Turkcell 200 Kontör Karşılıksız Hediye İsteyen ?
-
Öğrenciyim banada lazım oluyor buaralar zordurumlardayım50 de yeterli olablir
-
abi benim gerçekten çok ihtiyacım var..biraz acındırıyım kendimi :) öğrenci hali kontor alamıyorum..3 gündür makarnaya talim..ödemeli atıyorum hep..bana verirsen gercekten sewinirim..
-
50-100 Farketmez :| Yeterki Hattım Kapanmasın :| Bu arada Böle Bir şey yaptığın için Tşk...
-
babam harçlığı kesti 1 aydır arkadaşalrdan kontör dileniyorum . 39 kntr e bile razıyım .
-
Çok zor durumdayım Yeminle 0 kontorum var ve tele çok ihtiyacım var.. ben yardımsever bi mürid olarak bu kontoru hak ettiğimi düşünerekten rica ediyorum.
VCersende vermesende teşekkürler
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
Çok zor durumdayım Yeminle 0 kontorum var ve tele çok ihtiyacım var.. ben yardımsever bi mürid olarak bu kontoru hak ettiğimi düşünerekten rica ediyorum.
VCersende vermesende teşekkürler
-----------------------------hocam rastgele sayı üretip konuda hangi mesajdaki kullanıcıya denk geliosa ona atıcam gönül isterdiki hepimizin istediği olsun ama durum ortada :(
-
peki ya banka derse sadece üzerinize kayıtlı ya da güncelleştirilmiş banka kaydı ile olan hatlara yüklüyoruz diye_? boyle bişeyde olabilir..ayrıca ben cok istiyorum kontor alcak durumum yok ve çarsamba günü doğum günüm üstelik..bana gonderirsen süper olur..
-
bana gerekiyor
herkes ciddiyetini belirten bişeyler yazmış
ben o şekilde yazmayı uygun bulmuyorum
şimdiye kadar yazanlardan daha az lazım osla yazmazdım zaten
-
sözlüm turkcel bnde awea kullanıorum allhtan oda arkadasımda turkcel warda kampusscell die konusabilioruz eğer mumkunse kız arkadsım ın yerinde bn yazmak isterm ama 1 yıllık uye değilm sağlık olsun ama güzel bir örnek olmus;)
-
yapikredi play kart bildiğim kadarı ile her ay 100 kontör yüklüyor hediye olarak harcamaya göre bana geliyor her ay.