folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye Libya‘Ya Savaş Gemileri Gönderiyor. ABD Tarafında Savaşagız.

Türkiye Libya‘Ya Savaş Gemileri Gönderiyor. ABD Tarafında Savaşagız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Bence orda bu yardımı yaparak ve kendi açımızdan biraz daha güvenliği sağlayarak /hemde direk orda neler olup bitiyor bilgi alırız/ Arapların ciddi 

manada gözüne girmiş oluyoruz. Şu anda Amerika'yı Amerika yapan ve hala güçlendiren Arap sermayesidir ve adamlar yeni yeni anlıyolar Amerika'nın ne

bok olduğunu, Amerika bunları daha fazla para, american dream dediğimiz olayla kendine çekiyor bunlarda parayı zaten bulmuş hemen atlıyor

hiç düşünmüyorlarki biz ne çeşit bir sermayeyi besliyoruz. Bence tayyeaaap bu hareketleriyle Arapların gönlünde tam olarak taht kurdu ve yeterince 

devam edebilirse bu politikaya Türkiye'nin ekonomik kalkınımı aşırı derecede hızlanıcak kaldı ki Orta Doğu projesi böyle bütünleşmelerle devam ederse

Avrupa Birliği Türkiye'ye yalvarıcak girmesi için. Ha bu Araplara ne kadar güvenilir bu Orta Doğu olayında o kısımdan emin değilim ziraa tarihte gördüğümüz gibi

en ufak arkamızı döndüğümüzde bir miktar paraya anında satıyorlar :) /şahsi fikrimdir kesinlikle alınmaca olmasın bütün araplardan bahsetmiyorum tabii /

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

umit bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.medyafaresi.com/f1/c62_2281b.jpg

Selam ve dua ile(f)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackerOkan
    HackerOkan's avatar
    Erkek

iyi

-- Hacker Okan -- | http://bim-as.blogcu.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

Bi arkadaşın yorumunu yazıyım araştırmadım ama doğruysa hakkatten yazık , "1974 Kıbrıs harekat sırasında Türkiye'ye silah ve cephane yardımı yapan yine aynı Kaddafi ve aynı Libya değil miydi? Hem de bugün kolkola girdiğimiz ABD Akdeniz'de karşımıza gemileri ile set çekip silah ambargosu ile elimizi kolumuzu bağlarken. "

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Bir kaç gün içinde kara harekatı başlar. Amerika zaten girdiği yerden çıkmıyor. Libya'yı da Irak gibi iki yönetime ayırırlar. Türkiye'nin Libya büyükelçiliğinde amerikalılar için ofis kurulmuş. Rehin düşen askerlerini, gazetecilerini kurtarıcaz herhalde (:

http://www.haberturk.com/dunya/haber/613177-turkiyenin-rolu-belli-oldu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    savaşmayacağız kardeşim. afganistanda ki görevimize benzer bişey yapacağız. nato üyesisin dünya düzeninde yalnız kalmamak için mecbur orada da bulunmak zorundasın. herşeyi hemen görmek istediğiniz gibi yorumlamayın.

Ses Etme Hallederiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeş bırakın libyayı notoyu falanda bu erdoğan'ın bir dediği bir dediğini tutsun bea artık.. bu nasıl bir "U" dönüşüdür.. hatta "O" dönüşü...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:

eğer bölgede söz sahibi olmak istiyorsak aktif rol almalıyız.. maşa olmaktan bahsetmiyorum.

libyadan sonra iranı işgal edecekler sonra güneydoğuda ayaklanma başlayacak... sonra ?
    türk ordusu olaya müdahale edemiyor diyecekler niye ünkü Türk ordusu şimdiden üzerine oynanan oyunlarla uğraşıyor..
    hikayenin sonunu kendinde yazabilrsin...  

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Burda Tayyip iyi niyetli ve gerekeni yapıyor . Ancak ;

Biz nato üyesi iken neden sorulmadı girilirkende ,sessiz kalacağımızı düşünen haçlılar sonradan bizi oraya monte etmeye çalıştı yada monte olduk?

Tayyip erdoğan 2002 den beri iktidarda . az bir zaman değil. bu zamana kadar Türk cumhuriyetlerini organize etse , zaten nerdeyse hepsi bizi lider olarak görüyor. onları kontrol altına alsaydı birlik kursaydı Rusyada natoda hepside daha çok dikkate almazlarmıydı?  Turgut özalın da rüyasıydı bu. Bunu yapsa idi arap dünyasıda şu haliyle bizden yana olur büyük bir güç çıkardı ortaya.  Bu iş, çarşıdaki ekmeğe evde soğan doğramaya benziyor.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 7326 Toplam Mesaj: 50