Turkcell 200 Kontör Karşılıksız Hediye İsteyen ?
-
valla bende çok isterm benmde kitlendi dün hat ama arkadaşlarn durumu daha vahim galiba :)
-
hacım bana da lazım :| zaten lazım diil diyen cikmaz sanırım. kontorler su gibi gittikleri için. bu arada 100 kontor 20 tl olmuş. bu ne ya!
-
Benimde hattım kapanmanın eşiğinde.Telsim'e geçmeyi düşünüyordum kapanmasın diye ama zaten yakın zamanda aveadan Türkcell'e geçtiğim için olmuyormuş (: Yalnız ben telefonla o kadar konuşan bir insan değilim.Yazan arkaaşların benden çok ihtiyacı vardır.Çok kişi yazmış konuya hacım.Bence paylaştır bişe yap ((:
-
Valla ne yalan söyliyim Bursa'da üniversite öğrencisiyim hattım 2 aydır -30 desem durumum açık ve net olur :) Sevaba girmek için birebirim :)
-
:) devam devam :)
-
metalati bunu yazdı:
-----------------------------
yapikredi play kart bildiğim kadarı ile her ay 100 kontör yüklüyor hediye olarak harcamaya göre bana geliyor her ay.
-----------------------------Arkdaslar DeaD_BY'ın uygulamasını metalatide yapsın hatlar kapanmasın öyle değil mi?:))))))))))))
-
her ay gelmiyo
sadece bi kereye mahsus ilk kayıt oldugunuzda geliyo,
vede hediye kontor olarak gorunmuyo
normal kontor yuklemişsin gibi süre uzatıyo
-
Tahribattada kontoru olan adam yokmuş ha :D en güzeli bir parça kontor satan yerin serverına girmek mesela ben yaptım 2 aydır mesaj hakkı yapmıyom direk arıyorum
-
benimde işime yarayabilir hat aramalara kapanmıştı :)
-
hocam vermediysen ben alabilirim (5 aydır hattıma kontör girmedi) :|