folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Turkcell"Liler Arandıkça Kontör Kazanıyor

Turkcell"Liler Arandıkça Kontör Kazanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

TonlaKazan Nedir?

TonlaKazan, Turkcell abonelerine arandıkça kontör/dakika kazandıran bir sistemdir. TonlaKazan Üyeleri kendilerini arayanlara reklam dinlettikçe, kampanya limitleri çerçevesinde çeşitli şekillerde ödüllendirilirler.

Sistem Nasıl İşler, Ben Nasıl Kazanırım?

Öncelikle www.tonlakazan.com ya da wap.tonlakazan.com sitelerinden TonlaKazan servisine üye olman gerekir, üye olmanla birlikte 5 Kontör / 75 saniye TonlaKazan hediye kontör bakiyene yüklenir. TonlaKazan’a kayıt olduktan sonra wap.tonlakazan.com veya www.tonlakazan.com sitesine gelip listelenmiş tonlardan birini seçmeniz gerekir. Tonu seçip telefonunuza atadıktan sonra, görüşme yaptıkça kazanacaksınız.

Seni arayanlar, sen telefonu açmadan önce bir markanın reklam müziğini dinleyecek*. Telefonu açıp görüşmeye başladığın an en az 1 kontör/15saniye kazanmış olacaksın.

Gördüğün gibi, TonlaKazan sisteminde kazanmak için aslında yapman gereken pek bir şey yok gibi. Tek fark artık arandıkça kazanacaksın, daha çok aran daha çok kazan.

Bir reklam tonunu kesintisiz olarak 1 hafta dinletebilirsin. Aynı veya farkılı bir tonu tekrar dinletmek için siteye gelip tekrar ton seçmen gerekir.

TonlaKazan’la ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı iletişim formumuzu doldurarak iletebilirsin.

Buraya tıklayarak kayıt olabilirsin.

* Görüşmen sen cevap verdiğin an başlar. Seni arayanlar tanıtımın tamamını dinlemek zorunda bırakılmaz. Yalnızca sen arama çağrısına cevap verene kadar geçen süre boyunca o tanıtım dinletilir, sen cevap verince de hemen kesilerek görüşme başlatılır.

---

Aynı çalarken dinlet gibi sen telefonunu açana kadar reklam çıkıyor.. hemde kontör kazanmış oluyorsun bedavadan

http://www.tonlakazan.com/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    reklamı dinleyenden kontör gitmiyor yani :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------
    reklamı dinleyenden kontör gitmiyor yani :|

Sadece dinlersen adam acmazsa gitmiyor.Ama adam acmazsa kontorde kazanamıyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dinleyenden gitmezde o kazandırdıkları kontörün mislini g*t*nüze sokarlar :/

benden demesi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    birşey kaybetmem deniyorum =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    denemek lazım küfür yemek lazım :)

www.tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    doğru herhangi bir kaybınız yok.karşı taraf cevap verince kontör kazanıyosunuz.birde şu işinize yarayabilir.TUMCEP yazip 6655 e gönderin hattınıza 150 kontör yuklerseniz 5 dakikası 2 kontöre 250 yuklerseniz 5 dakikası 1 kontöre tüm operatörlerle konusabiliyosunuz.yukle kazan tekrar cıktı ama nasıl basvuruluyodu aklımda diil şimdi bakınca yazarım.bunlara sınırlı sayıda abone katılabildigi için lansmanı yapılmıyor.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    dedim işin içinde bi ibnelik vardır kesin. Aldığınız hediye kntr / dk'ları. Faturalı hatların bi dahaki fatura döneminde. Kntrlüler ise her ayın 20sinde yükleniyor. ve Sadece türkcell içi konusmalarda geçiyor. Yani SMS atamazsınız. KNTR göndermezsiniz. Sadece Turkcell içi görüşmelerde kullanabilrsiniz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    ee ben diğer hattımdan turkcell hattımı sabahtan akşama kadar çaldırırım günde 1000 kontor yaparım.çok saçma geldi açıkçası =/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

TnGu bunu yazdı:
    ee ben diğer hattımdan turkcell hattımı sabahtan akşama kadar çaldırırım günde 1000 kontor yaparım.çok saçma geldi açıkçası =/

Tamam sana saçma geldiyse saçmadır.Sen yapma. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

TnGu

ya biraz mantıklı postlar atın ben bunu kendimden uydurmuyorum herhalde..turkcellin kendi yapmış olduğu bir tarife..

Toplam Hit: 2952 Toplam Mesaj: 20