folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiye De Kamp Yerleri Neden Bu Kadar Pahalı?

Türkiye De Kamp Yerleri Neden Bu Kadar Pahalı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

https://cubucakcamping.com/ buraya bir bak hocam geçen sene rezervasyon yapmıştım ama son anda vazgeçip olimpos'a gittim.

Fiyat olarak felan uygundu.

20 kere aramışımdır açmıyolar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

çadır ile kamp işi aileye göre değil kesinlikle evlenmeden önce yada çocuktan önce yapılacak şeyler bana göre.

okadar para vereceksen karavan kirala yada pansiyonda kal, ev kirala vb.

2 gecelik kampa gidiyoruz ara sıra bakir koylara ( bildiğin yolu bile yok neredeyse )

damacana ile su götürüyorum duş vb. için

tuvalet için ıslak mendil vb.

soğuk termos dolap maksimum 1 gün dayanıyor oyüzden 2. gün markete gidip buz + tekel ürünlerini yenilemek gerekiyor.

aga okadar paraya akdenizde herşey daahil kalırım soru  o değil kampda rahat oluyorum ağaçlık felansa kafa dinliyorum hamağımda sallana sallana

istedi,ğim zaman atıyorum yiyorum istediğim zaman denize giriyorum

evde 12 de zor uyuttuğum çocuklar 9 olunca uyuyor temiz havada bisikletlerle geziyoruz felan acayip rahat oluyor

tek başıma olsam mekan belli ıssız ormanda tek başıma kalırım çoluk çocuk için alan lazım

DJ_Alper tarafından 05/Oca/22 15:48 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tusubasan
    tusubasan's avatar
    Erkek

Pandemiden önce bu kadar pahalı değildi pandemiyle beraber kamp ve karavan yapan sayısı çoğaldı bununla beraber de fiyatlarda arttı. Orman yangınlarından önce de jandarma pek karışmıyordu kamp alanları dışında kamp atanlara yangınlardan dolayı jandarmada göz açtırmıyor bu yüzden kamping alanlarana mecbur kaldık. 

1,999...9'u bize 2 diye yutturmaya çalışan bir dünyanın çacuklarıyız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Sosyal medyadaki yoğun ilgiden dolayı kamp alanlarının fiyatları tavan yaptı. Mesala Doğu Ekspresi de o şekilde pahalandı.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Turkiye cografyasinda gercekten cok kalitesiz, bes para etmez, rezil insan toplulugu cok fazla. Cunki oyle yada boyle para bir nebze olsun, bu cok kalitesiz insanlar gurubunu eliyor. 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Turkiye cografyasinda gercekten cok kalitesiz, bes para etmez, rezil insan toplulugu cok fazla. Cunki oyle yada boyle para bir nebze olsun, bu cok kalitesiz insanlar gurubunu eliyor

Parasi olan insanlar da en az parasizlar kadar kalitesiz ki bu ulkede. 

Eleme kriteri koymak yerine kati kurallar koyarsin, kalitesizlik yapani kovalarsin yerleskeden, fahis fiyat bicmezsin.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    end bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

Turkiye cografyasinda gercekten cok kalitesiz, bes para etmez, rezil insan toplulugu cok fazla. Cunki oyle yada boyle para bir nebze olsun, bu cok kalitesiz insanlar gurubunu eliyor

Parasi olan insanlar da en az parasizlar kadar kalitesiz ki bu ulkede. 

Eleme kriteri koymak yerine kati kurallar koyarsin, kalitesizlik yapani kovalarsin yerleskeden, fahis fiyat bicmezsin.

Birisinin gelip bunu yazacagina emindim, ama yaniliyorsun.

Kalitesizlik havuzunda parasi olmayanlar cok daha kalitesiz.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Kardeşim tabi zevk meselesi ama 5K para harcayacaksam giderim Antalya Lara ya 5 Yıldızlı otelde 3 gün mis gibi her şey değil tatilimi yapar dönerim. Sonrada alır çocukları arada doğada ızgaraya götürürdüm. 

zeybekustasi tarafından 05/Oca/22 21:43 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

çadır işi artık lüks olmaya başladı. ucuz yollu pansiyon veya günlük kiralık evler daha uyguna gelebilir sanırım.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 20
kamp alanları kamp