Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Turkcell‘E Geçtim Pişman Oldum
Turkcell‘E Geçtim Pişman Oldum
-
Daha pazar günü turkcell e geçtim. Geçmez olaydım pazartesi günü işyerine vardım Açtım inter
net çekmiyor dedim. İşyerindeki Arkadaş bize bir danışsaydın dedi. Tabi ben ne biliyim kalite kalite diye bağırıyorlar bildiginiz boş kaliteymiş. Evde iyi ama bana iişte lazım.
Müşteri Hizmetleri zaten sokaktaki avam gibi bir şeyden anlamıyor. Klasik ezberlemişler sar başa. 100 küsür kişi var hiçbirisi turkcell kullanmazmış. 5-10 kisiye sordum harbiden kimse kullanmiyor. Bir kısmı da burda çekmez ki dedi. Deneyimle öğrendim tabi. Birçok kişinin yerden yere vurduğu avea bile çekiyor ya yok böyle bir şey.
Tabi tek mesele bu değil 1 Gb internet sonrası hız düşük olarak ücretsiz sınırsız dedik. Bugün arkadaşa mesaj geldi 200 mb kaldı sonrası mb bilmem kaç kuruş. İnternet te boş çıktı. Zaten her ay 100 küsür ödüyor bunu da diğerleri gibi kullanırsa 200 küsür öder herhalde.
Bana bahsi geçen haricinde ne önerirsiniz? 500 dk 500 sms hızı düşükte olsa sınırsız internet olmalı
Birdeyıllık taahhüt imzaladık. İlk ay çıkarsak ilk fatura harici ücret yokmuş müşteri hizmetleri söyledi. Var mı bu konuda bilgisi olan?
-
sınırsız internet değil ama öneri olsun
vodafone
- 500 dk - 1000 sms - 1 gb internet - 30 tl
-
HorbaDor bunu yazdı
vodafone
hocam vodafone de aynısını 19 tl ye kullanıyorum.
-
HorbaDor bunu yazdı
vodafone
avea
500 dk heryöne 5000 sms her yöne 1gb internet = 23 tl
edit şimdi kaç lira bilmiyorum ben aldğımda 23 tl idi halen 23 ödüyorum
19 ödeyen arkadaşım var :D
serhat8102 tarafından 28/Eki/13 23:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu dediğin biraz şans işi hocam,binde bir çekmeyen yere denk gelebilirsin her operatörde.Ben turkcell kullanıyorum,yoğun internet kullanımım var,telefonu modem yapıp bilgisayardan bağlandığım da çok olur.Gayet memnunum,geçen hız testi yaptım 3g ile,9 mbps hız çıktı.Ben yaptım 500 ve ben yaptım data paketini kullanıyorum,hediye sms ve internetle beraber şu şekilde benim aylık :
250 dk heryöne + 250 dk türkcell + 1 gb internet + 100 mb hediye internet + 1000 sms heryöne = 44 tl civarına geliyor (faturasız)
-
pttcell 14 liraya faturalı hat.altyapı avea.
14 liraya ;
200 dk her yöne
250 sms her yöne
250 mb sınırsız net - 250 mb ye kadar full hız kotayı geçince 128 kbps oluyor.
-
serhat8102 bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
vodafone
avea
500 dk heryöne 5000 sms her yöne 1gb internet = 23 tl
edit şimdi kaç lira bilmiyorum ben aldğımda 23 tl idi halen 23 ödüyorum
19 ödeyen arkadaşım var :D
19 TL ödüyorum. Zamanında kampanyası vardı. Şimdi yok ama :)
Efendi tarafından 28/Eki/13 23:49 tarihinde düzenlenmiştir -
iQsuz bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
vodafone
hocam vodafone de aynısını 19 tl ye kullanıyorum.
bende de aynı tarife vodafone vardı 19 tl ama numara değiştirdim 30 a çıktı :)
-
Hocam sınırsız internet istiyorsan pttcell, avea altyapısı kullanıyor. Bimcell gibi pttcell ama ayrıntı bilmiyorum sadece sınırsız internet onda aklıma geldi
-
Vay anasını pttcell 14 liralık yeni hat alsam üstüne mevcut hattı 25 liralık falan bir konuşma mesajlaşma yapsam daha ucuza geliyor. Şu anki 49 lira diğerlerini vergi de dahil etsek 25+1.30+14+1.30=41.60 falan yapıyor.
-
imlegend bunu yazdı
Vay anasını pttcell 14 liralık yeni hat alsam üstüne mevcut hattı 25 liralık falan bir konuşma mesajlaşma yapsam daha ucuza geliyor. Şu anki 49 lira diğerlerini vergi de dahil etsek 25+1.30+14+1.30=41.60 falan yapıyor.
pttcelliyim mutluyum :) bugün açıldı hattım.14lükten neredeyse evdeki wireless kadar hızlı(superonline).
yolda yolakta lazım olur net diye aldım. 1,4 mbps evdeki 13 mbps ama telefonda fark etmiyo haşırt diye işimi görüyom..