Türkiye O Anlara Kilitlendi
-
DüNYADA YILIN OLAYLARI:
CUMHURBASKANI ABDULLAH GÜL, SUUDİ ARABİSTAN KRALI ABDULLAH BİN ABDULAZİZ EL-SUUD’A DEVLET ŞEREF MADALYASI VERMİŞTİ.
BASBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ABD BASKANI GEORGE W. BUSH İLE 4 KASIM’DA BEYAZ SARAY’DA BİRARAYA GELMİŞTİ.
ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ DIŞ İLİŞKİLER KOMİTESİ’NDE, 1915 OLAYLARINA İLİŞKİN ERMENİ İDDİALARINI İÇEREN TASARI, 21’E KARSI 27 OYLA KABUL EDİLMİŞTİ. BÜTÜN DÜNYADAKİ ERMENİLER’İN PATRİĞİ KABUL EDİLEN KAREKİN DE DİNİ KIYAFETLERİYLE, TASARININ KABUL EDİLMESİNİN HEMEN ARDINDAN, TOPLANTININ YAPILDIGI ODADA BELİRMİŞTİ.
İRAN CUMHURBASKANI MAHMUD AHMEDİNEJAD, 15 İNGİLİZ ASKERİNİ ESİR ALAN İRAN DEVRİM MUHAFIZLARININ KOMUTANINA MADALYA TAKMIŞTI. 15 İNGİLİZ ASKERİ, BİR SÜRE SONRA SERBEST BIRAKILMIŞTI.
IRAK’IN İDAM EDİLEN ESKİ DEVLET BAŞKANI SADDAM HÜSEYİN İLE AYNI CEZAYA ÇARPTIRILAN YARDIMCISI TAHA YASİN RAMAZAN, 2003’TE BASLAYAN IRAK SAVAŞININ YIL DÖNÜMÜNDE ASILARAK İDAM EDİLMİŞTİ.
YAZAR ORHAN PAMUK, NOBEL ÖDÜLÜNÜ İSVEÇ KRALI 16. CARL GUSTAF’IN ELİNDEN ALMIŞTI. PAMUK’UN NOBEL KAZANMASI TÜRKİYE’DE BEKLENEN SEVİNCİ YARATMADI.
PAPA 16. BENEDİKTUS, DİYANET İŞLERİ BASKANI ALİ BARDAKOĞLU İLE DİYANET İŞLERİ BASKANLIGI’NDA BİR ARAYA GELMİŞTİ. BENEDİKTUS’UN TÜRKİYE ZİYARETİ DÜNYA GÜNDEMİNE OTURMUŞTU.
İSRAİL, 2 ASKERİNİ KAÇIRAN HİZBULLAH’A KARŞI SAVAŞ BASLATMIŞTI. 34 GÜN SÜREN SAVAŞTA, 1200 KİŞİ ÖLMÜŞ, 15 BİN EV YIKILMIŞTI.
PAPA 16. BENEDİKTUS’UN İSLAM KARŞITI SÖZLERİ MÜSLÜMAN DÜNYASININ TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ. TÜRKİYE’DE DE PAPA’YI PROTESTO GÖSTERİLERİ DÜZENLENMİŞTİ.
BASBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, YUNANİSTAN’IN SELANİK KENTİNDE YAPILAN GÜNEYDOĞU AVRUPA İSBİRLİĞİ SÜRECİ DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARI ZİRVESİ’NE KATILMIŞTI. ERDOĞAN, ZİRVENİN SONUNDA LİDERLERE DURACAKLARI YERİ BELİRLEMEK İÇİN KONULAN TÜRK BAYRAĞININ ÜZERİNE BASMAMAK İÇİN BAYRAĞI YERDEN ALMIŞTI.
BASBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, AVUSTURYA’NIN BAŞKENTİ VİYANA’DA AVRUPA BİRLİGİ ÜYELERİ İLE AB’YE ADAY ÜLKELERİN LİDERLERİNİN KATILDIĞI FUTBOL KARŞILAŞMASINDA FORMA GİYMİŞTİ.
DANİMARKA GAZETESİ JYLLANDS-POSTEN’DE İSLAM DÜNYASINI RAHATSIZ EDEN KARİKATÜRLERİN YAYIMLANMASINDAN 5 AY SONRA AVRUPA’DA BİRÇOK GAZETE AYNI KARİKATÜRLERİ YAYIMLAMIŞTI. DANİMARKA’YA YÖNELİK PROTESTOLAR YAYILMIŞTI. LÜBNAN’IN BASKENTİ BEYRUT’TA, KARİKATARLERİN YAYIMLANMASINI PROTESTO EDENLERİN ATEŞE VERDİĞİ DANIMARKA KONSOLOSLUK BİNASI TAMAMEN YANMIŞTI.
ÜNLÜ TENOR PAVOROTTİ ÖLDÜ...
kaynak : http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=55&no=1 -
Pavorotti'nin ölmesine neden kilitlendik ?
-
BASBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, YUNANİSTAN’IN SELANİK KENTİNDE YAPILAN GÜNEYDOĞU AVRUPA İSBİRLİĞİ SÜRECİ DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARI ZİRVESİ’NE KATILMIŞTI. ERDOĞAN, ZİRVENİN SONUNDA LİDERLERE DURACAKLARI YERİ BELİRLEMEK İÇİN KONULAN TÜRK BAYRAĞININ ÜZERİNE BASMAMAK İÇİN BAYRAĞI YERDEN ALMIŞTI.
bu mewzu iiymiş!...sewmem normalde ama o bayrağı almayıp üstüne bassaydı cok fena eleştiri alırdı..belkide onu düşünmüştür bilemeyiz!..ama her Türk onun yaptığını yapardı!..bu hareketi için tebrik ediyorum başbakanı -
Afferim lan tayyip ilk defa gurur verici bir fotoğrafını gördüm. Helal Olsun.
BUNU HER TÜRK YAPARDI AMA SENİN YAPMAN BENİ ŞAŞIRTTI BE TAYYİP :)
-
Yavaş yavaş öğreniyo gariban.
-
tayyibin yaptığına helal olsun.yunanlı mal ne anlar vatan millet bayrak gibi kavramlardan salak cıkmıs bayragın üstüne mal mal bakıyo
-
"BASBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, YUNANİSTAN’IN SELANİK KENTİNDE YAPILAN GÜNEYDOĞU AVRUPA İSBİRLİĞİ SÜRECİ DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARI ZİRVESİ’NE KATILMIŞTI. ERDOĞAN, ZİRVENİN SONUNDA LİDERLERE DURACAKLARI YERİ BELİRLEMEK İÇİN KONULAN TÜRK BAYRAĞININ ÜZERİNE BASMAMAK İÇİN BAYRAĞI YERDEN ALMIŞTI."
Hayatımda ilk defa (son olmamasını umarak) sana diyorumki tayyip, helal olsun afferin. Belkide dunya uzerinde senden en cok nefret eden adam olarak bile gurur duydum.
-
Bende herkese katılıyorum! normalde sevmem ama bu hareketı ayakda alkısnacak bır hareket....
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------"BASBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, YUNANİSTAN’IN SELANİK KENTİNDE YAPILAN GÜNEYDOĞU AVRUPA İSBİRLİĞİ SÜRECİ DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARI ZİRVESİ’NE KATILMIŞTI. ERDOĞAN, ZİRVENİN SONUNDA LİDERLERE DURACAKLARI YERİ BELİRLEMEK İÇİN KONULAN TÜRK BAYRAĞININ ÜZERİNE BASMAMAK İÇİN BAYRAĞI YERDEN ALMIŞTI."
Hayatımda ilk defa (son olmamasını umarak) sana diyorumki tayyip, helal olsun afferin. Belkide dunya uzerinde senden en cok nefret eden adam olarak bile gurur duydum.
-----------------------------evet bende senin gibiyim
-
Her türkün yapması gerektiği gibi bi davranıştı . Helal olsun .. Hatta bu hareketinden sonra bazı başbakanlar Tayyibi görünce onlarda kendi bayraklarını almışlardı ..
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
bu mewzu iiymiş!...sewmem normalde ama o bayrağı almayıp üstüne bassaydı cok fena eleştiri alırdı..belkide onu düşünmüştür bilemeyiz!..ama her Türk onun yaptığını yapardı!..bu hareketi için tebrik ediyorum başbakanı
-----------------------------Yaw ben mi Haberleri fazla takip edemiyorum.Ben bu olayı medyada hiç görmedim.Yada medya hiç bu haberi vermedi.Yada verdide olay dallanıp budaklanmadı.Ulan süper haber işte.Kötü şeyleri verin tamam da , iyi bişeyler olduğunda onlarıda verin.
Ülkesinin bayrağına basan salaklarada baya bir gülüyorum tabi :D:D:D