Turkcell Sarı Kutu
-
x-files bunu yazdı
sonra kitlemesin
bugüne kadar kitleyeceğini kitledi zaten hocam :)
-
2800 gün de ben de var, ne alsak acaba :D
-
teşekkürler yaa hiç haberim olmayacaktı 2929 gün çıktı benimde :) 8 küsür senedir kullanıyormuşum vay be.. sunexpress den 5000 puanlık ödülü alabilseydim iyi olurdu ama 1 yıl geçse de tutmaz artık :) 11 ekimde 2013 de bitiyor kampanya
-
bu turkcell kafayı yemiş yahu hafta sonlarını falan çıkartıyormu ne yapıyor :) 2768 gün diyor ortalama 7,5 sene filan ediyor. ben hattımı aldığımda yaşım tutmuyordu kendi üstüme alamadım. şimdi yaşım 27 ortalama 10 yıldır kullanıyorum diyelim. buda ortalama 3500 gün eder. 2009 veya 2010 yılında hatımı kendi üzerime aldım. hattı üzerime aldığım günden hesap yapsa yine ortlama 800-1000 gün etmesi gerekiyor. eğer hattın açıldığı tarihten itiaren hesap yapıyorsa çalınan 1000 günümü niye vermiyor şerefsizler :)
-
bir yerden kesin sokar deyip şimdilik uzak duruyorum... 11. senem bu ama dediğim gibi korkuyorum yanaşmaya, ne zaman yanaşsam türkcelciğim sokacak biryer buluyor :P
-
saol hocam hemen girip bir şeyler sömürelim yıllardır sömürüyorlar. içimde birikmişti :D
-
2658 çıkmış benim de, 1250 puan 30 lira benizinse. 60 lira alabiliyorum iyiymiş lan.Gerçi bu zamana kadar soktuklarına göre hiçbirşey :)
-
5000+ varda bi sike yaramaz uçak bileti mi alıcam amk, ikeadan 3 tane 30 TL hediye çeki alırım büyük ihtimal.
-
aynılarından birden fazla almak için şart var sanrım öyle 2 tane ya da 3 tane aynısından alayım gibi bir şey yok..
-
hattımda tl olmadığı için katılamıyorum acaba internetten başvurma imkanım var mı en azından sms alırdım
edit:Birlikteliğimizi kutlamak için size teşekkür hediyemiz 2.559 Puan ile Sarı Kutu’dan hediyenizi seçmek için hemen programa katılın. (Programa katılımınız 40 kuruş olarak ücretlendirilecektir.)
cnt tarafından 31/Eki/12 00:22 tarihinde düzenlenmiştir