Türkcell Den Geciken Hizmet.
-
utanmasa 45 cm karşında WinXP Pro service pack 3 var adı, lisans KDR adına kayıtlı, firefox 3.0.5 kullanıyosun, klavyen a4tech, o flashdiskide ntfs biçimlendirme bok etme falan diyecek şerefsiz.. bu ne lan herşeymiz biliniyomuş :))
çok güzel sistem ama hayırlı olsun, helal olsun..
-
o an panikle kimin aklına gelir orasıda ayrı tabi ölen arkadaş panikten şarjını bitirmiş arkadaşlarıda aramış durmuş belkide şarjı bitmese ölmücekmiş diye açıklama yapmışlardı yani o an korkuyla altına sıçıoken dur bir turkcelle neredeyim diye msg çekeyim die kimsenin pek aklına gelmez kanımca...
Yer olarak şuan uludağdasın diye bilgi veriyor olmasın oda ayrı tabi :))
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------Yer olarak şuan uludağdasın diye bilgi veriyor olmasın oda ayrı tabi :))
-----------------------------
yer olarak uludagda konum olarak çok yalnız bir yerdesin fakat telefonunuz mp3 destekli ve bellekte ibrahim tatlısesten yalnızım şarkısı bulunmaktadır. -
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Bir daha gördükkü özel ömzel bi hayatımız filan yok.
cidden gsel bir sistem ama özel hayat diye bişi yok =) doğru demiş robin
dusunsenize adam mahalleye ot hap almaya gidiyor neredeyim die gonderiyosun...Şu anda mahalledesin 10m ilerde es ahmetin mekan
5m ilerde pıt osmanın mekan :D eayseayegya yarıldımmm :D -
yuh abi hakketen bizde ne hayat kalmış ne özel google earth anında görüntü biz bitmişek :I en azından ama bizi bukadar takip edebildiklerini öğrendik :I
-
gerçekten süper bi sistem
yakında şöyle olsa keşke:
nerede [tel no]
mesajla o numaranın nerde olduğunu bildirecek puhaha :D
-
herşeyimiz biliniyor diye sitem edenlere katılmakla birlikte suç işlemeye tırsıyorum amk :W
-
sizler için kendimi feda ettim :D ama sanırım baz istasyonunu sölüyor azda olsa yanılmayla yerimi doğru söyledi diyebilirim
BULUNDUGUNUZ BOLGE Istanbul,Uskudar,*************,****************
COGRAFI KONUMUNUZ (41derece **dk **sn Kuzey, 29derece **dk **sn Dogu)
SIZE EN YAKIN NOKTALAR Selimiye Polis Karakolu 648m, Zeynep Kamil Saglik Ocagi 52m(+902165300656), Kiler-Uskudar 35m Polis Imdat 155, Alo Jandarma 156, Hizir Acil 112, Itfaiye 110
-
entrika bunu yazdı:
-----------------------------gerçekten süper bi sistem
yakında şöyle olsa keşke:
nerede [tel no]
mesajla o numaranın nerde olduğunu bildirecek puhaha :D
Aveanın KimNerede Özelliğini Kullanabilirsin.Bu Tcell Servisi Ilk Denememde SERVIS ALAN DISI Hatasi Verdirdi Pezolar
2.Ci Denememde, Verdiği Adres Bilgileri Hoş ama, Koordinat Verileri, Beni 200m Alakasi Olmayan Bir Yerde Gosterdi :)Zaten TCell De Boyle Olacagini Kullanım Da Belirtmis.
Ee'' Ne Ise Yaradi ?
-
Denedim Ama Tam Olarak Yeri Söylemiyor Ben Yatak Odamdayım Ama Benim Banyoda Oldugumu Söylüyor :D