folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder TÜRKİYEDE 205 BİN VATAN HAİNİ VAR!!!!



TÜRKİYEDE 205 BİN VATAN HAİNİ VAR!!!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    Vatan hainleri listesinin başına kürtleri neden almışın sen, alla alla işlediğin konuyu anladım da kürtler neden ilk akla gelen oluyorki bu konuda hayret bişey ya bari siz örnek verirken dağıtın bu havayı ya türkiyedeki bu hava inanın kürtleri çok rahatsız etmektedir, bari listenin en başına almasaydın ya arkadaşım. Ne biçim iştir ya bu durumlar nerden geliyor bu hale geliyor kaynağını bilseydim varya allaaaaaaaaaaah sinir oldum gene.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    Sahin bunu yazdı:



    Bu ülkede bölücü olmak isteyen kürtler ..  burası bizim vatanımız onlarda zamanında burayı seçtiler vede buraya karşı gelemezler . her ne olursa olsun en sonunda hepsinin kökü kazınacaktır ..


    Türkiye TÜRKLERİNDİR .. Ve Dunyada  insan hayatı devam ettiği müddetçe kadar da bu böyle olacakk ..


     


    Aşırı İslam cılara ve kürtlere bu laf  .. YA SEV YA TERKET ..






    Arkadaşım haddini bil Türkiye Türklerindir derken ne demek istiyorsun anlamadım, Türkiye bak kimlerindir sana diyeyim aklını başına devşir.
    ---------------------------------------
    Türklerindir.
    Kürtlerindir.
    Lazlarındır.
    Çerkezlerindir.
    Çingenelerindir.
    Bitek Ermenilerin değil.


     Anladınmı ne öyle atılıyorsun senden almak isteyen mi var kime bu hava olum iç savaşmı çıkaracan çukulatayı ben aldım benimdir hayda yok benimdir kavgasımı çıkracan Türkiyenin kimlerin olduğu konuşulan bir gündem de değildir, Kaldıki Bölücü kürtler demişsin Doğrudur Bölücü Kürtler de vardır ama Senin gibi Bölücü Türklerde vardır, Ya Sev Yada Terket Lafıda son derece sonradan görme bir laftır haddini bil sen kimsinki kimin sevmesi derecelendirmelerini yapıyorsun.
    Oğlum belki ben devlete kızgınım ha terk mi edecem vatanımı, öylemi şayet evet siktir git diyeceksende diyeceğim tek laf vardır senin zihniyetindekiler siktirip gidecektir yakın bir zaman kaldı türkiyeyi kana bulayan bu bölücü zihniyet siktirip gidecektir. Ayrıca Son lafım da şudur Vatandaş vatandaşlığını bilecek Devlet de devletliğini bilecek yoksa benden demesi ABD gibi Ülkelere yem oluruz Haberimiz götümüzden olmaz bile. O zaman siktir git diye diye dağlara gönderdiğiniz kovduğunuz vede başımıza PKK belası ettiğiniz kürtlerden gene sağlam destek alacaksınız ama o savaşta zaferle bitecek, aradan 10 yıl geçmeden gene başlayacaksınız Ya sev Ya terket Yam yam dansını etmeye ayıplıyorum sizi mevlana gibi olmanız gerekirken hele bak lafa bak yazıklar olsun senin gibi milliyetçiye.


    BU VATANIN EVLATLARINI BÖLMEYİN            TÜRK VE KÜRT BÖLÜCÜLER


     


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ekim/2005
    Erkek
    vatan hainleri dehapın hepsi bu aydın kisvesi altında sikimden daşşağımdan laflar savuranların hepsi.yani aslında bakan yalan sölüyor daha ve hatta daha fazlalar

    birgün olmasada birgün mutlaka
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Mayıs/2006
    Erkek

    valla ayıp bazı arkadaşlar kürtlerede laf atmış anladııım kadarıyla bakın arkadaşlar bende


    bi kürtüm yad a öyle sayılrım:) şu var emin ol ben benim çevremde onca gördüüüüm kişilerde bu topraklar için CANINI vermeye hazır ve nazırdırlar bilesiniz haa şerrrrffsiizz yokmuudur içimizde vardır elbet bi an düşünüyorumda bi bakımda haklılardır ... ollaan siz bilmezssiniz yada bazıları bilmez diim daha ey:)laa adamlar o soğukta okula gitmek için kmlerce yol katediyor gititkleri okuldaaa okul olsa bi tek odalı ev düşünün sobası dahi yanmamakta  minicik elleriyle okullarına kendi evlerinden odun götüren çok gördüm arkadaşlar... allhnı zktiimin evlatları  bk gibi konuşacağına  bi gelsin görsünler buraları laayn uyanın uyanın sktim jitmini mitini timini pkksını bcılarını...neyse yine allaha çktım.. küfürler için özür dilerim...ama inanın dışardan grüldüüğü gibi değil..bellerinde su taşıyan laa istanbulnu ankarasını görüom sıcak su bide evlerinde musluktan gliyoor off off neyse kime anlıomki kalın sağlıcakla....


    Nerede o eski günler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Mayıs/2006
    Erkek
    haa şuda var nirde yahudi var nirde amarikan var hepsinin mna gyim:):)

    Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 12573 Toplam Mesaj: 36