını vericek var mıdır böyle program ?

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

selam hocam.

aradigin sey babylon olabilirmi? :)

http://turkce.babylon.com/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sade türkçe sözlük olcak hocam çeviri sözlüğü değil !

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Redhause

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

biriniz yazılanları okuyun olum manyakmısınız siz :D türkçe sözlük istiyor hani şu tdk nın türkçe kelimelerin anlamlarının olduğu sözlük. işte onun program olanından bahsediyor :D 

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

valla tek gördüğüm sözlük (o da sözlük sayılmaz - bölüm) moonstar türkçe eş anlamlılar kısmıydı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

biriniz yazılanları okuyun olum manyakmısınız siz :D türkçe sözlük istiyor hani şu tdk nın türkçe kelimelerin anlamlarının olduğu sözlük. işte onun program olanından bahsediyor :D 

:)

Takipteyim veren olursa alacağm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:

interfector bunu yazdı:

:)

Takipteyim veren olursa alacağm

aynen bana da lazım bi ara türkçedeki kelimelerin listesi lazım olmuştu....

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı:

Tamam da canım kardeşim hakikaten arkadaşın Türkçe sözlüğe ihtiyacı var.. Bir de Türkçe dersine.. Kurduğu cümle cümle değil ki millet anlasın... Ben de tereddütte kaldım yazarken fakat " ingilizce türkçe çeviri programı gibi MTU kısaca" deyince .. herhalde MTU yetersiz geliyor diye Redhause dedim... İşin kötü tarafı bozuk türkçe "anlaşılır" oluyor...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

http://www.birsozluk.com/ 

Hocam online olmayacak demişsin ama bilmediğim için öyle bir pro, o yüzden bu siteyi verdim ben bunu kullanıyordum yıllardır, çok geniş çaplı bir site..

Verileri çekip programa atabilirlerse eh orasını bilmem :)))

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    https://rs287l35.rapidshare.com/#!download|287l32|76630028|BueyuekTuerk_eSoezluek.rar|7141|R~0|0|0
    bak baklım uyacak mı?

http://www.edebiyatogretmeni.net/forum/turkce/buyuk_turkce_sozluk-t940.0.html

Toplam Hit: 2403 Toplam Mesaj: 16