folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ""Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası"" Nın Taşınması

""Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası"" Nın Taşınması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    abı bu karar sadece sıyası baska bır halt degıl... kımse kıvırmasın....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Bu eğerki siyasi değilse ben hiçbir şey bilmiyorum. Tayyip'in saz arkadaşları (Müsiad) bu kararı neden uygun gördü acaba? Neyse uzatmaya gerek yok. 2023 yılı yani Cumhuriyet Devrimiyle çok iyi bir şekilde rövanş maçı olacak. Bunu ben söylemiyorum, sizin başbakanınız söylüyor.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    amaç ne acaba neden oraya taşımak istiyo dahamı iyi olacakmış ne olacakmış fikri, bilgisi  olan varmı ben takip etmedim bu merkez bankası konusu sadece bi kaç defa tvde gordum (bulutbey sakin ol len:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    siyaset yasak değil mi?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    sitede siyaset yasak hadi maydonoz müridi biliyoz bot gibi bişey periyodik aralıklarla sürekli olarak açıyo böyle konularıda 220 hit olmuş admin hocalar nerdesiniz?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Bence siyaset hayatın her noktasında var. ayrıca hemen hemen her konudan siyasi fikirler ortaya çıkabilir. 80 ihtilali ile gençlere, insanlara siyasetten uzak durmaları dikte edildi. Nihayetinde geldiğimiz nokta belli. O yüzden bırakın gençler tartışsın. En azından hayatlarının belli bir kesitinde ülkesini düşünürek birşeyler yazsın. Tabiki denetimde yapılmalı.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bunların hepsinin sonu dincilere dayanıyo yakalım bunları yakalımmmm :D

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

abi bırakın ya adamlar istediği gibi at koşturuyorlar!..

Yarın bir gün istanbulu başkent yapmaya kalkarlarsa şaşırmayın!..hee diceksiniz ki anayasanın deişmez maddesidir başkentin ankara olması..bi önerge sunarlar istanbulun adının ankara ankaranın adının istanbul olması için kabul edilir yaparlar!..yani demek istediğim ne yapmak istiyorlarsa yapıorlar ha şöyle ha böyle!...milyonlar gül için sokağa döküldü noldu yine cumhurbaşkanı oldu..coğunluk onlarda!..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

bulutbey merkez bankasının neden niçin taşınmak istendiği hakkında bir gram fikrin yok kalkmışsın yaparlar ederler gerekirse başkentide değiştirirler diyosun büzüğü yiyen değiştirsinde görelim ya senin anayasadan haberin yok yada polemik olsun diye yazıyosun birde benim adımı özellikle kullanıyorsun yapma bunu.

Gözünüzü seveyim arkadaşlar doğru yada yanlış sadece fikirlerinizi söyleyin. bu arada  BULUTBEY motorun soğuyacaksa ben ban yemeye razıyım yeter ki bana çatma 

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

anti aklımdan geçenleri yazmışsın, ankarayı kabul edememe kompleksi.. osmanlının son dönemlerinde doğan osmanlıcılık akımını canlandırma arayışı..

uğraşsınlar bakalım, osmanlıcılık dedikleri şey Atatürk ün akımına hiçbirzaman engel olamayacak :) 

Toplam Hit: 5042 Toplam Mesaj: 32