Türkçe Sözlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------
    https://rs287l35.rapidshare.com/#!download|287l32|76630028|BueyuekTuerk_eSoezluek.rar|7141|R~0|0|0
    bak baklım uyacak mı?

http://www.edebiyatogretmeni.net/forum/turkce/buyuk_turkce_sozluk-t940.0.html

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam bu program hata veriyor bilgisayara kurrulmuyor bile :S zorunan program yazırıcaklar adama yaw :|

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Bende bir hata vermedi.. tekrar indir tekrar kur bakalım..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:

hocam bu program hata veriyor bilgisayara kurrulmuyor bile :S zorunan program yazırıcaklar adama yaw :|

Hocam indirip kurdum herhangi bir sıkıntı yok gayet iyi. Itcelik teşekkürler hocam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Yönetici olarak çalılış diycem.. zatem kurulum diye de birşey yok.. rar'dan çıkar tıkla üstüne...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2402 Toplam Mesaj: 16