Türkiye & İran
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
sokoban bunu yazdı:
Bu araplar Türkleri adamdan bile saymıyor bizimkilerde bunlara bayılıyor nasıl iştir çözemedim.
-----------------------------La Kimse arabı Seviyorum Diye Birşey Yaziyor Mu 10 Senedir Nete Giriyorum Yorumları Okuyorum Kimse Arabi Seviyorum Dedigini Görmedim Götünüzden Atıp Duruyorsunuz Acaba Peygamber Efendimiz Amerikdan Cıksa Aynı Şeyi Diyecekmiydiniz Yada ingiltereden Yunanistandan Siz Bunla Bagdaştırıp Duruyorsunuz Beyninize Kazımışsınız Arap Korkusunu.
-----------------------------korkmak? tiksinmek daha doğru bi kelime hani boktan iğrenirsin üzerine değmesin istersin ya işte çöl hayvanı da bunun gibi bişey
-
ottomanmurat bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Bu araplar Türkleri adamdan bile saymıyor bizimkilerde bunlara bayılıyor nasıl iştir çözemedim.
-----------------------------La Kimse arabı Seviyorum Diye Birşey Yaziyor Mu 10 Senedir Nete Giriyorum Yorumları Okuyorum Kimse Arabi Seviyorum Dedigini Görmedim Götünüzden Atıp Duruyorsunuz Acaba Peygamber Efendimiz Amerikdan Cıksa Aynı Şeyi Diyecekmiydiniz Yada ingiltereden Yunanistandan Siz Bunla Bagdaştırıp Duruyorsunuz Beyninize Kazımışsınız Arap Korkusunu.
-----------------------------niyeyse bütün andavallar bizim burda mı toplanmış bilmiyorum ama arap kültürünü türk kültürüne ve diline tercih edeni görebilirsin.bu adamlar biz çok milliyetçiyiz çok dindarız diye geziyorlar etrafta, bana karıya kıza bakma deyip ağzının suyu aka aka baktığınıda gördüm bu tiplerin.
-
Stargazer bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------niyeyse bütün andavallar bizim burda mı toplanmış bilmiyorum ama arap kültürünü türk kültürüne ve diline tercih edeni görebilirsin.bu adamlar biz çok milliyetçiyiz çok dindarız diye geziyorlar etrafta, bana karıya kıza bakma deyip ağzının suyu aka aka baktığınıda gördüm bu tiplerin.
Andavallı Kimin Oldugu Belli Senin Beynin Ters Tarafında Mi Neden Anlamak istemiyorsun Türklerin Araplarla Bir işi Yoktur Onlarında Bizle
Bizim Onların Kültürünü Aldıgımız Felanda Yok Sadece Bizim Peygamberimiz Arabistandan Cıkmiştir Yukrada Da Yazdim Bizim Peygamberimiz ingiltereden Cıksa Amerikadan Ciksa Aynı şeyleri Söyleyecekmiydiniz Söylemezsiniz Zira Siz Amerikanci ingilizci Fransizci siniz Onlarin Devrimini Onların Rejimini Anayasasini Kabullenmişsiniz
----------------------------- -
xzxz bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------korkmak? tiksinmek daha doğru bi kelime hani boktan iğrenirsin üzerine değmesin istersin ya işte çöl hayvanı da bunun gibi bişey
-----------------------------Benimde türkiye De Tiksindigim Milletler Var Onu Ne Yapacaz
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Andavallı Kimin Oldugu Belli Senin Beynin Ters Tarafında Mi Neden Anlamak istemiyorsun Türklerin Araplarla Bir işi Yoktur Onlarında Bizle
Bizim Onların Kültürünü Aldıgımız Felanda Yok Sadece Bizim Peygamberimiz Arabistandan Cıkmiştir Yukrada Da Yazdim Bizim Peygamberimiz ingiltereden Cıksa Amerikadan Ciksa Aynı şeyleri Söyleyecekmiydiniz Söylemezsiniz Zira Siz Amerikanci ingilizci Fransizci siniz Onlarin Devrimini Onların Rejimini Anayasasini Kabullenmişsiniz
----------------------------- -
o kadar çok cümle kuruyorum ki ama elim varmıyor yazmaya.. kısaca din için ölen arkadaşların göz bebeklerindeki dolar işaretlerini görmeyi çok isterdim . iyi bir kıyım yapıp bu dinciyim diye geçinen gereksiz tövbekarları bu siteye almamak lazım gidin seriat.com kurun girin orda tapın taptıgınız şeye .. paranız yoksa ben açayım sitenizi diyecem de siz bizlerden zenginsiniz öpüyorum sizleri
-
Taktınız siz de İran olacak mıyız olmayacak mıyız! Koskoca Türk devletiyiz. Şerri hükümlerle de yönetildi bu ülke. Bakınız: Osmanlı Devleti
İran'daki yaşam biçimi mi vardı Türkiye'de. Tarih bildiğiniz yok, din bildiğiniz yok, kavramlara özgün yaklaşım bildiğiniz yok tartışıp duruyorsunuz.
Adamlar lazerli silah üretti, biz daha İran mı olacaz bilmemne mi olacaz derdine düştük.
Bu ülkede kimse İran gibi yaşamayı kabul etmez kafanızı yormayın. İran'la Türkiye arasında kültürel farklar var. Hem de ciddi boyutta. Burada şerri hükümler geçerli olacak olsa en kötü ihtimal Osmanlı Devleti gibi oluruz. Kim istemez Osmanlı Devleti'ni?
İran Şah İsmail'den beri bugünkü yönetim biçimiyle yönetildi. Onların kültürel yapısı farklı. Dini algıları da farklı
-
Atatürk ü milat olarak almayı bırakın artık. ondan öncesi de vardı, sonrası da olacak.Atatürk bir peygamber değildi, onun da hataları var.
Şapka kanunu ve idamlar mesela. Müslüman olduğunu iddia edip de şeriate küfredenler bi daha düşünsün. Ateistlere lafım yok, kendi içlerinde tutarlılar
-
İran devrimi ile ilgili hep perde arkasına atılan bir etken var...O devrimi islamcılar tek başına başarmadı şahın gitmesi isteyen koministler ve solcuların yoğun destekleri ile devrim gerçekleşti ve şahın ardın ilk giden kendi kelleri oldu hepsi asılarak idam edildi...
-
ideoloji altı delik kova gibi nekadar su koysanda dolmaz
bırakın ideolojik tartışmaları somut konulardan tartışın
edit:bisürü bişey yazdım ama üstteki 2cümle hariç hepsini sildim kısaca söylemek istediğim şu
adam olmaz bu ülke