Türkiye AB"Ye Girerse Ne Olur ? Görüşleriniz..
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------avrupa birliği kritlerini okudunmu?
başlıkları biliyormusun?
başlıkların içeriklerini?
kopenhag kritlerini biliyonmu peki?
bilgi olmadan fikir sahibi olmayın gidin okuyun araştırın öğrenin öyle gelin. bu konu hakkında birşey bilmeden yığınla adam mesaj yazacak buraya şimdi konu folloş olacak. lafım sana değil ama bilmeden konuşmanın sergileneceği bi ortam oluşacak izleyelim görelim. ben ykardakileri okumadğm bilmediğim için ab hakkında konuşamıyorum o kadar cahil cesareti yok kusura bakmayın
-----------------------------adam bu işin piri , çok kez girmiş , çıkmışlığı vardır
-
Türkiye AB'ye girerse TBT'nin ban şekli banları açmamak için değiştirilir ama anayasa mahkemesi değiştirilmesi teklif edilemeyen "Türkiye AB'ye girene kadar banlandı." maddesini değiştirmeye kalkmaktan tüm banların açılmasına karar verir, TBT'yi kapatır ve adminlerede 5 sene yasak koyar :B
-
ozaman rene kendini banlayacak. Türkiye ab den çıkana kadar :D
-
önden mi arkadan mı ::D
-
Ab Türk olur ne olacak
-
bizi ab denen hristiyan klübüne almayacakları gün gibi aşikar yanarım yanarım da ab ye girecez diye yapılan lar bize ilerde çok zarar vericek ona yanarım.
-
AB'de Türkiye'e girer gibime geliyor. Gerçi Avrupa Birliği kriterlerini okumadım, ne başlıkları nede içeriklerini biliyorum, hele kopenhag'ı bu yazıyı okuyana kadar almanca "sie" demek sanıyordum. Cahilim ama yürek bende dsfsdga.
-
ab TÜRKİYE olmadan yapamaz çünkü ab ile asyayı birbirne bağlayan tek köprüdür türkiye.ama ben ce ab türkiyeyi kolay kolay almaz birliğe çünkü;
1-ülkenin %99 müslüman
2-laiklik tehlikededir.diyanet işleri bakanlığının varlığı zaten laiklikle çelişir
3-türkiye ab nin pazarı durumundadır.ab nin amacı türkiyeyi bölmektir zaten.(sırbistanı gördük)
4-kıbrıs sorunu
5-ve türkiyenin ab ye girecek kadar yükselmesini engellemek isteyen abd rusya çin israil fransa ermenistan vs gibi ülkelerin bulunması
-
Türkiye AB'ye giremez Banlarda açılmaz
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Birazdan AB sana girecek :B o zmn görücez ne oljaaanı :P
-----------------------------çok komik sanıyon kendini :B