folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye Libya‘Ya Savaş Gemileri Gönderiyor. ABD Tarafında Savaşagız.

Türkiye Libya‘Ya Savaş Gemileri Gönderiyor. ABD Tarafında Savaşagız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence Artık Türkiye Yeni Osmanlıyı Kurmalı.... Türkiye Merkez Olmak Üzere Yakınımızda Ne Kadar Arap Ülkesi Ve Türk Ülkesi Varsa Birleşmeli. Yoksa Bunların Böl Parçala İşlemleri Başarıyla Devam Edecektir.... SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN Avrupa Birliği Denen Gerizekalı Gurubun Peşini Bırakmalı Rahmetli Turgut Özal'ın Yapmaya ÇAlıştığı Asya Birliği Doğu Birliği Gibi Birşeyler Yapmalı.... 

hocam şahsen ben Araplara pek güvenmiyorum ... Türkbirdev diye bir brojeden söz edildi bir ara ama sonuç çıkmadı detaylarıda tam olarak bilmiyorum, senin söz ettiğin gibi bişeydi galiba

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

discoteam_487 bunu yazdı:

teskere çıkmış. Türk Askeri libya yolundaymış...

yazıklar olsun diyorum.

Libya'ya gidecek gemiler tezkereyi beklemeden yola çıkmş.madem tezkeresiz çıkabiliyor o halde tezkere niye meclise geliyor?Her şey formalite işte..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

İsrail:%20"Onları%20da%20vurun"

İsrail: "Onları da vurun"

İsrail, İran ve Suriye'nin Libya'dan daha tehlikeli olduğunu öne sürdü. 

Güncelleme:24 Mart 2011 18:17

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, İran ve Suriye’nin, Libya’dan daha tehlikeli olduğunu ileri sürerek, Batının, bu ülkelere Muammer Kaddafi’ye yaptıkları gibi davranmaları gerektiğini iddia etti.

Fransa Dışişleri Bakanı Alain Juppe ile görüşmesinden önce Reuters’in sorularını yanıtlayan İsrailli bakan, Batı ülkelerinin, İran ve Suriye’ye askeri operasyon düzenlenmesi konusunda açık bir ifade kullanmaktan kaçındıklarını belirterek, "Batı dünyası, Libya’ya uyguladığı aynı ilkeleri, İran ve Suriye rejimlerine de uygulamalı. Bu iki ülkedeki rejimler, Libya’dan daha fazla kendi insanlarını öldürdü. Onların yarattığı tehdit, Libya’dan daha fazla ’dedi.

Lieberman, Gazze Şeridi’nde meydana gelen son olayların Filistinlilerin "tahriki" sonucu çıktığını söyledi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek
    MaTRaX bunu yazdı:

turkiyenin savasacagi falan yok..

olagan saldiri ve savas durumunu engellemek icin oraya asker gonderiyor.

gonderdigi asker, gemi de degil ayrica.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    slmarlq bunu yazdı:

Bence Artık Türkiye Yeni Osmanlıyı Kurmalı.... Türkiye Merkez Olmak Üzere Yakınımızda Ne Kadar Arap Ülkesi Ve Türk Ülkesi Varsa Birleşmeli. Yoksa Bunların Böl Parçala İşlemleri Başarıyla Devam Edecektir.... SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN Avrupa Birliği Denen Gerizekalı Gurubun Peşini Bırakmalı Rahmetli Turgut Özal'ın Yapmaya ÇAlıştığı Asya Birliği Doğu Birliği Gibi Birşeyler Yapmalı.... 

wtf? bune lan? yeni osmanlıymış da yok asya birliği falan da... oyun mu hayırdır? araplarla birleşelim lafına zaten güldüm yeter

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    biz ne ìrak nede afganistanìz ellerinde amerikan m16 laryla saldìran teröristler avrupa ülkelerinin destegiyle yaplan kara mayìnlarìyla sakatlanan karde$lerim... Gelsinlerde birazda onlar görsün bakalm olmadì ucaklaryla roketleriyle vursun nerde 18 bini a$tì $ehit sayìsì bitmedi...

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    slmarlq bunu yazdı:

wtf? bune lan? yeni osmanlıymış da yok asya birliği falan da... oyun mu hayırdır? araplarla birleşelim lafına zaten güldüm yeter

espri arıyorsan cem yılmazı izle... Oyun Arıyorsan Metin2 Tam Sana Göre...  Arapları Neden Aşağılar Gibi Konuşuyorsun Ki? Müslüman Biriysen Peygamber Efendimizin (s.a.v) Arap Olduğunu Unutma...

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

utanıyorum ya vallahi utanıyorum

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 7728 Toplam Mesaj: 50