Türkiye O Anlara Kilitlendi
-
siz bu adamı ne zannediyormuşsunuz ya böyle:)
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
BASBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, YUNANİSTAN’IN SELANİK KENTİNDE YAPILAN GÜNEYDOĞU AVRUPA İSBİRLİĞİ SÜRECİ DEVLET VE HÜKÜMET BAŞKANLARI ZİRVESİ’NE KATILMIŞTI. ERDOĞAN, ZİRVENİN SONUNDA LİDERLERE DURACAKLARI YERİ BELİRLEMEK İÇİN KONULAN TÜRK BAYRAĞININ ÜZERİNE BASMAMAK İÇİN BAYRAĞI YERDEN ALMIŞTI.
bu mewzu iiymiş!...sewmem normalde ama o bayrağı almayıp üstüne bassaydı cok fena eleştiri alırdı..belkide onu düşünmüştür bilemeyiz!..ama her Türk onun yaptığını yapardı!..bu hareketi için tebrik ediyorum başbakanı
-----------------------------Yaw ben mi Haberleri fazla takip edemiyorum.Ben bu olayı medyada hiç görmedim.Yada medya hiç bu haberi vermedi.Yada verdide olay dallanıp budaklanmadı.Ulan süper haber işte.Kötü şeyleri verin tamam da , iyi bişeyler olduğunda onlarıda verin.
Ülkesinin bayrağına basan salaklarada baya bir gülüyorum tabi :D:D:D
-----------------------------Medya hic boyle haberler vermiyor malesef ..
-
anasını satim medya değil mi bizi dosta düşman eden düşmana dost eden kesim :D normaldir yani :D
-
kodumun yunanlısı nasıl bakıyo:) bi ara birisi Türk'ün diğerlerinden(ülke) farkı ne diye zırvalıyodu..işte fark burda!..namus,şeref,haysiyet,onur,gurur,şahsiyet.... farkımız bu!..
-
Abi yalnız medyada kötü bşi oolunca dallandırıyo böle şeyler olunca göstermiyo(ben duymadım en azından) helal olsun valla hiç beklemezdim:)
-
bizim niye hiç haberimiz olmadı bundan acaba ? a.k medyası bu kadar işte taraflı o veya bu taraf onemli deil sonucta taraflı
-
amk nası hiçbirinizin haberi olmadı:|medya üserine basa basa vermedi ama ben televizyondan görüdüğüm ve duyduuma göre haberim var:):) biraz eski bi şey
-
bayrak boşa gitmesin unakıtana veririz kullanır bunu bi yerde die düşünmüş olma ihtimali de var.. :) tayyip ne de olsa güvenmemek lazım hemen
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
bayrak boşa gitmesin unakıtana veririz kullanır bunu bi yerde die düşünmüş olma ihtimali de var.. :) tayyip ne de olsa güvenmemek lazım hemen
-----------------------------e çüş yani senin dışında en nefrat eden adam bile tebrik etmiş
ayrıca bi şey daha demek istiyorum orda r.tayyip erdoğran ın abd ziyareti de var 57. hükümet başbakanı ecevit abd ye gittiğinde onbaşı tarafından karşılanmış var clintonun önünde boynu bükük durmuş yalvarıyordu.
-

Reklam kokan hareketler bunlar2.arabıstan bılmem nesıne devlet nısanı takılmıs amk sankı turkıyeye cokmu faydası oldu yawsagında madalya takıyolar