Türkiye‘ De Sayılı 1996 Model Makyajlı UNO 70S - Satılık
-
Türkiye' de makyaj alanında sayılı bir araç. Aracımdan memnunum 4X4 almayı düşündüğüm için satışa çıkardım. Aksi halde kesinlikle satılmayı hak etmeyen bir araç. Her türlü aracımın arkasındayım.Aracın 2.sahibiyim. İlk sahibi İstanbul' dan bulunduğum şehire getirmiş bir öğretmen bayandır.Araç bu hali ile hiç dokunulmadan AĞUSTOS 2011' de fenni muayeneye girmiş ve sadece kornadan (orjinal korno istiyorlarmış) 2. kez girmiştir ve geçmiştir. 2013 AĞUSTOS SONUNA kadar fenni muayene sıkıntısı yoktur.Aracın vergi, ceza, sigorta borcu yoktur. Kısaca araç evrak yönünden tertemiz bir araçtır.Sigorta hiç delinmemiştir.Ve en önemlisi araç kesinlikle APACHE aracı haline gelmemiştir. Kullanırkende yapılan makyaj işlemlerinde de sadelik ve güzellik ön planda tutulmuş çingene arabası haline getirilmemiş, Kütahya' da Cool bir araç olarak tanınmaktadır.Şehir içi 35 Kuruş, Şehirler arası 22 Kuruş yakmaktadır. (06.01.2012 tarihinde)MOTOR ve YÜRÜYEN Hakkında200.000 KM ağır bakımları yaptırılmıştır.Ön takım beşikler, rot kolları ve rotiller 1.000 KM önce yenisi ile değiştirilmiştir.10.000 KM' de değişmesi gereken yağları 7.000 KM' de değiştirilmiş özenilerek bakılmıştır.Hava filtresi 3 ayda bir değiştirilmiştir.Düzenli aralıklarla Rot ve Balans ayarları yapılmış yürüyene tabiri yerindeyse kız gibi bakılmıştır.1000 KM önce jant ve lastikler değiştirilmiş. 14 " (inç) Sıfır jant ve 185x55x14 sıfır lastik takılmıştır. Krom jantlara sahip aracın sadece jantları piyasada 700 TL'dir. Orjinal 13" (inç) jant ve lastikler 14" (inç) olarak değiştirlmiş yol tutuşu %50 daha güvenilir hale gelmiştir. Aracı yoldan çıkarmak mümkün değildir. 4 jant toplamda sadece 45 KG gelmektedir dolayısıyla yakıt tüketimi saç jantlara göre düşmüştür.Hiç LPG takılmamıştır. (Aracın performansı benim için önemlidir.)KAPORTA ve İÇ AKSAM HakkındaÖn kaput saç ve punto kaynak ile uzatılmıştır.Arka bagaj açma ve plaka kovuğu (oyuğu) iptal edilmiştir. Bagaj içeriden açılmaktadır.Ön arka tampon astarlanmış ve araba rengine boyanmıştır. Orjinali siyah plastiktir.Ön ızgara orjinaldir ancak ısıl plastik kesme işlemine tabi tutulmuş ve ızgara ortası boşaltılarak spor bir görünüm kazandırılmıştır.Aynalar astarlanmış ve aracın renginde boyanmıştır. Orjinalinde sadece siyah rengtedir.Kapı çıtaları iptal edilmiştir.Arka davlumbaz plastikleri iptal edilmiş araç spor görünüme kavuşturulmuştur.Anten iptal edilmiştir.F1 kornaya sahiptir aynı zamanda orjinal kornasıda üzerinde bulunmaktadır. Hangisini kullanmak isterseniz.Orjinal vites topuzu çıkarılmış yerine kırmızı VTEC vites topuzu takılmıştır.Araç içi kalorifer ızgaraları araba ile aynı renge boyanmış araç içinde de spor hava kaybedilmemiştir.Araç içinde kırmızı görünüm kaybedilmemesi için koltuk kılıfları ve paspaslarda kırmızı renk tercih edilmiştir.Far ve Sinyaller 1 yıl önce değiştirilmiş kesinlikle güneşe maruz bırakılmamıştır. Far ve sinyal aynalarında deformasyon, kararma yoktur.Ön ızgara altına polis (mavi-kırmızı) çakarlar eklenmiştir. İçeriden 3 farklı fonskiyon ile kumanda edilmektedir.Arka panzutta beyaz flash çakarlar bulunmaktadır. İçeriden istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatabilirsiniz. 10 Farklı ayarı mevcuttur.Araç içinde sese duyarlı ışıklandırma sistemi yapılmış bas ve tiz ses tonuna göre ışıklar yanıp sönmektedir.SES SİSTEMİ HakkındaSony Xplod CDX-GT31U USB/CD/AUX/iPOD Bağlantılı teyp,Pionner TS-6994 600W 4Adet Hoparlör,Universal TW-2060 600W 20 CM WOOFER ve Bazooka Kabin,Alpin USA-434 4 Çıkış 1800W Amfi 02.07.2011 tarihinde alınmış ve aynı tarihte bağlanmış hali hazırda çalışır şekilde bulunmaktadır.DEĞİŞENLER HakkındaArka tampon yıllar önce deformasyondan dolayı temiz çıkma bir tampon ile değiştirilmiştir. Arka tampon ile değiştirilmiştir.2009 yılında sol arka kapıya bir amca durduğu yerde dokundurmuş iş sigortalık olmuş ve benim itirazlarım ve mahkemeye vereceğim konusunda sigorta şirketi ile sert çıkışmalarım sonucunda sıfır arka kapı ile değiştirilmiştir.Araç yapılan kaput uzatma, kapı çıtalarının iptali, arka logo ve bagaj açma iptali, anten iptali v.s. gibi işlemlerden sonra parça (lokal) boya yapılmamış, keyfe keder komple boyatılmıştır.DİĞERAracımda eksik yok mu ?Her araçta olduğu gibi tabiki var. Hemen bu eksikleri sayalım.Küllük kapağı yerinden çıktı. Takılabilir ama yenisi ile değişim istenirse 15 TL.Aynalarda ve benzin deposu kapağında boya çatlakları oldu lokal boya 20 TL.Sol ön kapı cam lastiği takılacak 7.5 TL.Sol ön cam kaldırma mekanizması ses yapıyor arada. Değiştirmek istenirse 25 TL.İsterseniz fiyata ekleyip bunları bende size yaptırıp teslim edebilirim. Ben Aracımın arkasındayım. Şehir içi trafikte pire gibidir kimseye kolay kolay kalkışta yol vermez. Karbüratörlü olduğundan dolayı inanılmaz seri kalkışlara sahiptir. Kütahya Merkezde el ile gösterilen bir araçtır.Araç yanında 13" (inç) çivili 1 kez kullanılmış kar lastikleri hediye edilecektir.İstenirse cüzii bir ücrete Orjinal SUBARU Imprezza WRX STI performans egzosu verilecektir. HKS yanında halt etmiştir.Daha detaylı bilgi almak isterseniz istediğiniz zaman telefon ile ulaşabilirsiniz.Fiyatta pazarlık mutlaka ki olacaktır ama pazarlık araç başında olmalıdır. Pazarlık sonuçta sünnettir.Araç apache arabası olarak kesinlikle kullanılmamış Cool bir yere sahiptir. Sade olsun güzel olsun denmiş o yüzden camlara film bile çekilmemiştir.Farlar Xenon değildir. Philips marka beyaz ampuller kullanılmıştır.İsterseniz kaput kaplama, komple araç giydirme yada kapı direklerini kaplama işlemleri yapılarakta teslim edilir (ekstra ücret istenecektir.)TAKAS Edilebilinecek AraçlarÜzerine 1.000 - 2.000 TL verilebilinecek 4X4 araçlar, Klasik araçlar ile takas olabilir.ÖDEMEAldı verdi yok araç başında pazarlık yapılır anlaşılır notere gidilir satış yapılır para alınır. Seninde benimde kafam rahat olur.İLETİŞİM0507 736 77 37 (İstediğiniz Zaman Arayabilirsiniz)
-
-
hayırlı satışlar .. hocam o kadar özellik yazmıssın ki sanırım porşta yok :D
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı satışlar .. hocam o kadar özellik yazmıssın ki sanırım porşta yok :D
-----------------------------Porche değilde orjinalinde yok diyelim :}
-
hayırlı satışlar dostum :)
arabadan anlayan adamın hali bi başka oluyor. en ince detayına kadar anlatmış.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı satışlar dostum :)
arabadan anlayan adamın hali bi başka oluyor. en ince detayına kadar anlatmış.
-----------------------------Teşekkür ederim hocam. Araç hakkında ne kadar bilgi = O kadar iyi ve temiz bakılmış bir araç demektir kanaatimce. Bende aracıma gözüm gibi evladım gibi baktım. Ben bu araç için misyonumu tamamladım. Sırada başka araçlar var :}
-
öyle bi yazmışsın ki hayatımda ilk kez arabam yok deyip bi arabaya özendim vallahi :D hayırlı satış olsun.
-
"kesinlikle apaçi aracı haline getirilmemiştir" diye fotoğraftaki araçtan bahsetmiyorsunuz sanırım ?
-
lpg var mı .d(hayırlı satışlar)
-
kanka la para olsa alıcam valla arabaya ihtiyaçım var bu aralar benimde ama işte para yok off off
-
amcamın tempra 93 model var 6.5 liraya satıyor alan varmı ?