Turkcellden Gelen Mesaja Bakın :)
-
mesaj basligi TURKCELL fakat ayrıntıda numaraya bakınca assagidaki numara kabak gibi gozukuyor
5387719804 no.lu hattiniz tl yuklemediginiz icin giden aramalara kapatilmistir. 5387719804 no.lu hattiniza hemen en az 7TL yukleyin,numaranizi 9 ay daha kullanin !
Boyle bir mesaj geldi :] acaba bunu yiyenler varmi cok merak ediyorum ? bizde mi bu ise girsek :8
-
FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------mesaj basligi TURKCELL fakat ayrıntıda numaraya bakınca assagidaki numara kabak gibi gozukuyor
5387719804 no.lu hattiniz tl yuklemediginiz icin giden aramalara kapatilmistir. 5387719804 no.lu hattiniza hemen en az 7TL yukleyin,numaranizi 9 ay daha kullanin !
Boyle bir mesaj geldi :] acaba bunu yiyenler varmi cok merak ediyorum ? bizde mi bu ise girsek :8
-----------------------------geçenlerde haberlerde böyle bir şey gördüm.Aldatıcı mesaj yollayanlara bilmem ne kadar ceza diye araştır gerekirse şikayet et hocam.Buna düşecek Susak yoktur herhalde :D
-
Yüklesene firma uyarıyor seni işte, :)
-
arasaydın o numarayı kiminmiş acaba
-
7 tl yukleniyormu ki hocam ya ben en az 8tl diye biliyorum :)
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------7 tl yukleniyormu ki hocam ya ben en az 8tl diye biliyorum :)
-----------------------------Bİmde var 7 lira
-
Muhabbet
--5387719804 no.lu hattiniza hemen en az 7TL yukleyin,numaranizi 9 ay daha kullanin !
Hemen en az --- :)
Sen bizi güldürdün Allah’ta seni güldürsün
kontur olsa hemen arayacağım adamı
çağrı atsam arar mı acep? laaa
-
FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------mesaj basligi TURKCELL fakat ayrıntıda numaraya bakınca assagidaki numara kabak gibi gozukuyor
-----------------------------boyle bır mesaj bana da geldı fakat kendı numaramın adına benım telın kapanma gunune cok az kaldı ondan geldı bana !! anlayamadım nesı acayıp bu mesajın?
-
Parça kontör yüklediğinz yerler atıyor olabilir gelin para lazım :d
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------geçenlerde haberlerde böyle bir şey gördüm.Aldatıcı mesaj yollayanlara bilmem ne kadar ceza diye araştır gerekirse şikayet et hocam.Buna düşecek Susak yoktur herhalde :D
-----------------------------o senin dedğin olay 2013 de yürürlüğe girecek bugün güneş gaztesin de okudum
-
FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------Hocam evet 7 tl yükletiliyor. İkincisi mesajdaki telefon numarası senin değil mi ? O zaman bu adamın bu işten kazancı yok. Sadece şaka amaçlı gönderilmiş sanırım :D