Türkiye Üzerine Oynanan Bütün Oyunları Ele Alan Eleştiren Bir Web Sitesi: Vataneldengidiyor.Org
-
Bağımsızlığın ne olduğunu unutmuş halkın uyanışı için güzel projeler.. yapılan herşeyi şahitiz değilmi? yarın evlatlarımız hesabını sorduğunda verecek cevab olmayacak...
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
Bağımsızlığın ne olduğunu unutmuş halkın uyanışı için güzel projeler.. yapılan herşeyi şahitiz değilmi? yarın evlatlarımız hesabını sorduğunda verecek cevab olmayacak...
-----------------------------Onca zorluklarla kazanılan bu vatan bu kadar kolay kaybetmeye yüz tutmamalı diye düşünüyorum.
-
belki küçük bir şey ama ben kendi blogumdan link verebilirim benimde katkım olsun isterim.
-
Gerçekten çok teşekkür ederim. Teşekkür etmemin sebebi link vermeniz değil olup bitene ilgisiz kalmamanız. Çok teşekkür ederim gerçekten...
-
eyvallah hocam, ilgisizlik benimde kanıma dokunuyor...
-
keşke herkes senin gibi düşünse
-
brader projeni çok doğru buluyorum ve destekliyorum.Zaman içinde siteyi geliştireceğine de inanıyorum.Güzel bir çalışma olmuş.Sitem üzerindende desteklemek isterim benim siteme konu açabilirsin.Pek fazla hiti yok ama bağımlı üyelerim var onları yönlendirmiş olursun.Google'de yükselmen için link'te koyabilirim.güzel çalışma ;)
-
Konuyu senin açman daha doğru olur diye düşünüyorum. Sonuçta bu sitenin bana ve ekibime hiç bir getirisi yok. Tamamen vatanımız ve milletimiz için yapılan bir çalışmadır. Ne kadar çok destek alırsak o kadar amacımıza ulaşmış oluruz. Belki sen veya siteye destek veren başka bir web sitesi sahibi bir çok kişiyi bilinçlendirecek. İnşallah bu sesimizi TV lerde de duyururuz. Tabikide meslektaşlarımın yani siz webmasterlerin sitelerinde bu projeye destek vermeleriyle sağlanacaktır.
Ayrıca yakında sitemize bize destek veren web siteleri eklemeyi planlıyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim