folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ""Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası"" Nın Taşınması

""Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası"" Nın Taşınması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    nedir bunun faydası yada mantığı ?
    bunu biri açıklasın anlayalım yani bankanın serverının bir yedeğide SAN olarak
    avusturalyada sanırım onuda getirsinler o zaman

sırıtma la.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------

adam iktidar eğer oraya taşınması gerekiyo diyosa gerekirse anayasayıda değiştirir ki buna hakkı var 

adam iktidar milletin anasını sikse yeridir, ki buna hakkı var :| 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    maydonoz07 bunu yazdı:

bulutbey merkez bankasının neden niçin taşınmak istendiği hakkında bir gram fikrin yok kalkmışsın yaparlar ederler gerekirse başkentide değiştirirler diyosun büzüğü yiyen değiştirsinde görelim ya senin anayasadan haberin yok yada polemik olsun diye yazıyosun birde benim adımı özellikle kullanıyorsun yapma bunu.

Gözünüzü seveyim arkadaşlar doğru yada yanlış sadece fikirlerinizi söyleyin. bu arada BULUTBEY motorun soğuyacaksa ben ban yemeye razıyım yeter ki bana çatma

ulan yazmayacam dedim zorlan yazdırcaksınız

lan a kodumun malı sen kimsin ki ben senin adını kullanam ?

senin neden taşınmak istendiği konusunda çok fikrin var anlaşılan a.q ? (sağdan soldan cp  kas burda artizlik yap) SENİNDE SİTE KURALLARINDA HABERİN YOK SİYASET YASAK ;)

anayasadan haberim yokmuş :D lan mal :@ adam iktidar  eğer oraya taşınması gerekiyo diyosa gerekirse anayasayıda değiştirir ki buna hakkı var 

motorunu sikerim senin a.q geri zekalısı

bişeyler yazmıştım ama yaşına hürmeten sildim ve lütfen beni zorlama

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

bulutbey balataları yakmış.İnsan gibi ne bir cevap ne bir tartışma ne fikir beyanı :) vardır bi acısı

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _RaPsTaR_
    _RaPsTaR_'s avatar
    Erkek

Siyaset yasak değilmi arkadaşım.Adminlerden gerekenin yapılmasını istiyorum..

!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    _RaPsTaR_ bunu yazdı:

tamam memleket meselelerini geçelim rap tan bahsedelim hayko cepkin mi her kimse saçını maviye boyamış kıçınıda kırmızıya boyasın bi zahmet iletiver notumu

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

TCMB'nin ardından sırayla Ziraat, Halk, Vakıf bankaları ile BDDK ve SPK de İstanbul'a taşınacakmış!

Her halde ikinci aşamada, Hazine Müsteşarlığı, Maliye Bakanlığı da İstan bul'a göç ettirilerek TC'nin içine edilecek demektir. Ondan sonra sıra, paralarda Atatürk'ün resimlerinin kaldırılmasına, Erdoğan'ın resimlerinin basılmasına gelecektir

ne alaka sı var dostum  yapma  gözünü seveyim akp hükümetinin yaptığı her iicratı her faliyeti iyi veya kötü bu kadar abaratark yazmaya vijdanın nasıl el veriyo özelliklede yazında mış,miş gibi  eklerin olmasına  rahmen bu kadar emin olman ve  karalama yapman ilginç...

istanbul türkiyenin ticaret başkenti bankanın ankarada olamasının gerekçedi ne olabilirki eyvallah taşınacakailelerin durumu üzücü ve göz ardı edilemez ama bunun da bi çözüm yolu düşünülüp hareket edileceğine inannıyorum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _RaPsTaR_
    _RaPsTaR_'s avatar
    Erkek
    maydonoz07 bunu yazdı:
    _RaPsTaR_ bunu yazdı:

tamam memleket meselelerini geçelim rap tan bahsedelim hayko cepkin mi her kimse saçını maviye boyamış kıçınıda kırmızıya boyasın bi zahmet iletiver notumu

BSG!

!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    roccocan bunu yazdı:

TCMB'nin ardından sırayla Ziraat, Halk, Vakıf bankaları ile BDDK ve SPK de İstanbul'a taşınacakmış!

Her halde ikinci aşamada, Hazine Müsteşarlığı, Maliye Bakanlığı da İstan bul'a göç ettirilerek TC'nin içine edilecek demektir. Ondan sonra sıra, paralarda Atatürk'ün resimlerinin kaldırılmasına, Erdoğan'ın resimlerinin basılmasına gelecektir

ne alaka sı var dostum  yapma  gözünü seveyim akp hükümetinin yaptığı her iicratı her faliyeti iyi veya kötü bu kadar abaratark yazmaya vijdanın nasıl el veriyo özelliklede yazında mış,miş gibi  eklerin olmasına  rahmen bu kadar emin olman ve  karalama yapman ilginç...

istanbul türkiyenin ticaret başkenti bankanın ankarada olamasının gerekçedi ne olabilirki eyvallah taşınacakailelerin durumu üzücü ve göz ardı edilemez ama bunun da bi çözüm yolu düşünülüp hareket edileceğine inannıyorum...

hoca ne karalaması yapma Allahını seversen bunları tek tek yaparız kimseyede sormayız diyen bi başbakana sahibiz. Sen konudan bi alıntı yapmışsın bende aynı konudan bi alıntıyı yazayım buraya:

1500 dönüm üzerine Anadolu yakasında kurulacak finans merkezinin faturası 1 milyar dolar olarak öngörülüyor.

Bu parayı kim bulacak? Hangi bütçeden karşılanacak? Her yıl Türkiye'ye borç vermekten bıkan IMF, bu parayı karşılayacak mı? Borsanın yüzde 70'ine egemen olan yabancı yatırımcılar, bu olayı

"TCMB'nin bağımsızlığına gölge düşüren, banka içinde anlaşmazlığı gösteren bir güvensizlik olarak"

kabul ediyorlar. Bu parayla Doğu'da, Güneydoğu'da yatırımlar yapılsa, işsizlik önlenip kalkınma sağlansa, göç önlense, orada terör diye bir bela kalır mı?

kararın tamamen siyasi olduğunu ipin başka ellerde olduğunu görün artık ne diyim daha  :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

İyi peki hocam Sürçeyi lisan ettik Özür dilerim, Ama Rica edecem sizden, Belirtirken yada birilerini hedef alan cümle sarfedecekken, Bizahmet Tam belirgin Üslupla yazarmısınız zira az evvel o lafı ben Deniz Fena Halde kendi üstüme alındım, ancak Forumda eskiden beridir bildiğim birisi olduğunuzdan yinede sizin direk forumdaki bir kardeşinize hakaret etmeyeceğinizi düşünmedim derserm yalan olur. Ancak fikirlerinizde hak verir oldum fakat görünüyorki sende benimle aynı duruma düşmüşsün, O arkdaşlarda tam belirti kullanmamışlar fikir beyanlarındaki buna içerleyerek fikir beyan etmek durumunda kalmışsınız. Bu arada Üslubun neden hala sert geliyor bana anlamadım, adama bebecan demişse ne olacakki adam bebek mi olacak.

Bide Hayır efenim, her istediğini yapamaz, her istediğini yapabilmesi için halkın büyük oranda Sevgilisi olmaya hak kazanması gerekir, nihayetinde beyefendi hala denenmektedir, Bu halk seçti diye halkı diğerleri gibi cezalandıracak mantığındasalar, diyeceğim tek şey vardır, Oy vaktinden önce bile alınır Görevden, Erken Seçim talebi gündeme gelebilir yani. Çok İyi bir icraat yapmış ise, Pkk yı bitirmiş, Zengin fakir arasındaki uçurumun derinliğini kabul edilir seviyeye getirmiş, Sanayi hamlelerinde gözle görünür ilerleme, Dış Borçlarda Gözle Görünür Azalma varsa işte o zaman Hepimizden Tam Destek. Bilmem anlatabildimmi, Aksi halde Türkiye kimsenin yaz boz tahtası değildir, gerçekten bişiler yapmak istiyorlarsa önce bunu olması gerekenler le göstermeleri gerekmektedir. İşte Dostum ben bunlara dayanarak fikrimi dedim, Ekonomist olmayabilirim, ama kafam çalışıyor nihayetinde. Neyse Saygılar.

şahsen seni bende severim :D bi kaç konuda aynı fikirdeydik :D:D

3 kelimelik bişey i 15 kelime ile açıklamışsın galba :D  bunu bi daha yapmasan tam süper olur :D oku oku bitmiyo :D)

cevap verelim

uslubum sert çünkü yazarında sert

her istiyen istediğini yapar :) atatürk cumhurbaşkanı iken onu istemeyenler dolu idi :) atatürk bile %100 oyla gelmedi :)  herkesin beğendiği biri olmak imkansızdır

örneğin ; pkk yı bitirse bir kısım kürt akp den nefret edecek :) şimdi ne alakası var deme lütfen :D işte bunun gibi bi takım değişiklikler yaparken mutlaka birilerinin kuyruğuna basıyosun :D bastığın zaman cıyaklıyolar :D

KONUYU SİLMEYİN BU MAYDONOZ ARKADAŞI 4000 SAATÇİK BANLAYI VERİN YETER :D  

O KADAR YAZI YAZDIM EBEM SİKİLDİ A.Q YAZA YAZA :D YETER LAN :D shockmancım  bana cevabını pm den göndersen pmden tartışsak süper olur :D bi kişi daha katılmasın tartışmaya :D 

Saygıdeğer Hocam, Valla elimde değil, 3 kelime ile fikir beyan etmek gibi huylarım yoktur, Kıssadan hisse gibi yazılar yazma becerim yoktur. Hocam yahu tamam hepimizin bazı şeylere tepkisi olabilir bu gayet insancıl bir durumdur, Nihayetinde hiç birimiz Robot değiliz, Elbette sinirlenebiliriz, Yalnız forum ortamında gördüğün bu insanlar la günün birinde hayat yolların kesişebilir, buradan kötü anılar oluşmaması için burada kardeşlik olduğu adınada olsa tartışırken karşıt fikirde dahi olsak Ne olur birbirimizin Kalbini kırmamaya özen gösterelim nihayetinde hata da etmişse hata eden kişide Bir kalp taşır, mümkün mertebe sakin bir şekilde konuyu anlatır aydınlatırsan hepimizide o kişi ile birlikte memnun edersin.

Yok sinirlenmek, Yok Öfkelenmek, Var Saygı Hoş Görü. ;)

Yahu Pkk yı bitirirse bir kısım Kürt Düşman felan olmaz Akp ye, Nihayetinde Dava Ölürse Kürt de başı rahat eder, Bitsin dava yahu. Terörden Hepimiz Kürtler dahil çekiyoruz bu bir Kürt halk direniş olayı değildirki, bu Devlete kızgın bir kısım kürdün ayaklanmasıdır, Nihayetinde Kürt Kurtuluş davası gütmesi için Ağır bir zulüm altında değilki, Kürtlerde yani rahatsız açıkçası olan bitenden.

Bu Arada Sanırım Maydanoz Kardeşin kalbini büyük ihtimal istemeyerek kırdın, olabilir Arada Gerilebiliriz, ona güzel bir söz dersen sevinirim, bak oda yaşına hürmet etmiş, Gayet güzel bir kardeşimiz, Banlanmasından yana değilim, yazıktır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4707 Toplam Mesaj: 32