Turkcell Bazı Bilgi Ve Fiyatlar
-
EWELANCHE bunu yazdı
"An itibari ile türk vatandaşları yabancı pasaportları yoksa yurt dışından getirdikleri cihazı vegisini yatırdıktan sonra e-devlet sistemi ile kaydını yapabilmektedirler."
Burayı tam olarak anlamadım. Artık telefo nkayıt için pasaport aramaya gerek yokmu demek bu ? parasını verince direk kayıt ediyorlar yani öylemi ?
Tam olarak dün kayıt yaptırdım. :)
Arkadaşım almanyadan buraya giriş yapmıştı Türk.1-Gittik Ptt'den E-devlet şifresi aldık
2-Bankaya yada vergi dairesine 119.50 TL yatırılması gerekiyor.
(Vergi dairesine gidemeyenler için bankaları tavsiye etmem Çünkü: Halkbank,Yapıkredi,Garanti Bankası,Denizbank Şubelerine gittim Veznedekiler imei deyince -O ne diyolar) Başka bir Arkadaşımın garanti internet şubesini kullanarak yaptım.
Ödemeler-vergi ödemeleri-mtv-telno kayıt falan diye bi kısım var.
3-E devlete giriş yapıyosunuz orda bulursunuz zaten
Pasaport yanınızda olsun onunla ilgili bilgiler çıkıyor Giriş mühründeki tarihi soruyor
Kolay gelsin :)
-
Türkcell yaşım küçük diye başkasının üzerine aldığım hattı üzerime almak için benden 34 lira istediği günden bu yana bi daha görüşmedik :D benim gibi fakirlere göre değil
-
500 dk ya 25 tl vereceğine aynı fiyata 500 dk + 2gb net + 1000 sms var niye böyle saçma bi seçenek koymuşlar ki
-
pSkpt bunu yazdı
benim 2 sorum olacak.
Ben 250 MB internet kullanıyordum 12 TL idi.
Şimdi bakınca 250 MB'ye kadar 7.2 Mbps internet diye bir şey var 14 TL benim eski paketim yok.
Bi de öyle bir yazmışlar ki sanki 250 geçince sınırsız ama hızımız düşecekmiş gibi. Bugün söyledim onlara da bu şekilde yazmayın diye.
Genç Turkcelliyim önerebileceğin bir internet paketi var mı bundan daha güzel?
Bir de ben SIM kartımı kestirmiştim mikro SIM kaç para çıkartmak istesem?
250 MB 'YE KADAR 7.2 MBPS ve 250 MB 'YE KADAR 43.2 MBPS demesinin 2 sebebi var. 1. si 1 gb üstü paketler zaten 1 ay sınırsız aldıgınız GB bitince 98 kbps a düşer ama kullanmaya devam edersiniz.
2. şey , hem avea hem turkcell de ( vodafone da varmı bilmiyorum ) turbo internet kavramı var çift taşıyıcılı cihazlarda 43 mbps a kadar hız turbo paketlerde diğer paketler 7 mbps a kadar. şimdi ayrım olunca altına yazmak zorunda kalıyorlar.
bu şekilde yazmasalar nasıl yazacaklar tam açıklaması bu şekil :D
gnctrcecell liye 1 gb + 500 dk 25 tl ( kaçmaz ikili ) daha iyisi yok gibi.
sim kart değişim ücreti 19 TL
-
- PanxeR bunu yazdı
pSkpt bunu yazdıbenim 2 sorum olacak.
Ben 250 MB internet kullanıyordum 12 TL idi.
Şimdi bakınca 250 MB'ye kadar 7.2 Mbps internet diye bir şey var 14 TL benim eski paketim yok.
Bi de öyle bir yazmışlar ki sanki 250 geçince sınırsız ama hızımız düşecekmiş gibi. Bugün söyledim onlara da bu şekilde yazmayın diye.
Genç Turkcelliyim önerebileceğin bir internet paketi var mı bundan daha güzel?
Bir de ben SIM kartımı kestirmiştim mikro SIM kaç para çıkartmak istesem?
250 MB 'YE KADAR 7.2 MBPS ve 250 MB 'YE KADAR 43.2 MBPS demesinin 2 sebebi var. 1. si 1 gb üstü paketler zaten 1 ay sınırsız aldıgınız GB bitince 98 kbps a düşer ama kullanmaya devam edersiniz.
2. şey , hem avea hem turkcell de ( vodafone da varmı bilmiyorum ) turbo internet kavramı var çift taşıyıcılı cihazlarda 43 mbps a kadar hız turbo paketlerde diğer paketler 7 mbps a kadar. şimdi ayrım olunca altına yazmak zorunda kalıyorlar.
bu şekilde yazmasalar nasıl yazacaklar tam açıklaması bu şekil :D
gnctrcecell liye 1 gb + 500 dk 25 tl ( kaçmaz ikili ) daha iyisi yok gibi.
sim kart değişim ücreti 19 TL
kusura bakma hocam 98 kbps ye sınırsız dersen sınırsız internet e küfür etmiş olursun. 2 saatte 60 mb veri çekiyor pratikte. 60000/7200 per second hızınız var. Bu Allah in kulu da adam gibi bir sınırsız internet yapip ucuz yapsa adam sürümden kazanacak ama nerdee
-
şimdi olayı şöyle düşünün. 1 gb paket aldınız 15 günde bitirdiniz. tekrar paket almak zorundasınız facebook twitter whatsapp skype ve tango için.
avea turkcell ve vodafone da yaptıgım testlerde sınırsız yani 98 kbps internet ile sorunsuz komuşma yapıldıgını onayladım ( skype )
facebook girdim , whatsapp kullandım resim paylaştm , tahribata girdim vs vs.
şimdi ben vodafone iken hayat kurtarıcı olan bu bitmeyen paketi nimet olarak degilde kazık olarak görürseniz bide paketlerin 1 veya 2 gb dan sonra tamamen bittiğini düşünün ?
ttnet alt yapısına söven arkadaşa da dedim , o altyapı olmasa şuan ne halt yiyo olacaktık ?
muhtemelen 2015 de 4g ye geçişimiz ile birlikte ( 4g sim kartları elimize geldi bu arada )
sınırsız paketkerin taban hızı adsl deki gibi 3 mbps bilemedin 2 mbps a çıkabilir.
forum daki kişilerin bir çoğu zamanında çevirmeli bağlantı kullanmıştır , oyüzden sınırsız internet kaplumbağa hızında da olsa nimettir.
o hızla video ve mp3 indirmişliğim çoktur.
-
PanxeR bunu yazdı
şimdi olayı şöyle düşünün. 1 gb paket aldınız 15 günde bitirdiniz. tekrar paket almak zorundasınız facebook twitter whatsapp skype ve tango için.
avea turkcell ve vodafone da yaptıgım testlerde sınırsız yani 98 kbps internet ile sorunsuz komuşma yapıldıgını onayladım ( skype )
facebook girdim , whatsapp kullandım resim paylaştm , tahribata girdim vs vs.
şimdi ben vodafone iken hayat kurtarıcı olan bu bitmeyen paketi nimet olarak degilde kazık olarak görürseniz bide paketlerin 1 veya 2 gb dan sonra tamamen bittiğini düşünün ?
ttnet alt yapısına söven arkadaşa da dedim , o altyapı olmasa şuan ne halt yiyo olacaktık ?
muhtemelen 2015 de 4g ye geçişimiz ile birlikte ( 4g sim kartları elimize geldi bu arada )
sınırsız paketkerin taban hızı adsl deki gibi 3 mbps bilemedin 2 mbps a çıkabilir.
forum daki kişilerin bir çoğu zamanında çevirmeli bağlantı kullanmıştır , oyüzden sınırsız internet kaplumbağa hızında da olsa nimettir.
o hızla video ve mp3 indirmişliğim çoktur.
Yapılmaz demiyorum hobi olarak yine yap :D
Hocam o hızla tahribat harici girdiğin hiçbir siteden zevk almazsın. O hızla mp3 video vs indiriyorum ben şu an zaten. Adamı Evliya yapar o sabır. Ismim gibi Ererim.
Şu an kotamın bitmesini bekliyorum biter bitmez icmp tunnel mi yaparım gaza gelip olmadık protokolleri mi araştırip bağlantı kurarim bilmiyorum. Ama sağlam bi açık bulursam vicdanım hiç sızlamaz 96 kbps ile yaptıklarımi bi ben bi yaratıcı bilir
-
alo avrupa ıyıymıs
- Alo avrupa ( avrupa ülkelerini 1 saat aramak ) 9 TL
ben netgsm voıpımı kullanıyorum
aveada sozlesmem vardı bıtıyor 30 lıra mı 20 lıramı ne cıhaz bedelım var bıtsın trcel e gecıcem
su anda toplamda 100 lıra oduyorum 3bın dk avea 1500 dk heryone 3000 sms fılan 2 gb net var da
aylık net kullanımım standart hız dustukten sonra da 2 gb fılan edıyor sanırım . ama uzun zamandır :D 10 gb tan asagıya ınmıyor
tanımlayıp hatta 4 gb netı ıptal edıyorum ayda bırkac kez :D
ama trcell platıne fılan gecıcem sanrım