folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Turkiye‘De 2005 Oncesi Ve 2013 Ne Mi Degismis?

Turkiye‘De 2005 Oncesi Ve 2013 Ne Mi Degismis?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

modlar bazılarını nasıl konuşturuyor  hala anlamıyorum.Bana kalırsa artık tahammül sınırları aşıldı.

örnk: akp savunucuları

Bi örnekte sen o zaman

güldürmedi..

Gülmezsin 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı

2 resimle Türkiye Analizi yapmışsın ve ne demek istediğin tam net değil, yarım kalmış sanki.

Daha açık ve uzun cümleler olması lazım değerlendirmek için, böyle çok boş ve yavan kalmış.

muhalefet olmak haktir, muhalefet ihtiyactir ama muhalefet olmayi bildikten sonra.. konuyu idrak etmeden sallamaya luzum yok.

yazi kirligi ile zihin bulandirmadan, 1 foto ve 1 video ile dokunmak istedim bence siyaset ve politika disinda kalan bu 2 istisna konuya.. 1 olumsuz cevre planlamasi, 2 ise ilkel insan haklari ve sagligi.. nitekim bu kisa zerzenisin gayet net bicimde ozetledigini dusnuyorum uzun satirlari, bir kulaktan girip otekinden cikacak bos laflari.. set cekmedigin surece zihnine, objektif bakarak seninde farkina varabileceginden eminim bu rezalet vaziyeti. is bilmezligi , umarsizligi hatta saygisizligi..

foto - istiklal caddesi , istanbulun gozbebegi , dunyanin merkezi , avrupanin baskenti kimilerine gore.. turisti olsun , yabanci is adami olsun , artisti olsun ilk ayak basacagi , intiba edinecegi yerlerden.

video ise saglik kurumlarinin, yetimhanelerin , akil hastanelerinin icler acisi halini sergilemekte. bunun siyasetle ne ilgisi olabilirki?  iktidara sahip cikmak adina savunma mekanizmani aktif hala getirebiliyorsun, insanlik ayibi orada olanlar.. boyle gelmis boyle gidecek korkarim allah zerzenisi benimkisi.. modern milletlere bakiyorum yetimhanelerden vucut sampiyonlari , olimpiyat oyunculari , film yildizlari , sanatkarlar cikariyorlar .. saglik kurumlarinda isleyis belli sistem belli , hak , hukuk , adalet , sahiplenme , tedavi saat gibi tikirinda islemekte. allah'a emanet degilde devlete emanet olmak medeniyet.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

modlar bazılarını nasıl konuşturuyor  hala anlamıyorum.Bana kalırsa artık tahammül sınırları aşıldı.

örnk: akp savunucuları

Bi örnekte sen o zaman

güldürmedi..

Gülmezsin 

hayırlısı be gülüm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

yalanlarla yaşamayın artık ya. saymaya başlasam 7 sayfadaki yalan yanlışı 70 sayfada bitiremem. kolaylığından dolayı birtanesi gözüme takıldı onu diyeyim gelmişken. kılıçdaroğlu sskyı yönetememiş batırmış falan. nesini batırmış gözünü seveyim ya bi söyle bana. hadi batırdı dolandırdı diyelim sence böyle bi durumda şu an hala burada olabilir miydi? nasıl kekleniyonuz bu kadar kolay hiç anlamıyorum.

bu arada kılıçdaroğlunun da karşısındayım. sevmiyorum adamı. ondan hayır gelmez memlekete. denize düşmesek sarılacağımız yok da naparsın. hoş ben gene sarılmıyorum da milyonlarca kişi mecburiyetten sarılıyor.

Dolandırdı demedim hocam, dolandırsa ve ispatlanırsa burda olamaz zaten. Sadece yönetemedi, beceriksiz adam abi kabul edin. Bildigin vasıfsız eleman, inşaatta amelelik bile yapamaz tamamen boş bir adam. Kimsenin görüşüne bişey dedğimiz yok ama Bi Deniz Baykalın yarısı bile değil bu adam. Deniz Baykalda en azından bi bilgi birikimi, hitabet, bi duruş vardı. Bu adam da bi bok yok arkadaş.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Şu CHP nin başına kim gelse klasik aynı bok atma çabası 

deniz Baykal varken bu gitsin kim gelirse gelsin oy vereceğim diyorlardı kılıçtaroğlU geldi aynı yalan palavra kılıçdaroğlu gitse Sarıgül gelse oy veririm şu bu diyenler yarın Sarıgül gelse aynı nane geçin bunları din Allah kitap diyerek siyaset yapmıyorlar sizlere rant sağlamayıp dürüst oluyorlar ya ondan sevmezsiniz tabi 

bu insanlar 700 yıl koyunluğa alışmış demokrasi insan hakları cumhuriyet neyine bunların güt bunları koyun gibi versinler oyunu 

böcek gibi bunlara makarna ver şeker ver ne verirsen ver alırsın oyunu buna alıştırıldı sosyal devlet naralarıyla 

birde Allah kitap dedin mi tmmdır

savunduğum CHP için değil sol hepsi için durum böyle

SeRDaR tarafından 19/Kas/13 11:24 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

tablo isteyen arkadaşa şu linki vereyim.

http://gizmodo.com/5390014/internet-speeds-and-costs-around-the-world-shown-visually

bak bakalım ne kadarlık hıza ne kadar fiyat var türkiyede. 

bu kadar sığır olmanın alemi yok. adamların alım gücü bizden kat kat fazla olmasına rağmen internet fiyatları kat kat düşük. 

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

deniz Baykal varken bu gitsin kim gelirse gelsin oy vereceğim diyorlardı kılıçtaroğlU geldi aynı yalan palavra kılıçdaroğlu gitse Sarıgül gelse oy veririm şu bu diyenler yarın Sarıgül gelse aynı nane geçin bunları din Allah kitap diyerek siyaset yapmıyorlar sizlere rant sağlamayıp dürüst oluyorlar ya ondan sevmezsiniz tabi 

bu insanlar 700 yıl koyunluğa alışmış demokrasi insan hakları cumhuriyet neyine bunların güt bunları koyun gibi versinler oyunu 

böcek gibi bunlara makarna ver şeker ver ne verirsen ver alırsın oyunu buna alıştırıldı sosyal devlet naralarıyla 

Ben hiç bi zaman bu gitsin CHP ye oy veririm demedim de, sen söyle hiç CHP dışında sol olmayan bi partiye oy verdin mi ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Ben hiç bi zaman bu gitsin CHP ye oy veririm demedim de, sen söyle hiç CHP dışında sol olmayan bi partiye oy verdin mi ?

genel mantık ve kanı kimden duyduysam bu yönde sen dememiş olabilirsin 

ben hiç bir sağ partiye de oy vermedim, Vermem de 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 6818 Toplam Mesaj: 69