Türkiye İçin! Ayasofya İçin! (Sonuçlar Açıklandı*)
-
Hoca takıyo dedikleri olay varya ondan FD evet kaldım :D:D O notu görüyorum gece gündüz çalışıyorum.
-
6 saat kalmıs felan ınanmayın dünde bugunde 5 saat kaldı diyo:D
-
eee sonuç ne 7 harika nelermiş?
-
1 ayasofya 2 ayasofya 3 ayasofya 4 ayasofya 5 ayasofya 6 ayasofya 7 ayasofya
doru olan bu
-
dün herkesi flood manyağı yaptım zaten kişisel ilk operasyonumdu :) ama oylama dün gece itibari ile bitti :)
-
Daha yok sonuç falan.Bu gece Lisbon'da törende açıklanacakmış.
-
hristiyanların eski büyük mabedi olarak sadece ayasofya olmasına hiç şaşırmadım. neden sultan ahmet değil, sülaymaniye değil? mimarisi ayasofyadan daha harika tasarlanmış olmasına rağmen. :)
-
hoca bana mail geldi mailde bi adres vardı ona bile giremedim toplam 90 milyon kişi katılmış eh site çökmemesi anormal durum/seneye artık/ Babilin asma bahçeleri nasıl olmaz şaşırdım bu oylamanın sonuçları zaten pek inandırıcı gelmedi bana...
ayrıca 1 gün kala haber verilmeside işin ayrı yönü 1 hafta önceden belirtilse. bide pek önemsenmiyo nedense böyle kültürel etkinlikleri...
-
5 6 defa denememe ragmen site acılmadı bende vazgectim öle bişeyki site acılıo sonra bi yere tıklıom tekrar gidio
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bana mail geldi mailde bi adres vardı ona bile giremedim toplam 90 milyon kişi katılmış eh site çökmemesi anormal durum/seneye artık/ayrıca 1 gün kala haber verilmeside işin ayrı yönü 1 hafta önceden belirtilse. bide pek önemsenmiyo nedense böyle kültürel etkinlikleri...
-----------------------------
Hoca ne seneyesi.Eurovision gibi değilki her sene yapılsın.Senelerdir bu oylama sürüyor.Artık geçti.