Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Turkcell‘E Geçtim Pişman Oldum
Turkcell‘E Geçtim Pişman Oldum
-
pttcell 24 lük akar baba... üstelik hatta lag var herhalde :) hız düşümü yaşamıyorum. üstüne bide 200 dakika hediye ettiler 3 ay boyunca toplamda 600 dk. fatura 25,85 TL
trooper tarafından 29/Eki/13 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
24 tl lik mantıklı geldi.
Az önce aradık Çekmeyen yerin konumunu söylüyorum internet üzerinden baksın diye. musteri temsilcilerinde internet erişimi yokmuş haliyle bakamadı. Ben de adresi tam bilmiyorum. Öğrenip söyleyeceğim.
Arkadaşı 96
saat içinde arayacaklar. Bizi burdaki timdeki vatandaş güzel inandırdı. İkna kabiliyeti sağlammış. Tabi aslı olmayan bir şeye.
Hedef PTT gözüküyor.
imlegend tarafından 29/Eki/13 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
turkcell pahalı tek olayı o işte başka birşeyi yok
digerleri ucuztarife
-
eğer numaranı taşıttırdıysan ve simkartın eskiyse sim kartının yenisini iste. Gerçi kuzenim turkcellden aveaya geçti telefon çekmez oldu. Yeni simkart aldı düzeldi
-
Bizim arkadaşlarda toplu geçiş yapmış pttcell e düşünüyorum 24 lük tarifeyi
-
HorbaDor bunu yazdı
sınırsız internet değil ama öneri olsun
vodafone
- 500 dk - 1000 sms - 1 gb internet - 30 tl
Aynı pakete 23 tl faturasız ödüyorum. 19 ödeyende varmış. -
iQsuz bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
sınırsız internet değil ama öneri olsun
vodafone
- 500 dk - 1000 sms - 1 gb internet - 30 tl
hocam vodafone de aynısını 19 tl ye kullanıyorum.
Biz eski kampanyadan yararlanıyoruz hocam ondan. Bizimkinden yok başka. YAni varsa fiyatı 20 - 30 arası. Yoksa bende 19 TL ye kullanıyorum. Kaç ay oldu ama. Ben Vodafone den memnunum. İnterneti evde wifi ile çekiyorum 1 ay da 1 gb yetiyor şu an için. Dakika zaten yetiyor. SMS i kullanmıyorum fazla oda yetiyor :)
-
Avea çekmiyor evimde vadofone ve turkcell çekiyor aveadaydım 19 tl ye 1000 dk 1000 sms 1 gb net kullanıyodum gittim şikayet de bulundum yeni taşındığım yerde tel çekmiyor diye direk dikeceklermiş yakında :\
-
aveadan memnunum ben. avea içi 1000 dk 1000 sms 1 gb net 19 tl
-
turkcelle 15 günde 40 lira yükledim amk 15 gün telefon çekmiyor diye
vodafonede aylık 25 lira düz dünya konuşuyorum