folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye O Anlara Kilitlendi

Türkiye O Anlara Kilitlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    siz bu adamı ne zannediyormuşsunuz ya böyle:)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:
    -----------------------------

iMPaLa bunu yazdı:

BASBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, YUNANİSTAN’IN SELANİK KENTİNDE YAPILAN GÜNEYDOĞU AVRUPA İSBİRLİĞİ SÜRECİ DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARI ZİRVESİ’NE KATILMIŞTI. ERDOĞAN, ZİRVENİN SONUNDA LİDERLERE DURACAKLARI YERİ BELİRLEMEK İÇİN KONULAN TÜRK BAYRAĞININ ÜZERİNE BASMAMAK İÇİN BAYRAĞI YERDEN ALMIŞTI.

bu mewzu iiymiş!...sewmem normalde ama o bayrağı almayıp üstüne bassaydı cok fena eleştiri alırdı..belkide onu düşünmüştür bilemeyiz!..ama her Türk onun yaptığını yapardı!..bu hareketi için tebrik ediyorum başbakanı

Yaw ben mi Haberleri fazla takip edemiyorum.Ben bu olayı medyada hiç görmedim.Yada medya hiç bu haberi vermedi.Yada verdide olay dallanıp budaklanmadı.Ulan süper haber işte.Kötü şeyleri verin tamam da , iyi bişeyler olduğunda onlarıda verin.

Ülkesinin bayrağına basan salaklarada baya bir gülüyorum tabi :D:D:D

Medya hic boyle haberler vermiyor malesef .. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    anasını satim medya değil mi bizi dosta düşman eden düşmana dost eden kesim :D normaldir yani :D

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    kodumun yunanlısı nasıl bakıyo:) bi ara birisi Türk'ün diğerlerinden(ülke) farkı ne diye zırvalıyodu..işte fark burda!..namus,şeref,haysiyet,onur,gurur,şahsiyet.... farkımız bu!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Abi yalnız medyada kötü bşi oolunca dallandırıyo böle şeyler olunca göstermiyo(ben duymadım en azından) helal olsun valla hiç beklemezdim:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    bizim niye hiç haberimiz olmadı bundan acaba ? a.k medyası bu kadar işte taraflı o veya bu taraf onemli deil sonucta taraflı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    amk nası hiçbirinizin haberi olmadı:|medya üserine basa basa vermedi ama ben televizyondan görüdüğüm ve duyduuma göre haberim var:):)  biraz eski bi şey

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bayrak boşa gitmesin unakıtana veririz kullanır bunu bi yerde die düşünmüş olma ihtimali de var.. :) tayyip ne de olsa güvenmemek lazım hemen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    never-walk-alone-
    never-walk-alone-'s avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    bayrak boşa gitmesin unakıtana veririz kullanır bunu bi yerde die düşünmüş olma ihtimali de var.. :) tayyip ne de olsa güvenmemek lazım hemen

e çüş yani senin dışında en nefrat eden adam bile tebrik etmiş

ayrıca bi şey daha demek istiyorum orda r.tayyip erdoğran ın abd ziyareti de var 57. hükümet başbakanı ecevit abd ye gittiğinde onbaşı tarafından karşılanmış var clintonun önünde boynu bükük durmuş yalvarıyordu.

Bir elimde kadeh bir elimde Kur'an. Bir helaldir işim bir haram. Şu yarım yamalık dünyada, Ne tam kafirim ne tam müslüman .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

Reklam kokan hareketler bunlar

2.arabıstan bılmem nesıne devlet nısanı takılmıs amk sankı turkıyeye cokmu faydası oldu yawsagında madalya takıyolar

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
Toplam Hit: 6788 Toplam Mesaj: 24