Türkiye De Kamp Yerleri Neden Bu Kadar Pahalı?
-
Sserkan bunu yazdı
https://cubucakcamping.com/ buraya bir bak hocam geçen sene rezervasyon yapmıştım ama son anda vazgeçip olimpos'a gittim.
Fiyat olarak felan uygundu.
20 kere aramışımdır açmıyolar
-
PanxeR bunu yazdı
çadır ile kamp işi aileye göre değil kesinlikle evlenmeden önce yada çocuktan önce yapılacak şeyler bana göre.
okadar para vereceksen karavan kirala yada pansiyonda kal, ev kirala vb.
2 gecelik kampa gidiyoruz ara sıra bakir koylara ( bildiğin yolu bile yok neredeyse )
damacana ile su götürüyorum duş vb. için
tuvalet için ıslak mendil vb.
soğuk termos dolap maksimum 1 gün dayanıyor oyüzden 2. gün markete gidip buz + tekel ürünlerini yenilemek gerekiyor.
aga okadar paraya akdenizde herşey daahil kalırım soru o değil kampda rahat oluyorum ağaçlık felansa kafa dinliyorum hamağımda sallana sallana
istedi,ğim zaman atıyorum yiyorum istediğim zaman denize giriyorum
evde 12 de zor uyuttuğum çocuklar 9 olunca uyuyor temiz havada bisikletlerle geziyoruz felan acayip rahat oluyor
tek başıma olsam mekan belli ıssız ormanda tek başıma kalırım çoluk çocuk için alan lazım
DJ_Alper tarafından 05/Oca/22 15:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Pandemiden önce bu kadar pahalı değildi pandemiyle beraber kamp ve karavan yapan sayısı çoğaldı bununla beraber de fiyatlarda arttı. Orman yangınlarından önce de jandarma pek karışmıyordu kamp alanları dışında kamp atanlara yangınlardan dolayı jandarmada göz açtırmıyor bu yüzden kamping alanlarana mecbur kaldık.
-
Sosyal medyadaki yoğun ilgiden dolayı kamp alanlarının fiyatları tavan yaptı. Mesala Doğu Ekspresi de o şekilde pahalandı.
-
Turkiye cografyasinda gercekten cok kalitesiz, bes para etmez, rezil insan toplulugu cok fazla. Cunki oyle yada boyle para bir nebze olsun, bu cok kalitesiz insanlar gurubunu eliyor.
-
Antikky bunu yazdı
Turkiye cografyasinda gercekten cok kalitesiz, bes para etmez, rezil insan toplulugu cok fazla. Cunki oyle yada boyle para bir nebze olsun, bu cok kalitesiz insanlar gurubunu eliyor.
Parasi olan insanlar da en az parasizlar kadar kalitesiz ki bu ulkede.
Eleme kriteri koymak yerine kati kurallar koyarsin, kalitesizlik yapani kovalarsin yerleskeden, fahis fiyat bicmezsin.
-
end bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Parasi olan insanlar da en az parasizlar kadar kalitesiz ki bu ulkede.
Eleme kriteri koymak yerine kati kurallar koyarsin, kalitesizlik yapani kovalarsin yerleskeden, fahis fiyat bicmezsin.
Birisinin gelip bunu yazacagina emindim, ama yaniliyorsun.
Kalitesizlik havuzunda parasi olmayanlar cok daha kalitesiz.
-
Kardeşim tabi zevk meselesi ama 5K para harcayacaksam giderim Antalya Lara ya 5 Yıldızlı otelde 3 gün mis gibi her şey değil tatilimi yapar dönerim. Sonrada alır çocukları arada doğada ızgaraya götürürdüm.
zeybekustasi tarafından 05/Oca/22 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
çadır işi artık lüks olmaya başladı. ucuz yollu pansiyon veya günlük kiralık evler daha uyguna gelebilir sanırım.