Türkiye İşgal Altında! Oyun
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
ekmek fılan atın citizen name since1453fromistanbul
-----------------------------yrndan sonra yardim etmeye calisacam herkese..
-
Yeni kayıt olan Türk'ler buraya başlığını okudumda hemen savaşa girmeyin.
Savaşa girerseniz o Hungry miydi neydi orda yazan yerde hangi ülkelere karşı savaş verdiğiniz yazıyor.
Orada Türkiye varsa savaşa katılmayın. Yunanların yanında savaşıyorsunuz.
Ayrıca hemen girmeyin demelerinin amacı yakın zamanda savaş acıcaklarmış yunanlılara saglıklarınızı boşuna harcamayın diyorlar.
-
Oyunda yapacaklarınız şunlardır:
1. Work/Çalışmak
2. Train/Askeri Eğitim
3. Study/Meslek Eğitimi
4. Leisure/Dinlenmek
5. Marketten alış/veriş
1. Work/Çalışmak
(Para kazanmak ve Meslek yeteneğinizi artırmak için gerekli.)
İşiniz yoksa önce bir işe girin:
Market -> Job market, burada iki seçenek var. Profession/Meslek dalı ve Skill level/Yetenek seviyesi. Kendi tercihinize ve yeteneğinize göre bir iş bulun.
Seçebileceğiniz meslekler: Architect/Mimar, Marketing Manager/Pazarlama, Builder/Müteahit, Mechanic/Tamirci, Carpenter/Marangoz, Producer/Üretici, Engineer/Mühendis, Project Manager/Proje, Fitter/Tesisatcı, Technician/Teknisyen, Harvester/Hasatcı.
İşiniz varsa:
My place -> Uptown -> Company/Şirket. Kaç saat calışmak istediğini ayarla (en az 4 saat) ve bir Booster/Hızlandırıcı seç,
en sontıklayın.
Not: Hiç ara vermeden 30 gün çalışırsanız ödül olarak Gold/Altın ve Çalışkan işçi madalyası alacaksınız.
2. Train/Askeri Eğitim
(Askeri yeteneğinizi artımak için gerekli.)
My place -> Uptown -> Training Grounds. Burada 4 farklı Askeri seçeneğiniz var, bunlardan birini seçin.
Bunlar: Rifle/Tüfek, Tank, Artillery/Top ve Air Unit/Helikopter.
Kaç saat antreman yapmak istediğini ayarla ve bir Booster/Hızlandırıcı seç,
en sontıkla.
Not: Askeri yeteneğiniz arttıkca şavaşlarda düşmana vereceğiniz hasar da artacaktır.
3. Study/Meslek Eğitimi
(Meslek yeteneğini artırmak için gerekli.)
My place -> Uptown -> Library/Kütüphane. Burada 11 farklı Meslek seçeneğiniz var.
Bunlar: Architect/Mimar, Marketing Manager/Pazarlama, Builder/Müteahit, Mechanic/Tamirci, Carpenter/Marangoz, Producer/Üretici, Engineer/Mühendis, Project Manager/Proje, Fitter/Tesisatcı, Technician/Teknisyen, Harvester/Hasatcı.
Kaç saat eğitim yapmak istediğini ayarla ve bir Booster/Hızlandırıcı seç,
en sontıkla.
Not: Meslekteki yeteneğiniz arttıkca aldığınız maaş da yükselir.
4. Leisure/Dinlenmek
(Çalışma, Antreman ve Eğitimle azalan mutluğu artırmak için gerekli.)
My place -> Uptown -> Residental District/Dinlenme Bölgesi. Kaç saat dinlenmak istediğini ayarla ve bir Booster/Hızlandırıcı seç,
en sontıkla.
Not: Çalışma, Askeri ve Mesleki eğitim için kaç saat harcadıysanız dinlenmek içinde aynı saati harcayın. Bu sayede mutlulugunuz eksilmez.
5. Market
(Ekmeksiz ve silahsız kalmamak için)
Market -> Market Place Markette neler satılıyor bir bakalım.
Bizim her gün ihtiyacımz olan: Food/Gıda
eTR de veya dünyada başka bir bölgeye taşınmak için: Moving Ticket/Bilet
Savaşta kullanmak için: Tank, Air Unit/Helikopter, Rifle/Tüfek veya Artillery/Top
Sağlık ve mutluluk artıran: House/Ev
Devlet tarafından satın alınan: Defense System/Savunma Sistemi ve Hospital/Hastane
Şirketler için üretim hammaddeleri: Stone/Taş, Oil/Petrol, Grain/Tahıl, Titanium ve Iron/Demir
Not: Hergün için mutlaka bir ekmeğiniz olmalı, fiyatları ve alacağınız ürünün özelliklerini karşılaştırın,sizin için en uygun ve ucuz olanını alın.
Yukarıda detaylara fazla değinmeden genel bilgi vermeye çalıştık. Oyun ile ilgili herhangi sorunuzu bizlere özel mesaj yolu ile veya eTürkiye MEB yardım kanalında sorabilirsiniz.
Yardım kanalı: group1355079@groupsim.com
Ayrıca aşağıdaki eTürkiye genel sohbet kanalına arzu eden tüm vatandaşlar katılabilir.
Genel Sohbet Kanalı: group833778@groupsim.com
Live Messenger hakkında bilgi almak için MEB yayını Live Messeger Kullanım Bilgilerini okuyunuz.
MEB Yardım kampanyası
Bu günden itibaren artık her gün MEB tarafından ihtiyac sahiplerine yemek yardımı yapılacaktır.
MEB yayınlarını takip edin ve yorum olarak yemek yardımı istediğinizi yazın.
Yeni oyunculara ve gerçekten ihtiyacı olanlara yardım en kısa zamanda gönderilecektir.
Bizlere bu konuda yardım etmek isteyen, bir fikri gelen veya sadece sohbet etmek isteyen bütün üyelere kapımız açıktır. Ayrıca yardımsever üyelerin katkılarını mutlaka bekliyoruz.
MEB adına 08.2010 dönem görevlileri
Sansartavuk ArSiRT kocayusuf denizerusread more
-
bende en baştan açtım direk sawaşa girmemek gerekiomuş ,)) irwatbt oldum :D günlük şeyleri tamamladım da ilk zamanlar böle mal gibi mi kalcaz onu anlamadım
-
an itibari ile ege de türkiyeyi almış bulunuyoruz bende ege de açmıştım x)
-
buda en baştan başlayanlar için
Merhaba yeni oyuncular,
Bu makale, sizlere ilk adımlarınızı açıklamak ve kafanızdaki soruları en aza indirgemek için yazılmış olup, sordugunuz her soru itina ile açıklanmaya çalışılacaktır.Herşey eTürkiyemiz için
Öncelikle oyuna girer girmez yapmanız gerekenlerle başlıyalım ;
YAPTIGINIZ HER İŞLEMDEN SONRA ANASAYFAYA DÖNÜP BAŞTAN BAŞLAYIN
PROFİL SAYFANIZA GİRMEK
PROFİL SAYFANIZDA, OYUNDA YAPTIKLARINIZIN SONUÇLARINI VE SAHİP OLDUKLARINIZI BASİT ŞEKİLDE GÖREBİLİRSİNİZ.
İLK OLARAK KENDİNİZE İŞ BULUN VE ÇALIŞIN
İŞ BECERİNİZİ SEÇİN VE SEVİYENİZE GÖRE BİR TEKLİFE BAŞVURUN
ŞİRKETE GİRDİNİZ.BEDAVA OLAN BOOSTER SEÇİN VE ÇALIŞIN
ŞİMDİ ANASAYFAYA TEKRAR DÖNÜN
ANTRENMAN YAPMANIZ GEREKLİ : SAVAŞLARDA DAHA COK HASAR VERMEK VE ASKERİ RÜTBENİZİ YÜKSELTMEK İÇİN İDMAN YAPMALISINIZ.
HANGİ SİLAH TÜRÜNÜ KULLANMAK İSTEDİGİNİZİ VE BEDAVA BOOSTERI SEÇİN.
UNUTMAYIN SİLAH ÇEŞİDİ DEGİŞTİKÇE FİYATI VE VERDİGİ HASAR DEGİŞİR:
ÖRNEGİN TANK ÇOK HASAR VERİR AMA PAHALIDIR:
TÜFEK DAHA AZ HASAR VERİR AMA DAHA UCUZDUR:
GÜNLÜK ÖDÜLÜNÜZÜ ALDINIZ TEBRİKLER
TEKRAR ANASAYFAYA DÖNÜN
ŞİMDİ İDMAN YAPTIK VE ÇALIŞTIK.YORGUNUZ.CANIMIZ DÜŞTÜ.EKMEK ALIP KENDİMİZE VE EKONOMİYE CAN VERMEMİZ GEREKLİ.CANIMIZI YÜKSEK TUTMAMIZ HER HAREKETİ DAHA KOLAY YAPMAMIZI SAGLARKEN İŞ PERFORMANSIMIZI DA YÜKSELTECEK
EKMEK ALMAK:
SİLAH,BİLET,HAMMADDE GİBİ TÜM ÜRÜNLERİ MARKET KISMINDAN ALACAKSINIZ.
KAÇ EKMEGİNİZ VEYA HERHANGİ BİR ÜRÜNÜNÜZÜN SAYISINI PROFİLDEN ÇANTANIZDA GÖREBİLİRSİNİZ.
SON OLARAK MAKALEYİ HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN VOTE + SUBSCRİPTİON YAPMAYI UNUTMAYIN : )
SAVAŞ VE DETAYLI MODÜLLER İÇİN MAKALELER AÇILACAKTIR.
SAYGILAR
GANİ GÜNAY -
herkez gelsin süper oyun:d
-
Akdenizde düştü sıra marmarada
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Türkiye gerek Real de gerek sanal da her türlü İşgal altında :)
:D harbi sanal ajansın :D -
konu up daha fazla player lazım