Türkiye İle İlgili Tuhaf Bilgiler
-
Hiç bir rakamsal ifadenin yer almadığı bir yazı.
İçki tüketimi Çok olabilir ama başka ülkelere göre nüfusa oranlamışlar mı?
Ters akan nehir de tam ironi dünyanın altı üstü demek gibi bak evladım dünyanın üst tarafında Türkiye var. Daha da yukarıda Rusya var. Eğime göre akıp gidiyor işte.
Maka
m aracı 87000 çıkmasa da 15000 falan vardır. Soma madeni iş kazasında belediye başkanı kiralık audi ile kaza yapmıştı. Belediye Başkanı Audi ile geziyor. Daha Yukarıdakileri siz düşünün artık. Binek Kiralık araçları da sayarsak bu rakama rahat ulaşır belki de geçer.
Fransız öğretmen muhabbeti de mantıklı gelmedi.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
fransız öğretmenlerin tazminat aldığı olayı doğru mu?
sikerler öyle işi , senin öğretmenin akşama kadar köy yollarında ömür tüketsin iki tane fransıza tazminat verelim.
-
Çay üretimi bilgisi de yanlış, çay Türkiye de doğal yetişme ortamı bile değil, mikrokilimadır. Bir Çin, Hindistan varken hele.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/84/Tea_Production_2007.png
-
Yurt dışında mazotlu araçlar ucuzdur nedeni ise vergilerin ve mazotun fiyatının yüksek olması , mazotlu aracın vergisi yüksek çünkü doğayı benzinli araca göre daha çok zehirliyor.
Biz de ise : )
Mazotlu araçlar daha pahalı çünkü vergisi ucuz hemde mazotun fiyatı benzine göre daha ucuz :D Tabi şimdi mazotlu araçların vergisi yükseğe çekildi 2013 yılında bizimkilerin jeton düştü. Mazot hala ucuz bu yüzden Türkiye de insanlar mazotlu aracı tercih ediyor.
Benzinin daha ucuz olması lazımken insanları hala mazotlu araçlara teşvik ediyorlar güzelim ülkemde
Dibimizde petrol var , doğalgaz var suyumuz var aq ülkesinde enerji kaynaklarına en yüksek bedeli biz veriyoruz. Ne S'kim işdir anlamıyorum bir adamın aldığı maaşın yarısı enerjiye gidiyor diğer yarısıda kiraya gidiyor. -
yani TR=ucuz insan şişirme rakamlar heleki tüik ten falan çektiysen garanti yalandır. 1. olduğumuz hiç bi bok yoktur. niye kötülüyosun diyenlerehitaben insan gözünün önündeki görmeyip kör taklidi yaparsa anca burjuvaların arasında sadece nefes almakla yetinir.
en çok şaşırdığım altın üretimi alkol ve Fransız öğretmenler. hiç duymamıştım demekki daha kendi ülkemi yeterince iyi bilmiyorum alkolde yanlış bilgiymiş zaten doğru olsa bile amma ayyaş ülke oldu lan burası :|
ArmadA tarafından 03/Tem/14 12:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Bide beyzbol oynanmadığı halde en çok beysbol sopası satılan ülke Türkiye yalanı var onada inanıyorlar :D :D
-
u235 bunu yazdı
Bide beyzbol oynanmadığı halde en çok beysbol sopası satılan ülke Türkiye yalanı var onada inanıyorlar :D :D
Bunların bir de Çocuklar Duymasın dizisindeki seyyarın her şeyi ben böyle buldum hikayelerine inananları da var. Canlı görmesem şaka zannederdim. :)
Austen tarafından 03/Tem/14 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
ArmadA bunu yazdı
yani TR=ucuz insan şişirme rakamlar heleki tüik ten falan çektiysen garanti yalandır. 1. olduğumuz hiç bi bok yoktur. niye kötülüyosun diyenlerehitaben insan gözünün önündeki görmeyip kör taklidi yaparsa anca burjuvaların arasında sadece nefes almakla yetinir.
en çok şaşırdığım altın üretimi alkol ve Fransız öğretmenler. hiç duymamıştım demekki daha kendi ülkemi yeterince iyi bilmiyorum alkolde yanlış bilgiymiş zaten doğru olsa bile amma ayyaş ülke oldu lan burası :|
Birinci olduğumuz bişey var benzin fiyatları
-
FOXXLY bunu yazdı
amk fındık çay incir üretiminde 1 numarayız ama fındık, çay, incir hep pahalı. nasıl iş bu. taş yerinde ağırdır lafı burdan geliyo demekki.
Hakikatten doğru hocam. Fındığı ve inciri resmen lüks yiyecek statüsüne aldık ve ihtiyaç diye değil bizde bir kere yiyelim diye satın alıyoruz. -
u235 bunu yazdı
Yalan değil gerçek bu.