folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiye‘ De Sayılı 1996 Model Makyajlı UNO 70S - Satılık

Türkiye‘ De Sayılı 1996 Model Makyajlı UNO 70S - Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Abi yanlış algılama ama bu benim arabalara karşı görüşümüdür. Arabanın makyajlısı kadar hiçbirşeyden nefret etmem. Sadeliğin gözünü seveyim. Hayırlı satışlar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

öyle bi yazmışsın ki hayatımda ilk kez arabam yok  deyip bi arabaya özendim vallahi :D hayırlı satış olsun.

-----------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

Bir keresinde sRcN'ın bu arabayla beni derse yetiştirmişliği var o şerit senin bu şerit benim adrenalin salgılayarak varmıştık hiç unutmam :) hayırlı müşteriler bu arada.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

zumsuk

Teşekkür ederim. İnşallah bir gün uğraşabileceğin bir aracın olur o keyfi ve zevki alırsın.

------------------------

06u2

"kesinlikle apaçi aracı haline getirilmemiştir" diye fotoğraftaki araçtan bahsetmiyorsunuz sanırım ?

Apaçi aracı hakkında ne kadar bilgin var bilmediğim için durumu sana kısaca özetleyeyim. Bu arabada bir işe yaramayan sesten başka bir işlevi olmayan abarth egzos yok kimsenin kulaklarını tırmalamıyor, sahip olduğu ses sistemi sonuna kadar abanılıp seçim araçları gibi bağıra bağıra gezmiyor, arabesk, fantezi, türkçe pop v.b. dandik diye tabir edilen müzikler dinlenmiyor. Aksine indie, hard rock, glam tarzında rock müzik ve türevleri dinleniyor. Camlar zifiri siyah filmlenmemiş aksine hiç filmlenmemiş içeriside dışarısıda net ve rahat bir şekilde görünüyor. Ayrıca aracımda ki işlemlere modifiye demiyorum makyaj diyorum sanırım anlatabilmişimdir. 

------------------------

UzatmaNaciye

Kesinlike LPG takılmamıştır. Performans ve uzun ömürlülük benim için önemlidir. 200.000 km' yi deviren bir araç daha bugüne kadar birkez bile motordan sıkıntı çıkarmamıştır. LPG arabayı bozar içine eder kısacası. Gerçi zamanından önce hep bakımlarını yaptırdım bununda etkisi yüksektir. 

------------------------

Shawn

Umarım bir gün istediğin aracı alırsın kardeşim.

------------------------

kaygusuz

bende senin konularına işerim bundan sonra yazdım bi kenara :}

------------------------

DrKill

mutlaka herkesin kendi düşüncesi. Bende bazı araçlar için derim ki hiç birşey yapılmaya gerek yok bu araca. Ama dediğim araclarda dahil her araçta yapılacak mutlaka birden fazla yer bulurum. Bu da bir hobi. Nasıl balık tutmak, ava gitmek, tırmanma, trekking bir hobi ise buda benim hobim (Biraz pahalı bir hobi ama olsun).

------------------------

agrilion

Semihcim o nacizane yorumun için teşekkür ederim. Aracı burada benden başka en iyi bilen sensin :}

------------------------

NOT: Alacak arkadaşlar olursa yada düşünürse telefon ile dönüş yapabilirler. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 3754 Toplam Mesaj: 15