Turkcellden Gelen Mesaja Bakın :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:
    -----------------------------

systemexp bunu yazdı:

7 tl yukleniyormu ki hocam ya ben en az 8tl diye biliyorum :)

Bİmde var 7 lira

Le Köntür'mü hocam ? Temin edelim hemen.

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı:

FurkanmiX bunu yazdı:

mesaj basligi TURKCELL fakat ayrıntıda numaraya bakınca assagidaki numara kabak gibi gozukuyor

5387719804 no.lu hattiniz tl yuklemediginiz icin giden aramalara kapatilmistir. 5387719804 no.lu hattiniza hemen en az 7TL yukleyin,numaranizi 9 ay daha kullanin !

Boyle bir mesaj geldi :] acaba bunu yiyenler varmi cok merak ediyorum ? bizde mi bu ise girsek :8

Hocam evet 7 tl yükletiliyor. İkincisi mesajdaki telefon numarası senin değil mi ? O zaman bu adamın bu işten kazancı yok. Sadece şaka amaçlı gönderilmiş sanırım :D

Hoca adam kendi numarasını yazmış ona göndereceksin senn hattın kapanmayacak espiri orda Aynı mesAj bugün banada geldi

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

çağrı merkezinde çalışıyorum cevap evet hergün binlerce kişi bu adamlara bilgi veriyor, dolandırılıyor.

ps: geçen bana yaptılar aradım kız anlattı uzun uzun. 8 dk dinledikten sonra kart no istedi başladım ilk 4 haneyi verdim, sonra:

-Havva hanım

-buyrun ali bey

-siz orospuluk yapsanız daha çok para kazanırsınızz, neden bu işi yapıyorsunuz dedi.

-(kısa sessizlik)

-zorundayım dedi kapattı. 

arafta kaldım...

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Yani hocam turkcell bilgi amaçla atar sana. İster yükle ister yükleme. Atmadığı zamanda neden atmadı dersiniz.  Bu mesajın turkcellden gelmesi çok çok düşük ayrıca. O numara senin mi hocam ? imzama bakı ver :) 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

Yani hocam turkcell bilgi amaçla atar sana. İster yükle ister yükleme. Atmadığı zamanda neden atmadı dersiniz.  Bu mesajın turkcellden gelmesi çok çok düşük ayrıca. O numara senin mi hocam ? imzama bakı ver :) 

ben baktım imzana bayağ uzmanmışsın kardeş takdir ettim.

Toplam Hit: 2961 Toplam Mesaj: 16