Turkcellden Gelen Mesaja Bakın :)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------systemexp bunu yazdı:
-----------------------------7 tl yukleniyormu ki hocam ya ben en az 8tl diye biliyorum :)
-----------------------------Bİmde var 7 lira
-----------------------------
Le Köntür'mü hocam ? Temin edelim hemen. -
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------mesaj basligi TURKCELL fakat ayrıntıda numaraya bakınca assagidaki numara kabak gibi gozukuyor
5387719804 no.lu hattiniz tl yuklemediginiz icin giden aramalara kapatilmistir. 5387719804 no.lu hattiniza hemen en az 7TL yukleyin,numaranizi 9 ay daha kullanin !
Boyle bir mesaj geldi :] acaba bunu yiyenler varmi cok merak ediyorum ? bizde mi bu ise girsek :8
-----------------------------Hocam evet 7 tl yükletiliyor. İkincisi mesajdaki telefon numarası senin değil mi ? O zaman bu adamın bu işten kazancı yok. Sadece şaka amaçlı gönderilmiş sanırım :D
Hoca adam kendi numarasını yazmış ona göndereceksin senn hattın kapanmayacak espiri orda Aynı mesAj bugün banada geldi -
çağrı merkezinde çalışıyorum cevap evet hergün binlerce kişi bu adamlara bilgi veriyor, dolandırılıyor.
ps: geçen bana yaptılar aradım kız anlattı uzun uzun. 8 dk dinledikten sonra kart no istedi başladım ilk 4 haneyi verdim, sonra:
-Havva hanım
-buyrun ali bey
-siz orospuluk yapsanız daha çok para kazanırsınızz, neden bu işi yapıyorsunuz dedi.
-(kısa sessizlik)
-zorundayım dedi kapattı.
arafta kaldım...
-
Yani hocam turkcell bilgi amaçla atar sana. İster yükle ister yükleme. Atmadığı zamanda neden atmadı dersiniz. Bu mesajın turkcellden gelmesi çok çok düşük ayrıca. O numara senin mi hocam ? imzama bakı ver :)
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Yani hocam turkcell bilgi amaçla atar sana. İster yükle ister yükleme. Atmadığı zamanda neden atmadı dersiniz. Bu mesajın turkcellden gelmesi çok çok düşük ayrıca. O numara senin mi hocam ? imzama bakı ver :)
ben baktım imzana bayağ uzmanmışsın kardeş takdir ettim.