Turkcell Bazı Bilgi Ve Fiyatlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar işim oldugu için teğil TBT yi bilgilendirmek için yazıyorum bunları bazıları pm ile sorulan şeylerdi. Turkcell.com.tr biraz karısık oldugu için daha kolayınıza gelir umarım.

- Kapatılmış bir hattı 1 yıl içinde tekrar açtırabilirsiniz ücreti 49 TL

- Başkasına ait olan bir hattı kendi üstünüze o kişi olmadan alabilirsiniz ( süreli devir ve bu bir süre daha aktif tam tarih yok ) süreli devirde o hat 1 yıllığına sizin olamaktadır , bir yıl içinde hattın eski sahibi hattı geri alabilir , eğer almaz ise o hat size tahsis edilmiş olur. Ücreti 49 TL

- Hat deviri yapıldıgında paketler ve turkcell puanı gibi bilgilerde sıfırlanmaktadr , tahaddütlü cihaz alacakanız devir yapmayınız. Çünki alamazsınız.

- Yedek sim kart ücreti 19 TL

- Turkell T50 699 TL dir ve faturanıza ek 24 ay için aylık +35 TL ödersiniz. ( paket + 35 tl ) Ayrıca kılıfınıda cihazla birlikte alırsanız taksitlendirebilirsiniz.

- Turkcell sarı kutu puanları ile ilgili işlemleri iletişim merkezlerinden değiş 532 yi arayarak müşteri hizmtleri ile yapabilirsiniz , bayilerin işlem yapma hakkı yoktur.

- 3 ay kullanabileceğiniz 10 gb internet paketi 79 tldir , bitince aynı ay içinde en fazla 3 defa tekrar alabilirsiniz. ( data hattına özeldir )

- 3 ay kullanabileceğiniz 1 gb internet 39 tl dir.  ( data hattına özeldir )

- 1 Ay 1 GB Sınırsız 25 TL ( faturalı ve hazrkart ) turbo için +5 tl 

- 1 Ay 2 GB sınırsız 30 TL ( faturalı ve hazrkart ) turbo için +5 tl 

- 1 Ay 4 GB sınırsız 40 TL ( faturalı ve hazrkart ) turbo için +5 tl 

- Paketsiz 1 ay kullanabileceğiniz her yöne 500 dk  25 TL 

- Paketsiz 1 ay kullanabileceğiniz 500 dk + 1 gb internet 30 TL

- Paketsiz 1 ay kullanabileceğiniz 500 dk + 1 gb + 1000 sms 35 TL

- kişiye özel çıkan ve her ay çıkmayan fırsat paketi 19 TL 500 dk ( 250 her yöne - 250 turkcellliler ile )

- Hazırkart 39 TL ( içinde 5 tl vardır )

- Hazırkart 49 TL ( içinde 20 tl vardır ) 

- Hazırkart almak için sadece kimlik yeterlidir, faturalı hat almak için adınızın ve adresinizin bulundugu sabit bir fatura ( elektrik su vb. veya ikametkah gereklidir ) 

- Alo avrupa ( avrupa ülkelerini 1 saat aramak ) 9 TL

- Alo dünya ( bazı ülkeler hariç tüm dünya ülkelerini aramak 1 saat ) 19 TL

- An itibari ile türk vatandaşları yabancı pasaportları yoksa yurt dışından getirdikleri cihazı vegisini yatırdıktan sonra e-devlet sistemi ile kaydını yapabilmektedirler. 

Yabancı ülke vatandaşları veya türk kimliği olmayanlar yine vergisini yatırıp karakola giriş çıkış yaptırıp en son bağlı oldukları operatöre 50tl ödüyerek kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. 

( cihaz kayıt bedeli toplam ortalama 200 ye yaklaşmaktadır ) 

Bu bilgiler 21.07.2014 tarihindeki güncel bilgilerdir , alt bayi veya özel bayiler fiyat bazı paketlerde hat işlemlerinde farklı fiyat talebinde bulunabilirler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Faydalı bilgiler var, teşekkürler hocam

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

bu kapatılmış hattı açtırmak istediğimi bayiye söylediğimde 50tl istediğinde sikiliyorum sanıp adamla polemik yaratıp çıkmıştım adam işini yapıyormuş amk :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

300-500 dakkalı en ucuz paket nedir? internet sms şart değil.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

"An itibari ile türk vatandaşları yabancı pasaportları yoksa yurt dışından getirdikleri cihazı vegisini yatırdıktan sonra e-devlet sistemi ile kaydını yapabilmektedirler."

Burayı tam olarak anlamadım. Artık telefo nkayıt için pasaport aramaya gerek yokmu demek bu ? parasını verince direk kayıt ediyorlar yani öylemi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

valla hacı ben kullanıyorum 250turkcell+250heryöne+sms 26lira fln ödüyorum. baktım siteye yıllık sözleşme yaparsan 21lira sadece konuşma

http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/gnctrkcll-ben-yaptim-500?campaign=gnctrkcll-ben-yaptim-500-yillik-abonelik

ugur0 tarafından 21/Tem/14 16:27 tarihinde düzenlenmiştir

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    EWELANCHE bunu yazdı

"An itibari ile türk vatandaşları yabancı pasaportları yoksa yurt dışından getirdikleri cihazı vegisini yatırdıktan sonra e-devlet sistemi ile kaydını yapabilmektedirler."

Burayı tam olarak anlamadım. Artık telefo nkayıt için pasaport aramaya gerek yokmu demek bu ? parasını verince direk kayıt ediyorlar yani öylemi ?

hayır öyle değil, e-devlete girerek telefon kaydı yaptırabilirsin, daha önce gsm operatörleri bayilerine gidiliyordu, şimdi gerek olmadan e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Yani pasaport yine şart.. eğer başkasının pasaportunu kullanacaksan, o kişi e-devlet üzerinden kayıt yapmalı. senin e-devlet sistemin üzerinden, başkasının pasaportu kullanılamaz.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

hepsi 300 paketi var 32 tl ye 300dk 300mb 300 sms 

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yillik-abonelik-kampanyasi-hepsi-birarada-hepsi300?place=search_result&q=300

500 dk her yöne 25 tl ,, gnc turcellli 250 her yöne 250 turkcellilere yılda 21 tl var

http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/gnctrkcll-ben-yaptim-500?campaign=gnctrkcll-ben-yaptim-500-yillik-abonelik

yeni hat alır yada başka operatörden trucell e geçersn 15 tl ye 300 dk var

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-300-paketi?place=search_result&q=300

EWELANCHE bunu yazdı

hoca pasaport yine şart , fakat artık operatöre gidip kayıt yaptırman gerekmiyor yani e devlet şifresi ile kendin yapıyorsun kaydını

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

@ PanxeR 

Her yöne 500 dk 

2 GB Internet

Hazir Kart olmasi sart

3 adet simkart 1 aylik lazim

ne önerecen ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Tenkyu veri veri mac

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

- Paketsiz 1 ay kullanabileceğiniz her yöne 500 dk  25 TL 

bu nasıl oluyor

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 3027 Toplam Mesaj: 29