Turkcell Sarı Kutu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Benim 3131 gün olmuş.

Hattı hemen kapatıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

sokma geçirme yok aga ya, 

İşte kampanya direk. Sonuçta verdiği ödüllere bakarsa 1 sene boyunda her ayın 1 gününde 

Şu kadar sms bu kadar bilmemne 1 günlü ücretsiz diyo.

Yani sen o kampayayı alırsan turkcell in içi rahatlıyor bu adamın vazgeçesi yok kullanacak daha uzun seneler felan diyo.

Şimdi hattını değişitmek isteyen olsa internet paketi için alsın bundan adamda gitmesin biyere gibi düşünceleri var sanırım.

Giren çıkan yok taahüt yok bir şey olmaz alın gitsin.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hattımın birisi 888 puanda, diğeri 5106 puan :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Hediyelere nerden bakıyoruz

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı

Hediyelere nerden bakıyoruz

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/sarikutu/Sayfalar/genel.aspx#moreResults

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bizim peder ilk erikson 628'den beri kullanıyor aynı hattı ama faturalı bakalım belki iyi bişiler cıkar

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

puan aldık hediyeleri nasıl kullanacağız ?

teşekkürler 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Bp den 30 lira yakıt aldım. gaz alırken adama mı göstercem bu mesajı nası oluyo?

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zaten Platinum üye olduğum için birçok avantajım var. Bide bunu kullanırız. Arkadaşın arabasına yakıt koyayım bari :D Yada bir araç kiralayıp yakıtı bedavaya mı getirsek :D

Platinum olunca bunların pek albenisi yok. Sadece yakıt için avantajlı gibi bu sarı kutu zımbırtısı.

Platinumdan dolayı avantajlarım bunlar: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kulupler/Sayfalar/turkcell-platinum.aspx

Ayrıca turkcell doğum günümde bana küçük bir pasta ayırıyor divan pastanesinde. Geçerken alıyorum. Adamlar doğum günümü kutluyor =)

Bayramda çikolatamı ayırıyorlar. sms le haber veriyorlar. Gidip aynı şekilde ücretsiz olarak alıyorum çikolatamı :D

ispark bedava, hava alanına havaş-havataş ile gidiş bedava,  haftanın 4 günü 1 bilet alana 1 bilet bedavadan yararlanıyorum cinebonusta, deniz taksi %50 indirimli, senede 2 defa faturamın yüksek geleceğini anladığımda %10 indirim yaptırabiliyorum, bazı mağazalarda extradan %20 indirimim var, Kuruçeşme arenada konser biletini %50 indirimli alabiliyorum, özel platinum ekipbi çağırıp ücretsiz olarak cihazımın ayarlarını vs. yaptırıp istediğim her tür bilgiyi de alabiliyorum....

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 7002 Toplam Mesaj: 49