Türkiye AB"Ye Girerse Ne Olur ? Görüşleriniz..
-
Konu mu Hortladi yha :P silinmisdi diye hatirliyom bu konuyu :P
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
ben istediğim ülkeye vizesiz giremeyceksem zükerim öle birliği
öyle bir riski kimse göz önüne alamaz..önünde 70 milyon var eğer ab ye girersen ab nın en kalabalık ülkesi olursun..tek başına bir ab olursun ab de sözü gececek tek devlet olursun akla mantığa sığarmı ki :) öyle olması normal ama girmemesi daha iyi..türkün türkden başka dostu yokdur :) -
"Türkiye AB"ye" Şu Kelimeyi Sevmedim gitti, Fobisi var bende. :)
Üstat Rene İcat etti Korkunç Bir Ban. Türkiyenin A.B. ye gireceğide Yok Girerse Sanırım Banların Tamamı kalkacak.
-
girmez.
-
kazara öyle birşey olursa benim mahalledekiler kamyon kamyon akar oraya:D
-
Chingis bunu yazdı:
Şu Belçika üç parçaya ayrılsın bir hele , görelim AB'yi o zaman , verdikleri sözler götlerinde patlayacak .
-----------------------------kardes 17 yasinda misin gercekten... ama zeka yasin bayaileride.. helal sana.. yine gelir yine fethederiz...
-
ercag bunu yazdı:
her eve ADSL şart olur ADSL bağlatmak için pm yoluyla bana ulaşın
-----------------------------bu arada ercag bilader saka misin gercek mi :O :)))
-
Kimse Kimseye Selam Bile Vermez Zaten Bu Gidişle Girsede Girmesede 5 Seneye Kalmaz Kımse Kımseye Selam Dahı Vermıcek.
-
Bizi hristiyan yapmadan almazlar hoca. girsek hepsini yeriz. silip süpürürüz. o yüzden onların kültürlerini alıp onlar gibi olmak zorundayız.
zaten bizden korkuyorlar. medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Bizi hristiyan yapmadan almazlar hoca. girsek hepsini yeriz. silip süpürürüz. o yüzden onların kültürlerini alıp onlar gibi olmak zorundayız.
zaten bizden korkuyorlar. medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
-----------------------------o zaman hristiyan oluruz mayripcim nolcak azcık ordan azcık burdan :B
-----------------------------sabahın 7 sinde cvp yazıyorsun Öss Sınavın için bu kadar mücadele verseydin kazanırdın. işin zor. 150yi anca alırsın.