Turkcell"Liler Arandıkça Kontör Kazanıyor
-
sivil doğru söylüyor.ayda en fazla 90 kontör kazanabiliyosunuz.görüşme başlamadan kontör kazanamıyosunuz.evet her ayın 20 sinde falan yuklendiyor
-
2. ödemeyi alıcam bu ay =) geç kalmışsınız biraz,
-
Bu kadar tehlikeli bişeye hayata geçirmekle çok büyük hata yaptılar : ) Sömürün gençler :D
-
ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kadar tehlikeli bişeye hayata geçirmekle çok büyük hata yaptılar : ) Sömürün gençler :D
-----------------------------Ama sınırıda var bir ayda en fazla 90 kontor
-
TnGu bunu yazdı:
ee ben diğer hattımdan turkcell hattımı sabahtan akşama kadar çaldırırım günde 1000 kontor yaparım.çok saçma geldi açıkçası =/
-----------------------------dikkat ettiysen çaldırma ile değil sen açtığın zaman kazanıyorsun kontörü öyle yapsalar batarlar xD
-
ben bunu kafadan 1 senedir kullanıyorum ilk başladıgım zaman her ay 69-70 kontur koyuyodum :D sistem o zaman daha farklıydı çağrı ile kazanıyordun böle açma şartı falan yoktu (ne günlerdi be) konturler hediye olarak gelıyrodu yanlıs hatırlamıyorsam yanı transfer falan edemiyorsunuz son değişikliklerle ayda 10 kontur alırsınız en az yani ben hattı kullanmadıgıma raümen 3-5 arkadaşla iletişim için açık tutuyorum 10 kontur geliyor uyelıkte acıkken uye olmakta fayda var zararı yokta yararını kısmışlar :D
-
DarkF4Te bunu yazdı:
ben bunu kafadan 1 senedir kullanıyorum ilk başladıgım zaman her ay 69-70 kontur koyuyodum :D sistem o zaman daha farklıydı çağrı ile kazanıyordun böle açma şartı falan yoktu (ne günlerdi be) konturler hediye olarak gelıyrodu yanlıs hatırlamıyorsam yanı transfer falan edemiyorsunuz son değişikliklerle ayda 10 kontur alırsınız en az yani ben hattı kullanmadıgıma raümen 3-5 arkadaşla iletişim için açık tutuyorum 10 kontur geliyor uyelıkte acıkken uye olmakta fayda var zararı yokta yararını kısmışlar :D
sen işte o zamanlar bana söylemedin kampanyayı yavşak :D
-
evet beyler
5 liraya kulube kartı alın 50 kontürlük
zart arayın zurt arayın
50 kontürlük kulübe kartına 50 türksel normal kontür + saniyeler i kazanın :)
sistem çok basit hemen sizde deyin :D
amuhaha
-
turkcell in bir kampanyası var haftada 2 gün turkcellilerle konuşmak bedava die o bedava olan hattan kendimi arıcam sürekli :))