Turkcell Beni Rahatsız Etmesin İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

Akşam turkcell'e mail gönderdim durumu anlattım. Sabah erkenden telefonla arayıp özür dilediler. Gerekli işlemleri yaptık artık mesaj gelmeyecek dediler. Kişisel numaralardan aranıyorum, hattınızı turkcelle taşıyalım diyorlar dedim. rahatsız oluyorum dedim. bunu bayiler mi yapıyorlar dedim. turkcellin bilgisi dahilinde arıyorlarmış. yani sıradan bir bayi ben numaramı taşıdığım zaman öteki bayi arkadaşına "abi bak bu numara hattını taşıdı. bu numarayı arayabilirsin, kendi operatörünüze davet edebilirsin" gibisinden birşey söylemiyormuş. bizzat kurum olarak turkcell yetkilileri arıyorlarmış. onlar da aramasın dedim, tamam dediler.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

turkcell sadece mesaj atar..

"0533 7xx xx xx gibi. Açıyorum buyrun diyorum biz turkcell'den arıyoruz siz hattınızı Avea'ya taşımışsınız turkcele geri dönün felan diyorlar. Hayır diyorum ısrar ediyorlar. sonra başka bir numaradan başka bir vatandaş yine arıyor hattını tekrar turkcelle taşıyalım diyor. Her defasında hayır diyorum daha beni aramayın diyorum. Farklı numaralardan yine arıyorlar yine hayır diyorum. "

bu olayı kimler yapıyor biliyormusun ? o numaranı taşıdığın bayiler. inanmayabilirsin ama mesela avea bayisi taşıyor numaranı diyelim avea ya geçtin  turkcellden geçenleri listeliyor gidiyor turkcell bayisi olan kankasına veya akrabasına listeyi küçük bayilerde böyle işliyor sistem :B bildiğin mailist paylaşır gibi. koskoca turkcell işi gücü yok sürekli seni cep telefonundan arayıp gel döndürek laa diyecek hali yok :B bu işi alt bayiler yapıyor..

valla hacım aynen öyle bende bi kaç gün adsl için çalıştım varya adamların elinde bütün sözleşmesi biten datalar var yani bu datalar nasıl çıkıyor ttnetten nasıl paylaşıyorlar anlamıyorum buda onun gibi birşey sanırsam 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

türksele kafam girsin. beni bir daha aramasın sormasın yold görünce selam vermesin hatta baktıgım yerlerde türksel yazmasın hatta ve hatta yok olsun gitsinde beter olup tarumar olsun a.q

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    beyler inanamıyorum bu turkcell'e. bu kadar da arsızlık olmaz. az önce öbür hattıma baktım 1 cevapsız arama var. kim dersiniz ? 4440532. bu turkcell den nasıl kurtulurum, bir daha beni rahatsız etmeyin diye küfretsem suç olur mu ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    beyler inanamıyorum bu turkcell'e. bu kadar da arsızlık olmaz. az önce öbür hattıma baktım 1 cevapsız arama var. kim dersiniz ? 4440532. bu turkcell den nasıl kurtulurum, bir daha beni rahatsız etmeyin diye küfretsem suç olur mu ?

iptal etmişsin ? onun için arıyor olmasınlar ?

ara 4440532'yi kurtul be abicim dert ettiğin şeye bak ya.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bana da Avea'dan mesajlar geliyor.. Turkcellli olmama rağmen Turkcell de çok mesaj atıyor duygularımla oynuyor :(

Ayrıca Vakıfbank'tan çok mesaj alıyorum alakam olmamasına rağmen hatta bir defa hesabınızdan bir ATM'den para çekildi diye bile mesaj geldi hesabım filan da yok.

Kendine İyi Bak ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

iptal etmişsin ? onun için arıyor olmasınlar ?

ara 4440532'yi kurtul be abicim dert ettiğin şeye bak ya.

avea hattıma dadanmışlardı turkcell müşteri hizmetlerine mail gönderdim durumu anlattım. ertesi gün sabah erkenden aradılar. bana ne mesaj gönderin nede beni arayın dedim. tamam biz seni datamızdan silelim daha aramayalım özür dileriz dediler. sonuç avea hattıma yine mesaj gönderiyorlar. turkcelle geç diyorlar.

birde vodafone hattım var. şimdi de ona dadandılar. bu hattın öbür hatla ilgisi yok yani. bu kadar arsız, utanmaz bir şirket hayatımda görmedim. birazdan caps göndereceğim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    http://www.fark60.com/resimupload/images/sc201201091806121.jpg

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kady bunu yazdı:

gel seni türkcell e taşıyalım sende rahat et bizde rahat edelim

imza: m. emin karamehmet

türkcelle geçeninde çilesi bitmiyor ki.

hergün 10 tane mesaj geliyor yok şu paket var yok bu paket var.

en sonunda arayıp mikicem ebelerini sevgilim bu kadar mesaj atmıyor diye :W

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    beni de demin avea uyandırdı. uykulu uykulu birşey sattılar. ayildigimda 2 mesaj gördüm. 6 ay %70 indirimle kullanabileceğiniz 250 mb internet paketiniz aktif hale gelmiştir faturaniza yansitilacaktir o_O gulsem mi aglasam mı

ZzZzZzZ...!
Toplam Hit: 4291 Toplam Mesaj: 29