Turkcell Sarı Kutu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

sonra kitlemesin

bugüne kadar kitleyeceğini kitledi zaten hocam :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

2800 gün de ben de var, ne alsak acaba :D

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teşekkürler yaa hiç haberim olmayacaktı 2929 gün çıktı benimde :) 8 küsür senedir kullanıyormuşum vay be.. sunexpress den 5000 puanlık ödülü alabilseydim iyi olurdu ama 1 yıl geçse de tutmaz artık :) 11 ekimde 2013 de bitiyor kampanya

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

bu turkcell kafayı yemiş yahu hafta sonlarını falan çıkartıyormu ne yapıyor :) 2768 gün diyor ortalama 7,5 sene filan ediyor. ben hattımı aldığımda yaşım tutmuyordu kendi üstüme alamadım. şimdi yaşım 27 ortalama 10 yıldır kullanıyorum diyelim. buda ortalama 3500 gün eder.  2009 veya 2010 yılında hatımı kendi üzerime aldım. hattı üzerime aldığım günden hesap yapsa yine ortlama 800-1000 gün etmesi gerekiyor. eğer hattın açıldığı tarihten itiaren hesap yapıyorsa çalınan 1000 günümü niye vermiyor şerefsizler :) 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

bir yerden kesin sokar deyip şimdilik uzak duruyorum... 11. senem bu ama dediğim gibi korkuyorum yanaşmaya, ne zaman yanaşsam türkcelciğim sokacak biryer buluyor :P

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

saol hocam hemen girip bir şeyler sömürelim yıllardır sömürüyorlar. içimde birikmişti :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

2658 çıkmış benim de, 1250 puan 30 lira benizinse. 60 lira alabiliyorum iyiymiş lan.Gerçi bu zamana kadar soktuklarına göre hiçbirşey :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

5000+ varda bi sike yaramaz uçak bileti mi alıcam amk, ikeadan 3 tane 30 TL hediye çeki alırım büyük ihtimal.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

aynılarından birden fazla almak için şart var sanrım öyle 2 tane ya da 3 tane aynısından alayım gibi bir şey yok.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

hattımda tl olmadığı için katılamıyorum acaba internetten başvurma imkanım var mı en azından sms alırdım

edit:Birlikteliğimizi kutlamak için size teşekkür hediyemiz 2.559 Puan ile Sarı Kutu’dan hediyenizi seçmek için hemen programa katılın. (Programa katılımınız 40 kuruş olarak ücretlendirilecektir.)

cnt tarafından 31/Eki/12 00:22 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6988 Toplam Mesaj: 49