Türkiye İçin! Ayasofya İçin! (Sonuçlar Açıklandı*)
-
Evet olmadı ama, tac mahal ilk 7'ye girdi. Sonuçta türk babür şah devletinin eseri yani bi nevi türk mimarisi kazandı ;)
-
ayasofya camisi ni nie sokmuşlarki ben orasını çözemedim? daha iyi bir camimiz vardı hatırladığım kadarıyla. Selimiye yada sultan ahmet camisi. japonyadan bir heyet gelir zmanın da caminin üst kubbe kısmı yane çatısı kafayı kaldırıp baktıklarında ilginç bişiyi farkdeler orası yamuktur ? adamalr oturup saatlerce hesap kitap yaparlar ama bu işin nasıl olduğunu bir türlü çözemezler. kubbenin orda durması için ya yan duvarın yamuk olamsı veyahut da caminin biraz havaya kalkmasımı ne lazımmış ? bilen varmıydı ben tam anlatamadım bilen varsa o yazsın google da yapmadım hiç açıkçası...
-
mısır piramitleri yok :S
çok saçma bi sonuç olmuş bence.. -
ayosofya'dan güzel bunlar.
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
-----------------------------
çok saçma bi sonuç olmuş bence..
Mısır piramitleri zaten var.Dünyanın 7 harikasından 6'sı tahrip olduğu için böyle bir organizasyona gidildi.Mısır Piramitleri ise arasında tek sağlam kalanlardan olduğu için zaten harika olarak kabul ediliyor. -
FireX bunu yazdı:
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
çok saçma bi sonuç olmuş bence..
Mısır piramitleri zaten var.Dünyanın 7 harikasından 6'sı tahrip olduğu için böyle bir organizasyona gidildi.Mısır Piramitleri ise arasında tek sağlam kalanlardan olduğu için zaten harika olarak kabul ediliyor.
o zaman çok yerinde bi anket olmuş :D
ayasofya yı seçmemişler canları sağolsun a.q :D -
kardeşim nie 7 harika nie 8 değil ben onu çok merakediom :D
Toplam Hit: 4021 Toplam Mesaj: 28