Türkiye Küçük Amerika(Mı)Dır? !
-
Geçen gün Dersde Bi hocam
--Ya Türkiye Zaten Küçük Amerika Arkadaşım ..... demişti .!!!
Bende düşünmeye başladım ne alaka neye dayayanarak hakıkaten olabilirmiydi kafasında ne düşünceller galeyan etmiştide bunu demişti
abd nufus 250 milyon (yaklasık)
Turkıye 70 milyon (kayıtlı)
abd silah ekonomısı ( şöyleki adamlar geliştirdikleri sılahın bır ustunu uretmedıkten yada geliştirmedikten sonra elleındekı teknolojıyı satmıyorlar aklımda bu vardı )
Türkıyenın ekonomısı ne ? bılmıyorum ben bunu melez bişi
Burada arkadaşlar sizlere sormak ıstedıgım türkiyenın görünenın altında güçleri varmıdır varsa nelerdir.(en büyük görünenler nelerdir)
eger bişi yapmak istense neler dogar ,bilinenin dışında taarruz yada stretejileri varmı
siz ne düşünüyosunuz merak eddim ?!!!
-
bune yaw kımse bişi yazmadı amg tht benı sevmıyonuz dımı yabmayın be
-
Amerika kucuk Turkiye dir
umarim sorunun cevabini almissindir , tahribat seni seviyo -
Türkiye küçük amerika değildir,çünkü ülkemiz sömürücü bir devlet değildir.Ama amerikan uşağıdır,sadece onun da değil ab ve imf uşağı.Bildiğim kadarıyla imf nin elindeki tek ülke şuan türkiye.Adamlar bizi elinden kaçırmamak için bilmem kaç milyon dolar hibe ettiler.Şerefsiz hükümette imf den destek alıyoruz bilmem ne diyor.Be dangalak herif adam seni elinden kaçırmamak için yapıyor,imf arjantine el attı orda adamlar açlıktan dükkanlara saldırdılar,sokaktaki insana saldırdılar,arjantin çöktü,brezilyaya imf girdi orayıda çökertti daha bir kaç ülke daha var,adamlara helal olsun ya çektiler resti imfye.Bizim başa gelen hükümetlerin hepsi imfnin kıçına giriyorlar.Dilenci gibi para istiyor a.q.Senin o kadar doğal kaynağın var,bir sürü zama zingo var yok yok yok.Patronların işine gelmez bu,türkiye ne kadar muhtaç bir ülke olursa bazı insanlar çok kazanır,iktira gelenlerde bunların köpeğidir.Şerefsizler.Senin dininde acaba bakın bakalım yazıyor mu hristiyanlara ve yahudilere boyun eğin diye.Aksine maide süresinde hristiyanların ve yahudilerin egemenliği (boyundurluğu) altına girmeyin emri var Allah'ın.Ki girdiği için ülkemiz çok mükemmel halde değil mi? Gün geçtikçe çöpten ekmek toplayanların sayısı artıyor,akp yandaşları pazar toplanırken bir gidin gezin oraları ordaki insanlar çürük meyve sebzelere nasıl saldırıyor görün,şerefli insanı ne hale getiriyorlar görün.Sokakta kaç yüzbin kişi yatıyor biliyor musunuz?Acaba sizden kışın kaç kişi geceyi dışarda geçirdi,bunun ne olduğunu biliyor musunuz? Bazıları lüks yalılarda herşeyi önünde yer içer ısınırken,bazıları açlıktan,soğuktan ölüyorlar.Bunu yapanların başından da dini kullananlar geliyor
-
amerikanın a.q
-
THT2005 le ilk kez aynı fikirdeyim :)) AnTiSoZeL
birde demişki kimse bişey yazmadı :D yazın lan yazsanıza yazmayanın varyaa... :)) anlaşıldı sanırım -
Amerikan usagiyiz..bu usaklik 10 kasim 1938 saat 9:06 da basladi...
-
baba bak dinle bizde yer altı kaynaklarıyla 3 abd siker siker çoğaltırız bundan şüphesi olmasın kimsenin!ama ben gelmiş geçmiş (onları herkes biliyo) hükümetlerin taaa a.k-bizi bu hale getirdikleri için!
-
hakılsın kardeşim bizi bu hale düşürenin anasını avradını....................................... ak herif leri suan bizim DUNYADA bir Numara olmamız lazımdı ak
-
////////
o _ o
ı__ı tsklr -
evet
Toplam Hit: 3366 Toplam Mesaj: 23