folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Üzerine Oynanan Bütün Oyunları Ele Alan Eleştiren Bir Web Sitesi: Vataneldengidiyor.Org

Türkiye Üzerine Oynanan Bütün Oyunları Ele Alan Eleştiren Bir Web Sitesi: Vataneldengidiyor.Org

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    ara ara videolarada yer veriyoruz. Var elimizde bir çok video ama zaman zaman paylaşmayı düşünüyoruz. Birden siteyi videoya boğmak gereksiz. Zaten bilinçli kişiler genelde uzun yazıları okur. amacımız olanların farkında olmayanlara ulaşmak yani bilinçsiz olanlara. Bu yüzden sitede kısa kısa bilgiler halinde videoların karikatürlerin altına bilgiler ekliyoruz. 

eski bir dost mu aradınız?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    kapsamli olmasada bir tanede istihbahrat bölümü acarsaniz gelen giden üyeler katkıda bulunacaktir eminim ama belki ilerde olur bu. üzerimizde oynanan oyunlarin yanı sira ülkemiz icin iyi olabilecek görüslerede yer verilecek sekilde bir list olusturulabilir üyelerden gelen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    bu dediklerinizi yapmayı düşünüyordum ama şimdi herkes bir değil. Birisi ters bir şey paylaşır yada birilerine küfreder al başa belayı. O yüzden biraz dıştan bilgi paylaşımını koymayı düşünmüyorum. belki üç beş ay sonra forum ekleyebiliriz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

domain süper ama site sıradan gibi daha şekil olması lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    what is vatan?

Ayrıca çok şekersin :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

Böyle bir uğraşı için teşekkürler öncelikle.

Bence sitede özelleştirmelerin nasıl yapıldığı ve yolsuzluklarla ilgili yazılarda bulunmalı,milletvekillerinin açıkları yazılmalı.

Bide ben biraz mhp havası sezdim yanlış olabilr ama genede teşekkürler....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:
    -----------------------------
    what is vatan?
    Türkiye...

tabi bunu hangi maksatla yazdığını kestiremedim o yüzden cevap vermekte zorlanıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı:

Böyle bir uğraşı için teşekkürler öncelikle.

Bence sitede özelleştirmelerin nasıl yapıldığı ve yolsuzluklarla ilgili yazılarda bulunmalı,milletvekillerinin açıkları yazılmalı.

Bide ben biraz mhp havası sezdim yanlış olabilr ama genede teşekkürler....

Arkadşaım öncelikle bir kendi içimizde sukuneti sağlamalıyız. Zaten diğer ülkelerinde Türkiyeden beklediği bu. Bir nevi biz kendi içimizde eleştiriye o bunu yaptı sen bunu yaptını istiyor. Amaçları zaten bu. Kaleyi içten fetih etmek. Bizi birbirimize düşürmek. Tamam bunlar böyle istiyor bizde bunu yapmayalımda demiyorum. Yani tabikide bu tür yolsuzlukları gün yüzüne çıkartmak gerekiyor. Ama her seferinde yine bir bütün olmamız gerektiğininde altını çizmeliyiz. Vataneldengidiyor.org olarak öncelikli hedefimiz dış baskıların, Türk halkını asimile etmek çabalarını bilmeyen bunun farkına varamayan insanlarımızı uyarmak. Bilinçli davranmalarını sağlamaktır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    sivil_padisah bunu yazdı:

İç tasarım biraz aceleye geldi. Yani hazır bi sistem kullanmaya mecbur kaldık. Ama 2-3 ay içerisinde bu proje kapsamında Türk gençliğini eğitimi kapsamında bir başka siteyle daha karşınıza çıkacağız. Orada yeni tasarımımızla ve tamamen orjinal bir scriptle güzel işler yapacağız.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

atat bunu yazdı:
    sivil_padisah bunu yazdı:

İç tasarım biraz aceleye geldi. Yani hazır bi sistem kullanmaya mecbur kaldık. Ama 2-3 ay içerisinde bu proje kapsamında Türk gençliğini eğitimi kapsamında bir başka siteyle daha karşınıza çıkacağız. Orada yeni tasarımımızla ve tamamen orjinal bir scriptle güzel işler yapacağız.

Simdiden hayirli ugurlu olsun.
    Insanliga faydali bir proje oldugunu düsünüyorum. Basarilar.

Toplam Hit: 3602 Toplam Mesaj: 29