Türkiye & İran
-
Evet arkadaşlar kimse inkar edemez yapılan hamleler yaşanan olaylar aynen bunu gösteriyor izleyin ve görün derim ben
http://www.youtube.com/watch?v=bMGe6LsQaJA
Önce :
Sonra :
-
Mantıklı... (düşünüyorum)
-
bir devrim olacagı kesindi iran da ancak türkiye de böyle birşey mümkün degil , bende çok kafa yordum bu işe.
artı olarak bizler içinde ne olursa olsun özgürlükçü insanlarız , şimdi şeriat isteyenler bile öyle birşey olursa başka ülkeye kaçar ama olmayacağından emin olabilirsin
iran da islami olmasa komünist darbesi olurdu
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
bir devrim olacagı kesindi iran da ancak türkiye de böyle birşey mümkün degil , bende çok kafa yordum bu işe.
artı olarak bizler içinde ne olursa olsun özgürlükçü insanlarız , şimdi şeriat isteyenler bile öyle birşey olursa başka ülkeye kaçar ama olmayacağından emin olabilirsin
-----------------------------Doğru hocam haklısın ama görüyorsun adamlar bir anda yapmıyorlar bizde yavaş yavaş kimseye farkettirmeden yapıyorlar bu işi refarundum, seçim, ergenekon derken ne hale geldiğimize bak
-
ödünüz kopuyor yav, az relax
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Doğru hocam haklısın ama görüyorsun adamlar bir anda yapmıyorlar bizde yavaş yavaş kimseye farkettirmeden yapıyorlar bu işi refarundum, seçim, ergenekon derken ne hale geldiğimize bak
-----------------------------yavaş yavaş evet bende rahatsızım da başbakan kaç kere kendisi de kabul etti öyle birşey olmayacağını
oy verecek parti olsa zaten bunlar olmazdı
birde şahın paralı askeri ile bizim halk ordusu arasında bi fark var , ha olursa binde 1 ihtimalde olsa bende başka ülkeye giderim.
-
PanxeR bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------yavaş yavaş evet bende rahatsızım da başbakan kaç kere kendisi de kabul etti öyle birşey olmayacağını
oy verecek parti olsa zaten bunlar olmazdı
-----------------------------Kabul etti olmaz dedi inandık dimi bizde. Hocam oy verecek partinin olmaması en kötü olana oy atmamızı gerektirmez böyle bir durumda kötünün iyisi kuralı girer devreye
-
Şeriatten değil şeriatten primlenenlere karşıyız aga. Önce bunun farkı anlaşılsın hele.
-
Alttaki linki açın izleyin anlayacaksınız
http://en.vidivodo.com/552225/kaynayan-suya-atilan-kurbaga
-
AsilKan bunu yazdı:
Şeriatten değil şeriatten primlenenlere karşıyız aga. Önce bunun farkı anlaşılsın hele.
Yanlış anladım dimi şeriate karşısın ? -
Şeriatı getirmek isteyebilirler... getirebilirlerde... Fakat ben canımı veririm cumhuriyetimi vermem. Cumhuriyetimi almak için ilk önce canımı almak zorundalar.