Türkiye (Kendi Vatanım) Vatandaşları Hakkındaki Görüşüm
-
Birde bence; Milletimiz Inatçı!, Doğru söyleyenler ise Dalgacı!
Inatçılar, Dalgacıları tınlamıyor! :) -
zaten 1-2si haricinde haberler x hakkında haber yapıp,x 'in seksi fotoğrafları için tıklayınız haberciliği.
anneler gününde mmilliyet gazetesinin sitesinde verilen haber linki :http://i.milliyet.com.tr/MansetSol378_495/2010/05/07/fft1_mf636544.Jpeg
-
Bir milletin özellikleri 3 satıra sığdırdıktan sonra bence kimseyi eleştirecek bir birikiminin olmadığını ortaya koydun.. T.C vatandaşları hakkındaki görüşün 3 satırmı şimdi ?
+
Türkiye okuduğu gazeteyi başkalarıda okusun diye bankta bırakan insanların ülkesidir dünyanın kaç yerinde var bu ? Türkiyede bir kitap bir kişiye has olmaz paylaşma diz boyudur hangi avrupa ülkesinde vardır ki bu ?
-
İnsanları eleştirmeden önce kendimize de bakalım. Ne kadar kitap okuyorsunuz? Kaçınız yakın tarihi çok iyi biliyorsunuz? Kaçınız temel sistemleri kurucuları ve kronolojik süreçleriyle inceleyerek siyasi-ekonomik-sosyal görüşünüzü oluşturdunuz? Öylesine yaşayan öylesine ölür. Hayatını programlayamayan insanlardan oluşan bir toplumuz. Yaklaşık iki buçuk aydır programsız ve dengesiz yaşıyorum bu süre içinde ekonomik ve ruhsal çöküntü dışında bir şey elde edemedim. İnsan yaşamı boyunca kontrolünü elinde tutmalı; burada çevrenizdeki insanlardan bahsetmiyorum kendinizden bahsediyorum. Türk toplumu programsız yaşayan insanlardan oluşan, yaşamını gerçekleştiremeyeceği hayallerle dolduran, her işini allaha havale eden ve güvenmeyerek iyi niyet temennisinde bulunup koyun gibi bekleyen garip bir düşünce yapısına sahiptir. Bu yüzden daima sömürülmeye ve ezilmeye mahkum kalacaktır. Zihnini ve bedenini özgürleştiremeyen insan ya maddenin kölesi olur ya da tanrının adını kullanarak iktidara gelen din tacirlerinin.
-
qertenqelex bunu yazdı:
-----------------------------
gazeteler tiraj artsın diye sayfaları çıplak çıplak karıyla kızla dolu ve her gazetede tarafı olduğu partinin propagandasını yapıyo
ve bir çoğuda gereksiz haber yayıyını yapıyo. gazetelerin hiçbirinde adam akıllı okuncak şeylerin olmadığını düşünüyorum
-----------------------------+1
-
4 milyon abartı fetocular basıp basıp beleşe dağıtıyo sağa sola
-
bunların hepsi gerçekleri " makyajlamak.. " yandaş medya, yalaka basın. akşama kadar aptal televizyonun aptal dizileriyle sürüleşen, düşünme mekanizmasını daraltan, koyun gibi bi toplum tipolojisi yaratılmaya çalışıldı. ve anayasanın maddelerinden bihaber %80'de bunun tezahürü.. ne bekliyoduk, gerçeklerin farkında olan bi toplum mu ? hayır, bu iktidarın istemediği bişey. emperyalistlerin istemediği bişey. bunun için bu halde bu insanlar, "onlar" böyle istediği için !
-
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------
Bir milletin özellikleri 3 satıra sığdırdıktan sonra bence kimseyi eleştirecek bir birikiminin olmadığını ortaya koydun.. T.C vatandaşları hakkındaki görüşün 3 satırmı şimdi ?
+
Türkiye okuduğu gazeteyi başkalarıda okusun diye bankta bırakan insanların ülkesidir dünyanın kaç yerinde var bu ? Türkiyede bir kitap bir kişiye has olmaz paylaşma diz boyudur hangi avrupa ülkesinde vardır ki bu ?
-----------------------------buram buram demagoji..
peki ya toplu taşıma araçlarında kitap,dergi,gazete vs okumak yerine karıyı kızı kesmek, ona buna sürtmeye calısıp magandacılık yapmak türkiye haricinde başka hangi ülkede vardır ? türkiyeyi içinde çok bilinçli insanların yaşadığı bi ülkeymiş gibi nüksettirmeye calısmanı cok anlamsız buluyorum. bu ülkede gazetelerin sadece arka sayfalarına okuyan insanlar var. senin banklara bırakıldığını bahsettiğin gazetelerde zaman, vakit, taraf'tan başkası değil.. zannedersem zaman gazeteside bedava dağıtıyo. o kadar paylaşımcı bi ülkeyiz ki; hala yakacak kömürü olmayan insanlar var, ve sağolsun iktidar partisi her seçim zamanı kömüre ihtiyacı olan aileyi mutlaka hatırlar.. siz hala komşusu açken uyuyan bizden değildir naralarını atmaya devam edin..
-
çok boş laflar..
1 gazeteyi 10 kişi okur doğru.
1 kitap 10 liradır bunun 5 lirası vergidir buda var..
yandaş medya.
kültürel değerlerimizi kaybetmiyoruz aksine doğar yaşar gelişir ölür zaman göstericek..dilimizde öyle. dil büyür ölür.. ölmemesi dileklerimle ingilizcede değişiyor adamlar rahat.
diğer konu bu ülkede paylaşmanın boku cıkmıştır kimse laf yapamaz ;) paylaşımcı ülkeyiz..
bu kadar abartmaya gerek yok referandumu takma kafaya medya yayınlamıyor gerçekleri bizde bilmiyoruz bizim yapcağımız bir şey yok kendin öğreniceksin bireysel çabalarınla içine sinmiyorsa hayır de geç.. [not benim oy kullanma zorunluluugm yok o yzden rahatım ]
-
Şu dönemde millet gazete alıp ne yapsın, kedi köpek kavgasına dönüşmüş olaylarımı takip etsin.
Insanlar haber izlemekten bıkmış, ne gazetesi.