folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Türkiye De Radyo Sinama Televizyon Bölümü

Türkiye De Radyo Sinama Televizyon Bölümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

mitokondri bunu yazdı:
    -----------------------------

MUHRIP bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

işin parasında değilim , nasıl diyim film sinama bu sektörü çok seviyorum...

sosyal açıdan gereğini yaparız , öyle aşırı sosyal biri değilim ama tam tersi de değilim=)

senaristlik için tecrübe zaman ve sağlam çevre gerekli bunu kazıyım beynime xD

istanbul içi bulabilirsem bide onlara bakayım , olmadı başka bi meslek bakarız reklamcılık ta iyi ha

Rst 1 halkla ilişkiler ve raklamclık 2 hoca..

Peki mezun olduktan sonra 3 4 sene hiçmi para kazanmıycaz .. Nasıl geçinicez napıcaz :D Para için değil benimde ilgim var tv filan ama maddiyatda önemli..

Reklamcılık sağlam iş değil bana göre. Kısa bi dönem yapmıştım. Şun söyleyeyim: Ekonomi yan çizerse, reklamcılıkda yan çizer. Haliyle ekonomisi tahterevalli gibi olan bi ülkedeyiz. Firmalar üretim yapmayı, kazanç sağlamayı bıraktıktan sonra reklamcılıkta yanar. Ki zaten reklam verecek paraları olamayacak, ayrıca reklam yapılcak bi şirket kalmayacak belki ortada :)

3-4 sene hiç kazanmayacaksın belki, belki çok az. Ama o senelerde kafanı çalıştırır adam gibi gösterirsen kendini gelsin paralar :)

Ama şu da unutulmamalıdır ki..Bu bölüm idealist insanların işi arkadaş, gerisi boş..

Çok yardımcı oldun teşekkür ederim..

Toplam Hit: 5032 Toplam Mesaj: 32