Turkcell Beni Rahatsız Etmesin İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

i like vodafone

http://yanduvar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    işten yorgun argın eve geldim. akşam yemeğini zor yedim kanepeye uzandım. ilk cevapsız arama yemek yerken gelmiş. ben uyurken toplam 3 defa daha aramışlar.

Sizin gibi arsızların yüzünden telefonum 7 gün 24 saat sessizde kalıyor. beni arayan bana ulaşamıyor. neden ? telefon sessizdeydi kusura bakma görmedim... hep bu terbiyesizlerin yüzünden.

ders çalışıyorum, datdiri datdiri datdiri telefon çalıyor. dikkatim dağılıyor doğal olarak. bizim dersler çok ağır çünkü. kütüphaneden dışarı çıkıyorum telefonu cevaplıyorum. yine aynı şeyler: hattınızı turkcelle taşıyalım, şanslı kişi sizsiniz kol saati kazandınız, kampanya yaptık kaçırmayın...

bazen ta yabancı devletlerden arıyorlar, cevapsız arama bırakıyorlar. kimmiş diye ararsan boku yedin, fatura uzaya fırlıyor. beni rahatsız ettiğiniz için hepinize de küfrediyorum.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    buyrun size arama kaydı. birer saat aralıkla 3 defa aramışlar. bunların yüzünden telefonun sesini açamıyorum. sürekli arıyorlar.

http://www.fark60.com/resimupload/images/sc201201100019231.jpg

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hattı kapatıp direk sıfırdan avea açma şansın yok mu müdür

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

hattı kapatıp direk sıfırdan avea açma şansın yok mu müdür

bu defa da numaram değişmez mi ? hadi numaram değişmedi diyelim hiç turkcelle bulaşmamış sıfır vodafone hattımı bile arıyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

qra51 bunu yazdı:

i like vodafone

aynen ya

benimde ilk hattım türkceldi sonra aveya taşidim şimdi vodafonum ve cok memnunum.

hemde faturali kullanyrm türkcelde 2 ay fatürali kullandim 120 küsür para ödedim.

vodafonda öyle zırt pırt mesaj göndermiyor haftada 1 veya 2 kere oda bakiye ile ilgili borç ile ilgili falan.

eskiden vodafon çok itici bi şirket gelirdi ama şimdi cok begenyrm tavsiyede ederim.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bana da geliyor turkcellden mesaj, sizi turkcele taşıyalım diye. garip olan, benim hattım zaten turkcell

yolda bulduğu numarayı arıyolar heralde.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:

qra51 bunu yazdı:

i like vodafone

aynen ya

benimde ilk hattım türkceldi sonra aveya taşidim şimdi vodafonum ve cok memnunum.

hemde faturali kullanyrm türkcelde 2 ay fatürali kullandim 120 küsür para ödedim.

vodafonda öyle zırt pırt mesaj göndermiyor haftada 1 veya 2 kere oda bakiye ile ilgili borç ile ilgili falan.

eskiden vodafon çok itici bi şirket gelirdi ama şimdi cok begenyrm tavsiyede ederim.

turkcelde aveada kullandım faturali 5 6 aydır vodafone kullanıyorum artı sınırsız net paketi var bi kez bile faturada geçirmediler max 1 lira fark oluyor bazen i love vodafone :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 4289 Toplam Mesaj: 29