folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Küçük Amerika(Mı)Dır? !

Türkiye Küçük Amerika(Mı)Dır? !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaBLa
    BLaBLa's avatar
    Erkek
    Amerika dahi uşaklık yaparken bizim onun uşağı olmamız biraz saçma. Onların dahi yönetimi kendi ellerinde değil.

Burada arkadaşlar sizlere sormak ıstedıgım türkiyenın görünenın altında güçleri varmıdır varsa nelerdir????

--------------------------------------------------------------------------
    Türkiye nin görünenin altında gücünün olduğunu sanmıyorum ama Türkiye de kesinlikle görünenin altında güçler var. Türkiye de ne zaman iyi bi şeyler olacak olsa bi şekilde sürekli engelleniyor. En yüksek kademeler ellerinde. Sürekli iyiye giden yolda ülkenin önüne taş koyuyorlar. Ama elbet bu günlerde geçecek...
    Kısa bilgi : Ortalıkta bi ara bir yazı dolaşıyodu. Türkiye de bilmem ne kadar maden, petrol var değerleri şu kadar fln fln diye. 1 haftadan biraz fazla oldu. Gazete ve tv de duymuşsunuzdur. Mardin de sınır yakınlarında petrol bulundu.
    Yüksek kalite de ve 100-200 metre gibi bi derinlikteydi. E bakında bakalım onu çıkarabileceklermi. Zamanın Karadeniz dede çıkmıştı hani :)) Ülkede her ne zikim olsa Hükümete sataşılıyor ama onların ellerinden sanki çok mu bişey geliyo ki ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bizim tek gucumuz var o da halkimiz...dusman dediklerimiz evimizin bahcemizin icine kadar girmedigi surece bizim halkimiz zikene takmaz...ama evine adim atinca tinlamaz...bunu kurtulus savasinda yasadik....Yakup Kadri romaninda cok iyi anlatiyor...bir koylu elinde balta bekliyor...ne bekliyorsun kadin dusman ulkenin 4yanina girdi neden cepheye gitmiyorsun dediginde...kadin daha benim bahceme girmedi diyor....nene hatunlar falan onun icin ender cikan cephede mucadele eden birebir catisan kahraman kadinlarimiz ....Bu demek degil ulkemizi sevmiyoruz....yani sadece tarihsel olarak boyle bir anlyisa sahibiz...dusman bizi tam zikmeye niyetlenirse harekete geceriz ve biz zikeriz...tarihte boyle olmustur...sayisini bilmiyorum ama bir soz varya...18 defa devleti yikilmis 19. yu kurmus bir halkiz ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaBLa
    BLaBLa's avatar
    Erkek
    Uşaklık güçlü olana yapılır. Senin güçlenmeni sağlayacak kadroları adamlar ellerinde tutuyolar. Güçlenmen için oralara geçipte vatan için çalışman lazım. Ama yurdum insanının maşşallahı var. Ya Şekil:1-a daki gibi anca konuşuyor yada oralara geçipte çalıp çırpacağı paraların hesabını yapıyor. Peeh
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Küçük bi olayı anlatarak başlıyım...Atatürk'ün Yabancı Bir Devlet Adamı Onuruna Verdiği Yemekte,Yemekleri Getiren Kişi Yemeği Döküyor,Herkes Atatürk ne tepki vericek diye düşünürken,ATAMIZ kendinden gayet emin bir şekilde "MİLLETİME Her Şeyi ÖĞrettim de Bir UŞAKLIĞI Öğretemedim" diyor...

Kanımızda Yok Uşaklık fakat;

Uşaklığın Çeşitleri Var;Bana Göre İki Çeşit,Bilinçli Yapılan Ve Bilmeden Yapılan...Bu Basit Bir Genellemeydi,daha da özele indirirsek,EKONOMİK UŞAKLIK,STRATEJİK UŞAKLIK,KÜLTÜREL UŞAKLIK vs...

Nedir kültürel uşaklık?Körü Körüne Amerikan özentiliğidir...Onların dilini günlük hayatımıza sokmaktır...Nedir Ekonomik Uşaklık?Bile Bile Amerikan Malı Kullanmak,Onların Ekonomisine Katkıda Bulunmaktır,Aynı Malın Türk İkamesi varken gidip Amerikanını Almaktır!!!Nedir Stratejik Uşaklık,Bölgenin Öneminden Dolayı Göz Göre Göre Güneydoğu da Yabancıların(Çoğunluk israil ve arapların) mülk edinmesine izin vermektir...

Bunların Bilinçli Yapıldığını Düşünmüyorum,düşüncesizlikten yapılıyor...

Bilinçli Uşaklığı tanımlamaya gerek yok...!!!HAİNLİKTİR zaten bu...

Ama DİKKAT edin Bilinçsiz Uşaklık Daha ÇOk ZARAR VERİYOR...

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    Ertan Kardeşim helal olsun Şerefsızım Mukemmel Yazmışın Hoja Hellal sana

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devasa24
    devasa24's avatar
    Erkek
    arkadasım turkıyede yer altı zenginliklerin farkına varmayan ama amerıka daha once fark ettı ve daha oncekı hukumetlerın uykuda oldugu zamanlarda amerıka tr hukumetını uyuttu yok silah yok bilmem nelerle destek verdı tr ye tr de yer altı zengınlıklerıın farkına varamadı ondan sonra amerıkaya borc ustune borc cıktı simdide zenginliklerimize el atıyoruz amerıka sen once borcunu bitir diye enselıyor bizi bu bilinen bir gercek ama amerıkayı tınlamayan hukumet cıkarsa bu amerıkanın karsısına cok degil bir kac yıl sonra tr nın karsısında duracak ulkeyı goremıyorum saygılar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    türkiyenin görünmeyen bir gücü varmıdır diye sorulmuş;
    evet görünmeyen ve dar günde ortaya çıkan bir güç var..
    İMAN!!

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Geçen gün Dersde Bi hocam

--Ya Türkiye Zaten Küçük Amerika Arkadaşım ..... demişti .!!!

Bende düşünmeye başladım ne alaka neye dayayanarak hakıkaten olabilirmiydi kafasında ne düşünceller galeyan etmiştide bunu demişti
    ----------------------------------------------------------------
    ögretmen bunu dedi ve sen neden diye sormadin gelip tahribata soruyon la atlicaktin hemen niye diye hem sebebini ogrenirdin hem ders kaynardi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu dedi:
    türkiyenin görünmeyen bir gücü varmıdır diye sorulmuş;
    evet görünmeyen ve dar günde ortaya çıkan bir güç var..
    İMAN!!

------------------------------------------------------------------
    +1453
    garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar.benim iman dolu göğsüm gb serhaddim var.ulusum korkma nasıl böle bir imanı boğar.medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    amerikanın a.q a..................s****
Toplam Hit: 3361 Toplam Mesaj: 23