folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkcell Çağrı Merkezinde Çalışan Var Mı ?

Türkcell Çağrı Merkezinde Çalışan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Haklarını çok detaylı bilmem, global olsun, cmc olsun hem yorucu (haddiden fazla) hemde maaşları düşük. Tek gün izinleri var diye biliyorum, hemen hemen her çağrı dinlenir, affetmezler, bi uyarı aldığında bi kaç ay yükselmeni ve primini etkiliyor, yada 0 aldığında. Bu arkadaşlarımdan duyduğum

Hatta içlerinde birisi business class bölümündeydi, ismini unuttum o birimin. Hiç birisi memnun değil.

Evet yorucu gerçekten.Bundan 3 yıl önce cc de inbound cagrı alıyodum eve geldiğimde beynimin yorgunlugundan çok çektim.Tek gün izin olayı part time lar icin gecerli.Ama part time oldugun icin istedigin zaman izin alabiliyosun.Her cagrı dinlenmez ayda atıyorum 5000 çağrı almışsındır bunların en fazla 7 tanesi dinlenir.Kimse oturupta 5000 çağrı dinlemez:)

Evet bi hata yaparsan performans puanından belli bir puan düşüyor oda dolayısıyla alacagın primin bir kısmını etkiliyor:)

Businessclas dediginbireysel degilde, kurumsal inbound:)

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

pillibebek bunu yazdı:

Evet yorucu gerçekten.Bundan 3 yıl önce cc de inbound cagrı alıyodum eve geldiğimde beynimin yorgunlugundan çok çektim.Tek gün izin olayı part time lar icin gecerli.Ama part time oldugun icin istedigin zaman izin alabiliyosun.Her cagrı dinlenmez ayda atıyorum 5000 çağrı almışsındır bunların en fazla 7 tanesi dinlenir.Kimse oturupta 5000 çağrı dinlemez:)

Evet bi hata yaparsan performans puanından belli bir puan düşüyor oda dolayısıyla alacagın primin bir kısmını etkiliyor:)

Businessclas dediginbireysel degilde, kurumsal inbound:)

O zaman sizin iyiymiş çağrı dinlenme olayı. Bizim tt de her hafta 20 çağrı dinleniyordu. Tabiki hepsi dinlenmez :)

Bizdekiler sağolsun (yeni iş yerim) genellikle birlikte dinliyoruz,düşük puanlıysa, onu bırakıp başka dinliyorlar :) Oda toplam 5-6 çağrı dinleniyor.

Kurumsal değilde başka bir ismi vardıda unuttum :)

Bu arada ttnetde değilim naps. Bizim eski tl leri, sizin orada tl ve supervizor yapmıslar :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

sizin tl'ler biz de spv idi ama onlar gitti şimdi :) bi tane falan var tt'den bize geçen şuan da tanırsın belki

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Naps bunu yazdı:

sizin tl'ler biz de spv idi ama onlar gitti şimdi :) bi tane falan var tt'den bize geçen şuan da tanırsın belki

Serkansa benim eski TL.

İbrahim vardı birde.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

Serkan SPV idi gönderdiler

İbrahim hala TL :D

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Beyler google da ararken burda buldum daha önce burda çalışmış olan varmı maaş konusunda biri birşeyler söyleyebilirmi? Ne kadar Tam olarak.

Toplam Hit: 17359 Toplam Mesaj: 27