Turkcell Superonline - 24 Ay Taahhüt Sizcede Çok Fazla Değil Mi?
-
Başlıktandan konu anlaşılıyor, tarife felan kalmadı madem dekik şöyle 50 liraya fiber kullanalım 25 mbs bana fazlasıyla yeter.Fazla film izlemem ama yinede bazen topluca indirip çok populer olanları kaçırmam, bir kaç dizi takip ederim , müzik çok dinlerim arada sırada da online oyun takılırım bu yüzden 25 mbs fazlasıyla yeter gibi.
http://www.superonline.net/kampanyalar#fiber-internet
Buradan tarifelere de bakılabiliyor.
Şimdi asıl konuya dönersek 24 ayn gözümğ çok korkutuyor, ha belki 10 yıl kullanırım ama yinede o taahüt lafı sıkıntı, superonlinedan da memnunum halbuki.
Bunun bugunu bulan var mı? Hangi tarifeyi önerirsiniz? Genel manada önerileriniz neler?
Birde Apartmana yazı asmıslar dısına turkcell superonline fiber net buradan geçiyor ücretsiz apartmanınıza baglayabilmemiz için şu numarayı arayın diye, apartman yöneticisininmi araması gerek ?
-
Hocam gecen bi baska konuda muhabbeti gecti 24 ay muhabbeti. O dedikleri 24 ay her sekilde 12.aydan itibaren gecersizligini yitiriyo. Yani taahut olayini 1 yil yapmak zorundalar, bir yil sonra cikarsan herhangi bir ceza vs. Odemiyorsun.
-
Hocam onunda içinden çıkmışlar, tüketicinin hakkına böyle birşeye büyük babalar izin verirmi hiç?
Alıntı:İletişim şirketlerinin mevcut aboneleri rakiplere kaptırmamak amacıyla devreye soktuğu taahhütlü paketler, 12 ile 24 ay arasında değişen dönemlerde iptal etmeyeceği garantisi veren tüketicileri bu paketlerde abone şayet taahhüt süresi dolmadan üyeliğini iptal etmek isterse, bu kez ceza bedelleri devreye giriyor. Şimdi tüketici istediği zaman taahhütlü paketlerden ayrılabilir, ancak işletmenin sadece o güne kadar sağladığı indirim bedelini geri talep etme hakkı bulunuyor.
olay şu oradada yazıyor adam taahütsüz 75 tl demiş taahütlü 50 tl e ne olacak sen 12 yada 15 ay sonra hattı iptal ettirirsen sana ekstra ceza veremiyorlar, ama o 15 ayboyunca kullandığın intetnetin farkını yani aylık 25 tl yi soke soke alıyorlar ozamanda taahut imzalamanın bir anlamı kalmıyor
en azından ben böyle anladım
-
Hocam taahhüt hakkında birşey diyemeceğim ama fiber optik için apartmanda fiber optik kablo bağlantısı olması gerekiyor. Senin mahllende vardır fakat apartmanda ya da mahalle dağıtım noktasında fiber optik imkanı yoksa bağlayamıyorlar. Bizzat kendim yaşadım. Mahallemde fiber optik var fakat apartmanımda düzenek olmadığından bağlanamıyor. Fiber'e geçincede aylık 50 tl gibi bi miktar ödüyorsun. Ben aylık 59 tl ödüyorum 8mbit, dowload yaparken 750'nin altına düşmüyor.
-
bunları denetleyen kurumda iş yok ki taahhüt konusu ayrı saçmalık, akk ayrı saçmalık, fiyatlar ayrı saçmalık deve misali doğru yeri yok canım ülkemin
-
kaldığın ay arttıkça ödeyeceğin ceza artıyor biraz saçma geliyor bana hep. yani 24 aylık tahaadütü 22. ayda bozarsan 22*15~ lira ama 2. ayda bozarsan 2*15~ lira.
-
tüketicinin ta amk...
tarzında bi tüketiciyi koruma yasası çıkarıldı geçen yıllarda.
kalkıpta adam gibi "12 ay taahhütten fazla yapanı sikerim. 2 yıl taahhüt olmaz. bi yıl yapıyosan yap, gerisine ben karışmam bi bok halt iddia ademezsin" anlamında bi yasa çıkaramadılar. 12 aydan sonra taahhüt bozabilirsin. Ancak sunucunun sana sağladığı indirimi de eşek gibi ödersin anlamında bişey yaptılar. Sadece taahhüt bozma bedeli ödeme yükümlülüğünü kaldırdılar anladığım kadarıyla...
-
kazasker1 bunu yazdı
tüketicinin ta amk...
tarzında bi tüketiciyi koruma yasası çıkarıldı geçen yıllarda.
kalkıpta adam gibi "12 ay taahhütten fazla yapanı sikerim. 2 yıl taahhüt olmaz. bi yıl yapıyosan yap, gerisine ben karışmam bi bok halt iddia ademezsin" anlamında bi yasa çıkaramadılar. 12 aydan sonra taahhüt bozabilirsin. Ancak sunucunun sana sağladığı indirimi de eşek gibi ödersin anlamında bişey yaptılar. Sadece taahhüt bozma bedeli ödeme yükümlülüğünü kaldırdılar anladığım kadarıyla...
girişe Ne güldüm ya :D:D
Hem konu up olsuni hemde konuya ; gerçekten hem taahüt meselesi saçma hemde bu internet çokmu pahalı yoksa ben mi fakirim?, yani 250 tl ev kirası ödenen iller var, birde yeminli ödüryoruz bu parayı felan
-
nikâhladığın kadına bile 24 ay taahhüt yapılmazken...
-

akksız akar
-
RotKerim bunu yazdı
kaldığın ay arttıkça ödeyeceğin ceza artıyor biraz saçma geliyor bana hep. yani 24 aylık tahaadütü 22. ayda bozarsan 22*15~ lira ama 2. ayda bozarsan 2*15~ lira.
O tam tersi degil mi :/ 3. Ay bozarsan 3*15 / 21. Ayda bozarsan da 3*15 diye biliyorum ben